div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Ionela Dudau, technician eyelashes: ’’Succesul este o călătorie incredibil de lungă, iar pentru realizarea visului muncesc în fiecare zi’’.

Succesul este o noțiune relativă!Nu există o rețetă general valabilă pentru a obține un rezultat pozitiv într-o afacere. Abilitățile și competențele profesionale, utilizate eficient, conduc la performanțe mult dorite. Este promotorul care a ajutat-o pe Ionela Dudau în  dezvoltarea carierei sale de technician eyelashes. Originară din România, Brăila, s-a mutat cu traiul în Marea Britanie prin anii 2015. Acolo s-a angajat la un salon de frumusețe.

A îmbrățișat profesia de technician eyelashes acum trei ani. Este imaginea profesionistului care munceşte, se specializează constant şi se dedică trup şi suflet activităţii sale. Ionela Dudau are 34 de ani, îi place să călătorească prin lume, să facă shopping și desigur să realizeze gene care atrag toate privirile. De jos până la stele sau cum a trecut Ionela prin eșecuri ca să ajungă la succes, află în continuare.

Acum trei ani am cunoscut o doamnă, technician de meserie care aplica cu atâta măiestrie extensiile de gene, încât m-a inspirat să încerc. Mi-a plăcut foarte mult schimbările radicale pe care le făcea și emoțiile frumoase de pe chipul femeilor după procedură. Mi-am zis să încerc deși, prietenii mei îmi sugerau să-mi caut alt job. Nu am ținut cont de părerea nimănui și peste puțin timp am făcut primul curs de bază. Am început să aplic extensii de gene tip clasic și volum, iar după 6 luni la cererea și dorința clientelor am făcut și un curs pentru efectul Russian volume. Dar, preconizez în timpul apropiat să fac și curs de mega volume.

Toată lumea vrea să aibă succes, iar eu nu sunt o excepție. Muncesc mult pentru realizarea în continuare a visului meu. Mai degrabă vorbesc despre job ca despre o mare pasiune, un hobby care mă inspiră, mă relaxează și mă motivează să investesc în cunoștințe noi, produse de calitate și să le ofer clientelor bucuria de a arăta mai bine. Înainte de procedură, discut cu fiecare despre efectul și lungimea dorită, dacă i se potrivesc și tot ce ține de îngrijirea corectă în condiții casnice.

 De exemplu unei persoane cu ochii mici, i-aș recomanda un dolly styling, care să ofere un efect de mărire care creează dimensiune. Stilul care mă caracterizează este cel clasic combinat cu elegant. Întotdeauna optez pentru finețe, rafinament și stil”.

O rețetă exactă a succesului este dificil de obținut, deoarece rezultatul depinde de stilul personal al fiecăruia. Pentru atingerea unui scop e nevoie de pasiune, implicare și bineînțeles muncă. Ionela este fericită atunci când clientele sunt mulțumite, iar asta o face să depună și mai mult efort.

Crede cu certitudine că, întotdeauna este loc pentru mai bine, de aceea ascultă cu atenție îndrumările și sfaturile mentorului său.Prin povestea sa de succes, specialista transmite un mesaj important: nu judecați o carte doar după copertă – așteptați să vedeți mai întâi ce poartă în interior!

Orice moment legat de domeniul frumuseții este o adevărată satisfacție pentru mine, iar primul curs de extensii de gene a fost o mare provocare. Apoi au urmat și alte cursuri de specialitate (henna brows, lash lift and tint, brow lamination,  hair extensions, spray tan) competiții, conferințe. Nu m-am oprit aici și am mers la un curs de educație și pregătire (education and training) pentru a putea împărtăși cunoștințele/experiențele mele altor persoane”.

În căutarea job-ului dorit obstacolele sunt parte din orice poveste.Nu e ușor, dar nici greu dacă există voință și ambiție.

La începutul drumului, mi-a fost greu și au fost extrem de multe momente în care am vrut să renunț. Dar, acum pot spune că este un job pe care îl practic cu multă plăcere. Am trecut peste acele clipe grele datorită încurajării și susținerii iubitului meu. El a fost una dintre puținele persoane care a crezut în mine.

Cel mai mare vis al meu este să devin mai puternică în munca mea, să acumulez experiențe noi și informațiile necesare pentru a-mi putea deschide propria academie. Pentru această dorință, zilnic încerc să descopăr cea mai bună versiunea mea. Majoritatea lucrurilor importante în viață se obțin cu atâta muncă, încât e greu să le faci dacă nu ai o atitudine pozitivă până ajungi la ele”.

Calea către succes începe cu încrederea în sine, continuă cu concentrarea pe anumite obiective și este urmată de perseverență și multă muncă, susține specialista.

Facebook/ Ionela Lashes Hull

Ionela, echipa Isecrete îți dorește mult succes și cât mai multe cliente fericite.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6