Irina Sofroni, despre participarea în calitate de lash expert la campionatul internațional ”Lash Fest”

”Lash Fest” este un eveniment de amploare care întrunește lashmakeri din diferite țări ale lumii, fiind organizat de basarabeanca Corina Turcuman. Campionatul se află la cea de-a treia ediție. Irina Sofroni, care a devenit un nume de referință pentru industria aplicării extensiilor de gene, a participat în calitate de lash expert, iar despre experiența inedită și emoțiile pozitive cu care s-a întors acasă, ne-a povestit în cadrul unui interviu.

Pentru Irina participarea la acest campionat a fost o experiență inedită. Pentru prima dată, a trăit astfel de emoții frumoase și dacă până acum, își demonstra aptitudinile în calitate de participantă, de această dată a fost cu totul diferit.

Campionatul ”Lash Fest” este o competiție la care participă specialiști de extensii de gene pasionați de acest domeniu, cu scopul de a-și etala talentul și capacitățile profesionale. Participanții la campionat au avut sarcina de a aplica extensii de gene pe un model, ținând cont de tehnicile și regulile după care lucrează în fiecare zi.

A fost o experiență nemaipomenită! Pot spune că am trăit emoții duble în aceste două zile alături de participante deoarece, cândva eram și eu în postura lor. Desigur că, încercam să le încurajez, să le transmit într-un fel anume energia pozitivă și încredere. Eu eram cea care verifică dacă ele respectă și îndeplinesc toate condițiile (erau mai multe la număr așa că, nu cred că este necesar să le enumăr). Totodată, m-am implicat și în organizarea evenimentului alături de Corina Turcuman. Pot spune cu certitudine că, am primit o satisfacție deosebită făcând acest lucru și am încercat să jurizez pe cât se poate de obiectiv lucrările specialiștilor”, susține Irina.

De ce este nevoie pentru a ajunge la un astfel de campionat?

Mai întâi de toate trebuie să menționez că, un specialist trebuie să treacă prin toate etapele necesare în meseria sa. Așa cum nu poți oferi cursuri din moment ce ești și tu începător și ai nevoie de multă practică. Exact și aici. Poate ajunge în calitate de membru al juriu orice specialist care are în spate trofee, perfecționări și participări la alte campionate ca participant. Doar așa poți juriza corect și obiectiv din toate punctele de vedere.

A fost totul foarte frumos și interesant. O experiență care mi-a oferit posibilitatea să cunosc multe persoane talentate din diferite colțuri ale lumii care au venit să participe la acest campionat.Totodată, am aflat și lucruri interesante din domeniul extensiilor de gene, am ascultat și am ghidat la rândul meu cu sfaturi utile. Cu alte cuvinte și eu cu siguranță, aș mai participa cu mare plăcere.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6