div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Irina Țurcanu – hair specialista care pune accent pe calitatea părului!

irina țurcanu

Brunetele au „renumele” de femei independente, care pot oricând să se descurce pe propriile picioare. Printre ele se numără și Irina Țurcanu, specialista hair beauty care este femeia experimentelor… și nu o spunem doar așa, de laudă. Tânăra în vârstă de 26 de ani, activează în acest domeniu din 2015, și tot de atunci a încercat zeci de terapii pe propria-i podoabă capilară. Dar cum altfel să explici clientelor ce produse li se potrivesc?!

Dragostea mea pentru domeniul beauty a prins contur acum 5 ani. Fiind încă studentă la universitate, am zis să încerc ceva mai diferit pentru mine. Dar, dorința de a avea mereu un păr frumos, sănătos și strălucitor s-a transformat la un moment dat într-un vis mai puțin plăcut pentru mine.

Mama natură m-a înzestrat cu un păr brunet, dar întotdeauna am fost curioasă să testez și nuanța de blond. Mai târziu, am înțeles că am făcut o mare greșeală și că am pierdut extrem de mult din lungime și calitatea firelor. Am auzit peste ceva timp despre procedura de îndreptare cu keratină și am rămas plăcut surprinsă de efectul și rezultatele obținute.

 Irina Țurcanu are grijă de podoaba capilară a femeilor și le răsfață cu unele dintre cele mai eficiente tratamente – servicii de îndreptare și tratarea părului precum: botox, îndreptare cu keratină, bixyplastie și nanoplastie.

Am făcut un curs de bază în Israel și nenumărate seminare în Moldova. Am început a lucra de îndată ce am absolvit cursul și mereu am fost dornică să cunosc cât mai multe din acest domeniu. Nu mă opresc aici. Foarte multe lucruri am învățat anume din experiențe și din interacțiunea de zi cu zi cu clientele.

A studiat biomedicina și ecologia la Universitatea Liberă Internațională din Moldova însă destinul i-a pregătit altceva.

În ultimul an de facultate, am rămas însărcinată și nu am ocazia să activez pe specialitate. Însă cu siguranța mă voi reîntoarce la domeniul cosmetologiei… pe viitor.

Imaginea contează foarte mult, de aceea Irina pune mare preț pe felul cum arată. Își bucură clientele nu doar cu servicii inovative de calitate dar și cu produse profesionale pe care le testează mai întâi pe propriul păr. Are o podoabă capilară de invidiat datorită îngrijirii corecte și procedurilor pe care le realizează.

Folosesc doar produse profesionale, șampon potrivit tipului meu de păr, balsam la fiecare spălare, aplic și o mască hrănitoare o dată pe săptămână. Nu mă culc niciodată cu părul ud, asta una dintre regulile de bază pe cale le urmez.

Sunt pur și simplu înnebunită după uleiuri pe care iarăși le utilizez cu regularitate, astfel părul meu strălucește și este mătăsos. Am grijă să folosesc vopsea de păr fără amoniac și după fiecare vopsire fac procedura de Botox rece pentru a menține aspectul sănătos.

Și pentru că suntem curioase din fire, nu am ezitat să cerem și niște sfaturi de la specialistă. Știm că pentru părul uscat, aspru, lipsit de vitalitate și cu vârfurile despicate e nevoie de un tratament eficient iar Irina Țurcanu va avea grijă să aleagă procedura potrivită pentru a salva chiar și cele mai uscate sau deteriorate fire.

Botox este un tratament de reparare și hidratare a firului de păr. Acționează la nivelul celui de-al doilea strat al firului de păr unde, datorită ingredientelorpe bază de cisteină, ajută la regenerarea firelor, redă rezistență, volum și strălucire. 

