Laureații Galei Studenților Originari din Republica Moldova, 2020. Mândria țării!

La sfârșitul anului trecut (27 decembrie 2020 ), a avut loc cea de-a VIII-a ediție a Galei Studenților Originari din Republica Moldova, eveniment ce are drept scop identificarea și promovarea studenților din Moldova care își urmează studiile peste hotare și au un parcurs academic și extra-curricular remarcabil.

La ediția din acest an, zeci de tineri merituoși s-au înscris la concurs, luptând pentru titlul de cel mai bun student al țării, impresionând juriul cu rezultatele deosebite, ambiția și motivația lor de a promova imaginea Republicii Moldova la nivel internațional.

Câștigătorii au fost desemnați în urma concursului de dosare, organizat în perioada 1 octombrie – 8 noiembrie 2020, la care au participat tineri care își fac studiile la universitățile din străinătate la programele de Licență, Masterat, Doctorat și Arte.

Statele Unite ale Americii (SUA), Franța, Marea Britanie, Austria și România sunt doar câteva dintre țările în care studenții basarabeni își fac studiile și chiar, daca sunt departe de casă, promovează imaginea țării prin diverse programe/proiecte.

În acest an, grație partenerilor GSORM, de categorii separate de premiere au beneficiat studenții care învață în România, cei care urmează un program de studiu în limba franceză și tinerii care au avut experiențe Erasmus de excepție.

În premieră, au fost acordate premiile „Voluntarul Anului” și „Profesori care inspiră”, în urma concursului prin vot public pe platforma VoteMeApp. Evenimentul de premiere, cât și Atelierele tematice „Tineri pentru Tineri” au avut loc în premieră în format digital, fiind urmărite de publicul larg.

În etapa finală a concursului au trecut 35 de participanți, premiați la cele 7 categorii de premiere.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6