[geot country="Romania"] [/geot]

Interviu: Interpreta Tatiana Turtureanu despre efectele terapeutice ale lumânărilor parfumate!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki

Îți dorești să-ți transformi casa într-o oază de relaxare? Lumânările parfumate nu împrăștie doar o aroma atrăgătoare, ci schimbă și aspectul locuinței, conferind un look elegant, sofisticat și relaxant.

Interpreta Tatiana Turtureanu, fondatoarea unei afaceri parfumate, crede că aromele naturale din ceară de albini te poate scăpa cu ușurință de stres, acumulat din plin în perioada de pandemie.

Apropo, tu când ai aprins ultima oară o lumânare parfumată? Tatiana, de exemplu, aprinde mereu una când vrea să reîmprospăteze aerul din casă.

Pentru mine mirosul și atmosfera  din casă sunt foarte importante. Acestea contribuie direct la bunăstarea mea, la încrederea și confortul meu, iată de ce am obiceiul de a aprinde zilnic cel puțin o lumânare parfumată. Dintodeauna am optat pentru lumânări ecologice din ceară de albini, soia, cocos. Primele, încă poartă amprenta copilăriei, deoarece tatăl meu este apicultor iar mama a făcut manual zeci de mii de lumânări în toți acești ani.

De ceva timp, la solicitările mai multor youbee-tori de lumânări ecologice (așa numesc eu persoanele care aleg să procure lumânările YouBee), am început să folosesc uleiuri esențiale pentru a adăuga arome noi produselor noastre. Așa cum și era de așteptat, cu toții am rămas mulțumiți de rezultat. Trebuie însă să recunosc că aroma naturală de miere, propolis și polen, rămâne preferata mea. Nu sunt adepta aromelor pătrunzătoare și am grijă ca aromele lumânărilor YouBee să nu fie foarte intense.

Și totuși, ce au atât de special lumânările parfumate și de ce ne dorim să le avem mereu în casă? Parfumul plăcut sau atmosfera relaxantă pe care o creează sunt doar câteva dintre ele.

Creează o atmosferă confortabilă

Pe lângă aroma naturală de miere, lumânările YouBee pot avea arome de levănțică, cafea, scorțișoară, portocală, eucalipt, lămâie, vanilie, trandafir. Lumânările cu lavandă ajută la relaxarea minții și eliminarea stresului. Cele cu eucalipt sunt energizante și îmbunătățesc concentrarea. Lumânările cu lămâie, de asemenea, energizante, pot ameliora anxietatea și depresia. Cele cu scorțișoară sau vanilie fac să ne simțim reîmprospătați. Astfel, inhalarea mirosurilor lor este o modalitate bună de a-ți începe și de a-ți încheia bine ziua.

Contribuie la schimbarea decorului

Pe lângă parfumul subtil, lumânările rămân a fi și cele mai plăcute și accesibile produse de ambianță. O lumânare parfumată aprinsă la timpul și locul potrivit, chiar va „înveseli” decorul unei camere, va „arunca” pe pereți și pe tavan lumini și umbre ale căror joc va fi întotdeauna plăcut ochiului, cu o doză de mister provocator. Anumite elemente ale decorului unei camere se pot evidenția cu lumina unei lumânări aprinse, iar mirosul răspândit va contribui și el la creionarea unei stări de bine.

Reînvie amintiri frumoase

Fie că au arome adăugătoare sau nu, lumânările din ceară naturală de albini își păstrează aceleași beneficii pentru sănătate, pe alocuri intensificându-le chiar – provocându-te să reînvii amintiri. Odată aprinse, acestea produc ioni negativi care purifică aerul, neutralizând particulele de praf, sporii de mucegai sau diferiți poluanți de interior. Pentru a îmbunătăți calitatea somnului e suficient să le lăsați să ardă în dormitor timp de două ore înainte de culcare. Aroma naturală de miere și propolis influențează pozitiv și persoanele care manifestă diverse boli respiratorii. Aromaterapia discretă de miere-florală, naturală calmează, relaxează și creează o atmosferă plăcută și sunt convinsă că în zilele noastre tot mai multă lume are nevoie de asta.

Pandemia de COVID 19 a fost o provocare și pentru mica afacere parfumată, însă Tatiana crede cu tărie că orice obstacol poate fi depășit cu mult entuziasm și pasiune.

Compania “YouBee – lumânări din ceară naturală de albini” a fost creată de o youbee-toare de frumos, dornică de a transmite din acest frumos și altor oameni. Aceasta se ocupă cu confecționarea lumânărilor de diferite forme, dimensiuni, arome, culori, având drept scop de a ajuta oamenii să-și creeze în propriile locuințe o atmosferă plăcută, luminoasă, caldă și magică de ce nu.

Lumânările noastre pot fi un cadou ingenios, elegant, natural și autentic, dat fiind faptul ca decorul, vasele, dar și amabalajul este unul original. Cu toții trecem printr-o perioadă complicată în ultimul an, dar eu prefer să-mi focusez atenția spre lucrurile frumoase care continuă să se întâmple. Pandemia a afectat multe afaceri mici și mijlocii, totuși eu continui să cred că acolo unde se muncește cu suflet, dăruire, unde se creează cu adevărat și se trăiește cu recunoștință, acolo totul este și va fi loc și de mai bine.

IMPORTANT: Nu lăsați niciodată o lumânare aprinsă nesupravegheată! Stingeți lumânarea atunci când părăsiți locuința sau mergeți la culcare.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6