div#ast-scroll-top { display: none !important; }

’’Lemn, kilograme de cuie și sute de metri de ață colorată! Sunt ingredientele pentru tablourile artistice inedite create de Olga Nemțanu din raionul Leova!

olga nemtanu tablouri string art
Un hobby handmade înseamnă în primul rând răbdare, pasiune, dăruire și desigur sacrificii. Aceste patru ingrediente au fost necesare pentru Olga, o tânără de 20 de ani pentru a pune bazele unei afaceri de succes. A început totul de la zero cu mult entuziasm și curiozitate.
olga nemțanu

Mă numesc Olga Nemțanu și am 20 de ani. Sunt absolventă a Centrului de Excelență în Construcții din Chișinău, specialitatea Design Interior. Îmi place mult să lucrez la calculator în programele de proiectare. De asemenea, îmi place să citesc cărți motivaționale și de dezvoltare personală”.

Cu răbdare şi un strop de inspiraţie, Olga a început să facă primele tablouri string art mai mult din curiozitate. Câteva săptămâni mai târziu, această preocupare a devenit o prioritate alimentată de o adevărată pasiune.

Tablourile String Art se caracterizează prin răsucitul aței pe cuie, care la rândul lor sunt bătute pe lemn. Pasiunea mea legată de acest hobby a început acum un an. La început executam tablouri împreună cu fratele meu, el bătea cuiele în lemn (ceea ce îmi părea foarte complicat), iar eu răsuceam ața pe ele.

El m-a ajutat cu procurarea materialelor și realizarea acestora. Din motiv că el are serviciu și nu dispunea de timp, am început să mă ocup singură de toate. Am creat pentru început o pagină de Instagram și Facebook. Apoi comenzile au început să vină, munca mea zilnica fiind apreciată . Astfel am început treptat să îmi transform acest hobby într-o plăcere care este remunerată”.

Tablourile reprezintă diferite tematici, de la flori, peisaje din natură, munte și până la portrete umane. Executarea nu i se dă prea ușor dar motivația și aprecierea celor dragi o fac să continue cu spor. Clienţii Olgăi au gusturi diferite, dar meșterița reuşeşte să găsească inspiraţie pentru a concepe lucrarea solicitată.

Când o persoană dorește să facă comanda, mai întâi stabilim ce dorește să realizez, în cazul în care nu prea are idei, vin în ajutor cu unele sugestii și ajungem la un numitor comun. Următoarea etapă alegem dimensiunea și structura lemnului și culorile de ață. Timpul de executare depinde de complexitatea și dimensiunea lucrării între 3 –7 zile”.

Olga învață mereu. Tehnica presupune nu doar talent ci și perseverență. Pentru a mulțumumi clienții este la curent cu toate noutățile din domeniu, astfel reușește să cucerească prin modele interesante și deosebite.

  ”Fiecare tablou pe care îl realizez îmi aduce plăcere și lucrez cu mult drag. Depun multă străduință și suflet în fiecare lucrare, astfel fiecare creație este unică. Sursa principală de inspirație este imaginația și oamenii. Atitudinea pozitivă a persoanelor mă face să continui ceea ce fac. În cazul în care sunt în pană de idei, apelez la imagini din spațiul virtual.

Cea mai complicată lucrare a fost o motocicletă, deoarece am realizat tabloul după o poză reală a unui model. Avea multe detalii și fiindcă dimensiunea plăcii de lemn nu era mare, a fost complicat”.

În spatele fiecărui produs creat de Olga se ascunde o întreagă poveste.

Alege să fii unic! Atunci când ai văzut la cineva un produs deosebit și vrei să înveți și tu să îl faci, încearcă să fii altfel. Asta am făcut și eu de când m-am aventurat în lumea handmade. Nu mă interesează numărul sau cantitatea, ci calitatea lucrării.

Citatul care mă motivează este: “Într-un an vei regreta că nu ai început astăzi” Karen Lam. Acest mottou mă domină, mă stimulează să evoluez și să tind spre mai mult. Îmi sugerează precum că, timpul este foarte valoros, trebuie prețuit și folosit rațional”.

Vezi galeria foto!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6