La doar 22 ani Roxana Pirvan a ajuns formator de Traineri în Marea Britanie: “Aleg calitatea nu cantitatea“

Succesul poate fi privit ca o certitudine atunci când este însoțit de convingerea că poate fi atins și de potențialul dezvoltat pe parcurs. Roxana Pirvan, originară din Târgu Jiu are o poveste impresionantă, iar în spatele reușitei se ascunde multă muncă și dorință de a evolua. Se numără printre persoanele care au avut curajul să transforme activitatea de a aplica gene și de a face sprâncene într-o academie prestigioasă. La doar 22 de ani și-a creat un NUME în domeniul frumuseții.

La 18 ani ani am venit în Anglia. Aici am lucrat trei luni într-un depozit de haine apoi alte trei luni la fabrică de făcut piese pentru apă. Mereu am fost atrasă de domeniul beauty și evident nu aș fi lucrat decât ceea ce îmi place. Pasiunea pentru gene a început când aveam 16 ani. Îmi puneam extensii la o fată la mine în oraș după care am vrut și eu să fac curs și m-am îndrăgostit această meserie.

Atunci când îți dorești cu adevărat să evoluezi, nimic nu te poate demotiva. Odată aleasă calea spre profesionalism ține doar de fiecare specialist să depună efort pentru a acumula cât mai multă experiență și să devii cel mai bun. Așa că, Roxana a urmat mai multe cursuri, astăzi fiind un trainer desăvârșit.

Am lăsat lucrul acesta și am început de acasă să fac gene/ sprâncene și tratamente pentru păr. Într-un timp foarte scurt aveam foarte multe cliente. Atunci a și fost momentul când am trecut la un al nivel și anume, am închiriat o cameră într-un salon unde am început să predau cursuri.

Lasă-te inspirat și învață o meserie prestigioasă alături de Roxana! Fire calculată și mereu atentă la cele mai mici detalii, are la activ 60 de cursuri de gene și sprâncene. Pentru ea este foarte important ca cursantele să înțeleagă cât mai bine ca tehnica, iar practica este cea care ajuta specialist în domeniul frumuseții să își fixeze informațiile corecte.

 Am lucrat șapte din șapte câte 12/14 ore pe zi. În 2020 mi-au acreditat salonul ca fiind Academie după ce am luat examenul. În 2022 am devenit formator de traineri și pot să formez traineri nu doar studenți. Predau cursuri de gene și sprâncene acreditate în orașul Doncaster. La moment lucrez la un proiect care o să se desfășoare pe toată regiunea Angliei. În curând fetele o să se poată bucura de extensiile de gene pe care eu le folosesc deoarece o să am propriul brand.

Facebook/ Roxana Pirvan

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6