Îndreptarea cu keratină – Keratina este un component special care ajută la formarea părului. Când acesta este coafat în exces și supus factorilor externi (soare, vânt, etc), părul îşi pierde din calitate, rezultând astfel fire lipsite de elasticitate şi greu de aranjat. După tratament părul devine moale, strălucitor şi bogat.

Bixyplastia este un tratament inovativ care are la baza sa o combinație perfectă dintre botox și keratină. Procedura oferă, atât o putere bună de îndreptare și de netezire a părului de tip european, cât și efect de regenerare asupra părului decolorat și degradat.

Nanoplastie este una dintre cele mai noi metode de îmbunătățire a stării și structurii părului. Rezultatul nanoplastiei este îndreptarea buclelor, aspectul unui păr strălucitor viu și o coafură mai sănătoasă.

Procedurile sunt special destinate pentru anumite tipuri de păr. Ele oferă tratament, disciplinare, hrănire, îndreptare sau luciu, efectuate corect are doar efecte pozitive. Preparatele utilizate în procesul de creare a acesteia pot îndrepta chiar și firele care sunt puternic curbate. În plus, permite să restaurați structura părului, saturându-le cu microelemente utile. După aceasta, firele arată sănătoase și bine îngrijite.

În ce caz aceste proceduri sunt contraindicate?

Există proceduri care se permit și în perioada de sarcină/alăptare, dar sunt proceduri (de exemplu keratina) care este absolut interzisă din cauza mirosului puternic. 50% dintre clientele mele sunt mămici care alăptează și sunt foarte mulțumite de cum se menține rezultatul. De asemenea, unele proceduri nu se recomandă de efectuat pe părul decolorat sau în perioada de cădere abundentă. Recomand întotdeauna să discutați toate detaliile cu meșterul pentru a evita situațiile neplăcute.

Trecerea de la un sezon la altul afectează podoaba capilară?

Factorii externi afectează destul de mult asupra părului dar și a pielii. Schimbarea anotimpului provoacă căderea firelor sau uscarea, de aceea  recomand tuturor să ia un curs de vitamine 2-3 luni pentru a preveni această problemă dar și deshidratarea pielii. De asemenea, să îngrijim corect vârfurile, care mereu au nevoie de hidratare. Pentru aceasta alegeți uleiuri potrivite tipului de păr.

Orice meserie vine la pachet cu cunoștințe și experiențe acumulate în timp. Ne-a confirmat-o și Irina, care nu este doar un hair specialist dar și consilier pentru clientele sale.

Un specialist bun ar trebui să dețină în primul rând cunoștințele necesare pentru a putea lucra cu orice tip de problemă. Să fie comunicabil, amabil și respectuos cu clienții. Totodată, cred că este important și altfel de calități precum răbdarea și încrederea, astfel încât să poată răspundă la orice întrebare și să recomande procedura necesară fiecărui client.

Și desigur, să fie Sincer! Dacă este necesar să spună direct totul așa cum este. Întâlnim cazuri când fetelor li se fac proceduri care nu sunt potrivite tipului de păr, iar meșterii fac asta doar pentru a obține o recompensă fără a se gândi că le distrug părul și cel mai grav e că, uneori după aceasta este imposibil de restabilit.

“If you don’t like where you are, move. You are not a tree“nu ești obligat sa accepți o situație dacă nu ești mulțumit de ea. Mergi înainte și schimba ceva în viața ta! este citatul care o motivează pe Irina.

Ținând cont de experiența nereușită a Irinei de a se face blondă, pe final, dragele noastre v-am pregătit o curiozitate. Să știți că femeile blonde din Marea Britanie își vopsesc părul în culori mai închise pentru a fi luate în serios la locul de muncă, arată un studiu al Superdrug. Faptul că femeile se mai vopsesc uneori, nu ascunde neapărat ceva. Sometimes is just about looks and fashion.

Cu drag, echipa isecrete.com

Facebook/ Keratin Botox Nanoplastie IrinaTurcanu , StrTudor Strișcă tel: 0796 58 338

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6