Kristina Stanciu: Frumusețea muncii de dermopigmentist o văd în zâmbetul clientelor mele

Este o promotoare a frumosului, în toate sensurile posibile. Pe lângă faptul că oferă un nou look celor care îi trec pragul, tânăra mai și predă despre arta frumosului. Vorbim despre Kristina Stanciu cu o experiență de 12 ani în domeniul frumuseții și 7 în dermopigmentare fiind unul dintre cei mai iubiți traineri din Moldova. Experta în frumusețe ne dezvăluie în rândurile următoare care a fost parcursul profesional până acum dar și despre organizarea marelui eveniment al anului 2023 în domeniul frumuseții Campionatul și Congressul Mondial “WORLDS MOLDOVA 2023“. 

Am pornit în această lume a beauty cu o dorință frumoasă de reda femeilor încrederea de care au nevoie. Activitatea mea din cadrul industriei mi-a oferit posibilitatea să creez frumosul, să îmbunătățesc și să pun în valoare trăsăturile feminine. După primul curs de bază am înțeles că machiajul permanent înseamnă mult mai mult, iar dorința mea de perfecționare este continuă și voi depune toate eforturile pentru a fi prezentă la cele mai bune astfel de cursuri și în viitor.

Tânăra antreprenoare reușește să pună cel mai bine în valoare trăsăturile unei femei. Este și fondatoarea unui cunoscut studio de machiaj permanent. Cu o ambiție și putere incredibilă de a-și realiza scopurile propuse, Kristina oferă simetrie perfectă și un rezultat cât mai natural la nivelul sprâncenelor, buzelor și ochilor. O experiență de peste șapte ani ani stă în spatele succesului, o reușită care înseamnă și sute de cliente mulțumite.

Mi-am dezvoltat abilitățile de formator tocmai din dorința de a dărui o educare completă, atât din punct de vedere profesional cât și emoțional/ material. Creativitatea este darul meu în această viață, așa că am suficiente resurse să creez mereu ceva nou și până acum clientele și cursantele au avut ocazia să remarce acest lucru.

Astăzi este în continuă dezvoltare şi oferă clientelor servicii la cel mai înalt nivel. Rezultatele de azi sunt doar despre muncă și despre pasiune, ingredientele de bază, crede Kristina, care ne pot transforma un hobby într-o afacere profitabilă cu adevărat!

Domeniul frumuseții se reinventează în permanență, iar datoria noastră, ca specialiști este de a urma trendurile, de a ne perfecționa, de a investi mai întâi în noi pentru a putea transmite mai departe ceea ce am acumulat.  Îmi place că pot să învăț și să inițiez foarte multe persoane în domeniul pe care eu îl cunosc și îl stăpânesc. Aceste calități m-au ajutat să mă dezvolt și chiar să inspir și să influențez alte persoane, fie că este vorba de colege, cursante sau de cliente, să aibă aceleași valori.

 Kristina consideră că în spatele procedurii se ascunde o artă și asta pentru că micropigmentistul are provocatoarea misiune de a crea rezultate diferite, prin folosirea aceleiași tehnici. 

Realizate de mâinile unui expert machiajul semipermanent are scopul de a înfrumuseța chipul și de a scoate în evidență trăsăturile. Iată de ce este important să ne alegem cu atenție specialistul la care mergem și să ținem cont de toate recomandările. Pentru multe dintre clientele noastre am devenit salonul care le poate satisface toate dorințele, iar acest lucru a condus la dezvoltarea unei relații speciale, din moment ce petrecem destul de mult timp împreună.

Care sunt valorile ce vă definesc și cum anume vă influențează ele cariera?

Mereu am să apreciez oamenii care muncesc și de aceea printre cunoștințele mele se vor găsi mereu oameni care au o carieră, sunt ambițioși și doresc să-și depășească condiția. Eu ador persoanele cinstite, corecte și muncitoare, iar ceea ce fac eu îmi oferă un amalgam de emoții pe care le trăiesc zi de zi. Și desigur pasiunea, dorința de a lucra și de a te perfecționa oricând.

Kristina Stanciu și Delia Deli, sunt organizatoarele marelui eveniment al anului 2023 în domeniul frumuseții, și anume Campionatul și Congressul Mondial “WORLDS MOLDOVA 2023” ce va avea loc în vara acestui an.

Fiecare pe lângă toată atmosfera de poveste va primi un bagaj de cunoștințe, participantele o experiență și o oportunitate de a își scoate în evidență talentul, căci noi Specialiștii PMU suntem adevărați Artiștiși fiecare trebuie să fie prezent la acest eveniment.

Campiomatul se va desfășura în 5 nominalizări:

Powder Brows, Microblading, HairStrokes, Soft Liner, Lips. Conferința ne va prezenta cele mai noi inovații în materie de echipamente și tehnici și cele mai noi tendințe din acest Domeniu. Peste 30 de Speakeri și Celebrități al domeniului PMU din toate colțurile lumii se vor împărtăși cu noi cu toate secretele lor, ceea ce ne va face acest eveniment spectaculos și remarcabil. Și la final, vom sărbători încheierea evenimentului printr-o seară de gală. Petreceara și punctul culminant al evenimentului nostru de 3 zile, unde vom anunța câștigătorii la fiecare nominații, vom sărbători victoria tuturor. Vor fi înmânate premii și cel mai important sunt tombole numeroase. Câștigătorii cor reprezenta MOLDOVA la MAREA FINALĂ care se va desfășura în POLONIA.

Instagram/ Kristina Stanciu

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6