Larisa Tanasescu, dermopigmentist: „Nu cunosc ce este eșecul, dar știu cât de frumos este sentimentul victoriei”

Singurul mod de a realiza lucruri minunate e să iubești ceea ce faci. După acest principiu se ghidează și Larisa Tanasescu, românca stabilită în Marea Britanie care își trăiește visul departe de casă. Cu o experiență de peste nouă ani în domeniul frumuseții, face parte din categoria specialiștilor care învață tot timpul și se dedică în totalitate meseriei. Fire calculată, ambițioasă și enigmatică, a pus întotdeauna accent pe profesionalism.

Dacă vrei să-ți transformi pasiunea într-o carieră, trebuie să o urmezi! Pentru a progresa și reuși în domeniul frumuseții e nevoie de o muncă colosală, studii, cursuri de perfecționare și responsabilitate. Dar acolo unde nu există dragoste pentru ceea ce faci și dorință, nu ai cum să devii unul dintre cei mai buni. Larisa Tanasescu a reușit să fie remarcată de oamenii de succes din Marea Britanie, acolo unde activează la moment. 

Am început cariera în domeniu beauty ca și make-up asistent in 2013 când am descoperit atracția față de arta înfrumusețării. Am  avut ocazia să particip la diferite scurtmetraj-uri, editoriale și alte evenimente ce mi-au marcat parcursul profesional. La scurt timp m-am stabilit în Marea Britanie unde am studiat intensiv tainele machiajului la “London School of Beauty and Makeup”.

Aici am cunoscut cei mai talentați make-up artiști și am reușit să îmi întrec limitele dincolo de imaginație. În  timpul acestui curs, directoarea modulului obișnuia să ofere fiecărui student la alegere, o imagine artistică, abstractă cu diferite texturi sau culori din care trebuia să ne inspiram, alegeam cele mai dificile exemple care inspirau confuzie iar acest lucru m-a ajutat sa improvizez pe moment și să îmi dezvolt creativitatea.

Prin greutăți spre stele!

Acum 3 ani mi-am dorit să fiu independentă și să îmi pot coordona timpul, de aceea direcția profesională s-a modificat după ce am participat la cursul de bază în domeniul Dermopigmentării la Academia Simetric. La câteva luni după, nu mă puteam decide între tehnicile de lucru și am urmat un alt curs doar pentru tehnica Microblading, susținut de Ana Oprea. Apoi, devenit Artist în cadrul Academiei PhiBrows.

Tot anul 2018 am lucrat intensiv pe materiale sintetice / modele/ cliente și urmam toate regulile pentru a face totul ca la carte. Dar, în sinea mea simțeam și știam că nu văd lucrurile clar în totalitate. Nu eram mulțumită așa că am renunțat la calcule milimetrice, lăsându-mi imaginația să lucreze și găsind metoda care m-a ajutat să pun în practică teoria învățată.

 

De-a lungul anilor a investit mult timp, bani, muncă și energie pentru a se perfecționa. Dermopigmentarea – o meserie frumoasă care vine la pachet cu foarte multă responsabilitate, iar Larisa Tanasescu a reușit să-și creeze propriul stil de lucru și abordează individual fiecare clientă.

În anul 2020 am participat la Masterclass-ul susținut de Anna Spiewak, unde mi-am îmbunătățit execuția tehnicilor de Micropigmentare pentru sprâncene/ eyeliner și am studiat metode de îndepărtare a lucrărilor vechi cu diferite soluții. Consider că industria Dermopigmentării este în curs de dezvoltare, acum se pun bazele corecte ale acestei meserii, de aceea sunt foarte deschisă și dornică să învăț tot ceea ce apare nou și cred cu tărie că fac parte din generația de specialiști care va contribui semnificativ la evoluția domeniului.

Reuşeşte să transforme frumos sute de femei, iar ședințele sunt ca un balsam pe suflet pentru cliente.

Reușesc să mă mențin în top datorită diversității pe care o creez în construcția sprâncenelor. Folosesc o singură tehnică și anume Powdering / Pudrare. Suntem unice și încerc să evidențiez acest aspect pe chipul fiecărei cliente care îmi alege stilul prin forme create pe relieful feței și modalități de umbrire, gândite individual. Lucrările mele variază considerabil, nu pot crea același stil sau aceeași formă pe chipuri diferite, iar acest lucru mă împlinește ca și artist.

Succesul este o călătorie lungă, iar dacă vrei să reușește trebuie să iubești ceea ce faci!

Au fost multe momente dificile la început de drum. Însă prin practică, devotament și atenție la detalii orice este posibil, se poate evolua foarte rapid. Sunt în ultimul an de studiu la Univeritatea Roehampton, unde studiez Managementul Afacerilor de unde imi adun informatii pentru a pune bazele unui viitor luminos . Aștept cu nerăbdare să particip la semifinala competiției WULOP 2021 la care vor participa specialiști din peste 38 țări, din întreaga lume.

Facebook/ Larisa Tanasescu

Instagram larisatanasescu_pmu

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6