[geot country="Romania"] [/geot]

De ce Irina Sofroni și-a lăsat familia acasă și a plecat la Paris?

Irina sofroni paris
Lash artista Irina Sofroni, fondatoarea academiei Caramels Lash Studio și-a sărbătorit ziua de naștere în acest an departe de casă și familie. Tânăra a decis că împlinirea celor 35 de ani este un motiv de a alege o destinație mai deosebită, ”Orașul iubirii” unde a visat dintotdeauna să ajungă.

Și-a luat cele mai bune prietene, câteva ținute frumoase și a pornit la drum. Cu bună dispoziție și multe emoții încă nu credea că va ajunge acolo unde a visat toată viața să fie. Orașul Paris demult se află pe lista destinațiilor unde Irina și-a dorit să ajungă. Însă, după cum susține și ea ”Dacă îți dorești ceva, crede, muncește și depune toate eforturile pentru realizarea dorințelor” !

A reușit să combine utilul cu plăcutul, astfel a vizitat locuri frumoase, s-a distrat si a făcut totodată femeile frumoase așa cum știe ea mai bine.

Exact la ora 00:00, prietenele sale au avut grijă ca Irina să aibă parte de o sărbătoare deosebită!

 Irina a mărturisit că este fericită, iubită și împlinită pentru că, a reuși să-și întemeieze o familie unită și o carieră frumoasă.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Evenimente
Turcanu Elena

Astăzi va fi lansat în premieră filmul “pandemia.md” – un film despre virusul relațiilor dintre oameni pe timp de “ciumă”

Lansarea națională va avea loc astăzi la Cinematograful Patria Loteanu. Concomitent cinefilii vor putea urmări pelicula și la cinematograful Cineplex Mall. Acțiunea filmului “pandemia.md” are loc în perioada carantinei de pandemie Covid 19.  În Republica Moldova a fost declarată stare de urgență și regizorul de film, împreună cu familia, părăsesc orașul și se refugiază la

Citește mai mult »

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6