div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Isabella Păunescu, lash artist și fondatoarea salonului „Regal Beauty Eyelashes’’: Fac totul din pasiune pentru frumos!

“Ca să ai parte de succes, mai întâii trebuie să te îndrăgostești de munca ta”!  Cu așa motivație și determinare a pornit cu pași mici dar siguri, Isabella Păunescu în lumea frumuseții. A absolvit facultatea de Economie a Turismului Intern și Internațional din România, dar s-a regăsit mai mult în domeniul frumuseții. Este lash artist, trainer și  ambasador a unui brand de extensii de gene. Despre pasiune, muncă, investiție, obstacole și secretele unei afaceri de succes, aflați în acest interviu realizat cu specialista.

”Sunt căsătorită, am un băiețel de 3 ani și locuiesc în București. În timpul liber citesc cărți de dezvoltare personală și mă bucur de momentele frumoase petrecute alături de cei dragi. Am fost pasionată de domeniul frumuseții de când mă știu. Fiind în concediul de maternitate am decis să apuc calea acestei meserii. Întotdeauna am visat să am propriul salon, iar acum pot spune că datorită încurajării familiei și ambiției personale, am reușit să mă afirm. Vreau să îi mulțumesc în mod special tatălui meu, fără el nu aș fi ajuns omul care sunt astăzi”.

 Pentru a atinge noi culmi,  a participat la numeroase cursuri/seminare de perfecționare și într-un final a reușit să-și deschidă propriul salon de frumusețe ’’Regal Beauty Eyelashes’’ în București. Isabella reușește să redea frumusețea femeilor indiferent de vârstă, iar fiecare zi de lucru devine o sursă inepuizabilă de satisfacții.

 ”Sunt specializată atât pe tehnici clasice dar și pe cele de volum. Încă e în vogă naturalețea, iar efectele pe care le realizez au la bază senzualitatea, feminitatea și finețea. Clientele mulțumite sunt o sursă de inspirație pentru mine, oglinda în care se reflectă reușitele și succesele mele. Mă strădui să le satisfac toate așteptările, de aceea lucrez doar cu produse de calitate deoarece prin acest lucru le pot oferi un serviciu efectiv. Ceea ce mă bucură este și faptul că, extensiile de gene nu redau doar un farmec femeilor ci astfel putem corecta micile imperfecțiuni”.

Muncitoare, puternică, gata să răspundă la orice provocare și nu în ultimul rând, pasionată de ceea ce face – așa își caracterizează job-ul Isabella.

Lecții de viață întâlnim cât trăim, iar eu mă conduc mereu după propriul motto: Începuturile sunt grele însă trebuie să nu te oprești”. Asta am făcut și fac de la început și dacă credeți că drumul mi-a fost presărat cu flori și miere, să știți că nu este așa. Secretul succesului pentru mine este munca, muncind am reușit să clădesc ceva. Nu mă opresc aici deoarece mai am multe de făcut, însă sunt convinsă că doar prin efort, implicare și dorință ajungem acolo unde ne dorim”.

Pentru clientele care îi pășesc pragul salonului, Isabella este un model de implicare și sacrificiu. Specialista care oferă tot ce e mai bun doar ca femeile să rămână mulțumite și fericite de ceea ce văd în oglindă.

Satisfacția cea mai mare este în primul rând zâmbetul clientelor mele și faptul că după fiecare procedură le văd mai încrezătoare, mai sigure pe ele și atrăgătoare. Și nu în zadar, deoarece cunoaștem că extensiile ne ajută să ne simțim mult mai bine în pielea noastră. Reușitele și succesul cursantelor mele la fel este un motiv de mândrie. Sunt fericită când văd că au deprins arta extensiilor de gene și pun în practică tot ce le-am învățat”.

‘’Regal Beauty Eyelashes’’ este despre profesionalism, eleganță și atitudine. Aici femeile beneficiază de servicii calitative, proceduri realizate cu multă pasiune într-o ambianță plăcută.

Salonul ’’Regal Beauty Eyelashes’’ este în exclusivitate pentru aplicare extensiilor de gene și înfrumusețarea sprâncenelor. Iar cursurile susținute de mine sunt axate pe extensiile de gene fir cu fir. În viitor aș vrea să includem și alte servicii”.

Lash artista caută mereu să aducă perfecțiunea pe chipul clientelor sale. Dragoste la prima vedere – așa descrie Isabella prima ei zi de curs cînd a făcut cunoștință cu tot ce înseamnă extensii de gene. De atunci nu trece o zi fără să experimenteze și să cunoască mai multe despre aceste proceduri. Dovadă sunt evenimentele și congresele de specialitate la care își bifează prezența de fiecare dată când are ocazia. Și nu doar pentru ochii lumii ci pentru că vrea să fie mereu în pas cu noile tendințe.

Mă consider o persoană foarte ambițioasă. Este probabil una dintre calitățile care m-a ajutat să duc la bun sfârșit orice lucru propus. Dacă e să facem o incursiune în trecut, de unde am început, pot să zic că nu mi-a fost într-atât de greu. Chiar din prima clipă când am ținut în mână pensetele și instrumentele, am simțit că am făcut asta dintotdeauna iar apoi prin multă muncă m-am perfecționat într-un timp record.

Acum nu există lună în care să nu particip la seminare de perfecționare, din asta mă hrănesc. Consider că, sunt foarte importante din punctul meu de vedere deoarece în această meserie este loc pentru ceva mai bun. Îmi place să mă perfecționez constant și încurajez de fiecare dată colegele mele de breaslă să facă acest lucru. Unul dintre cursurile care mi-au marcat cariera a fost cel de lash trainer. Am primit titlul de trainer acreditat internațional, iar programa cursurilor mele este verificată de către de institutul Lash&Brow Stylist.

Că trebuie să-ți respecți colegul de breaslă, Isabella a învățat acest lucru încă de la facultate. Concurența sănătoasă – cheia succesului unei afaceri!

Pentru mine nu există concurență! Consider că toate suntem colege, trebuie să ne susținem cu un sfat, recomandări și să facem schimb de experiență. Sunt sigură pe ceea ce fac și probabil faptul că mă strădui să ofer doar servicii de calitate, investesc în propria mea persoană nu m-a afectat deloc. Fiecare clientă își găsește specialistul preferat și fiecare meșter va avea alături persoane care îi apreciază munca”.

Lash Marathon – un eveniment caritabil care i-a schimbat viața!

Pentru prima dată, anul trecut m-am implicat într-un proiect caritabil, Lash Marathon. Sibel Cristea, fondatoarea acestui eveniment a oferit șansa și altor specialiste din orașe diferite să organizeze totul. Eu am adunat aproximativ 15 tehnicieni care și-au dedicat o zi de muncă pentru a înfrumuseța GRATUIT chipul femeilor.

Femei din familii social vulnerabile și care nu și-au permis niciodată acest LUX. Mai mare satisfacție sufletească nu am avut. Ele fericite, iar noi mândre că am putut face o faptă bună. La final, lash artistele au fost premiate  cu diplome și Cupe – drept răsplată. Lash Marathon este un eveniment caritabil desfășurat la nivel național, iar eu mă bucur că am putut participa la organizarea acestuia”. 

Pentru cei care doresc să înceapă o afacere în domeniul frumuseții Isabella are câteva sfaturi: nu vă temeți să luptați pentru propriul vis, faceți ceea ce simțiți și investiți continuu în cariera mult dorită.

Clientele mulțumite sunt oglinda în care se reflectă reușitele și succesele mele!, afirmă Isabella Păunescu.

Facebook/ Isabella Păunescu

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6