div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Interviu cu Victoria Ninicu, meșter în reconstrucția și îndreptarea părului

Îți dorești o podoabă capilară frumoasă, dar în ciuda celei mai bune îngrijiri, nu poți obține rezultate vizibile? Cu siguranță faci anumite greșeli, iar astăzi îți vom face cunoștință cu cea care poate face magie cu părul tău. Victoria Ninicu, o tânără ambițioasă, muncitoare și amabilă, are experiență de peste doi ani, fiind meșter în reconstrucția și îndreptarea părului.

Pasiunea pentru industria beauty a apărut odată cu concediul de maternitate. De ce zic asta? Am născut și terminat academia în același timp, libertatea de a mă mișca s-a sfârit. Eu fiind o fire energică, deschisă către societate, eram învățată că o femeie mereu trebuie să fie independentă, să se dezvolte pe plan profesional, social. Unica problemă era cum să lucrezi când ai copil de 6 luni. Atunci mi-a venit ideea de a practica un job unde singură să îmi pot monitoriza timpul, până voi da fata la grădiniță.

Victoria își bucură zilnic clientele, transformându-le părul în unul de vis. Lucrează cu produse profesionale și mereu vine cu recomandări pentru a menține efectul un timp mai îndelungat.

Astfel ideea de make up mi-a venit, deoarece încă de mică vopseam păpușile cu cosmetica mamei. Am făcut un curs de bază, am început să lucrez în echipă cu prietena mea ea facând coafuri. După 8 ani ea a plecat în Anglia, eu foarte greu mă despart de persoanele dragi, am avut un șoc. Brusc am lăsat industria makeup-ului. În același timp era la modă balayage, de ce să nu fiu în trend cu lumea, cu timpul părul meu devenise aspru, neascultător, distrus, de natură fiind negru drept, gros la fir. Cumpărasem o sumedenie de produse multe din ele stăteau și prindeau praf, deoarece nu mă ajutau sau incorect le foloseam (multe persoane distrug părul din această cauză). Mi se făcuse dor de frumosul meu păr.

Mereu am știut că nu voi putea lucra în oficiu, iubesc să fiu în mișcare, să fiu propria stapână pe timpul meu, am început a mă documenta cum să îimi salvez podoaba capilară. Nopți nedormite în internet până am ales cel mai bun tehnolog în acest domeniu, pe Irina Țurcanu. Îi sunt foarte recunoscătoare pentru vastele cunoștințe și susținere. Am început a lucra chiar din prima zi, clientele fidele fiind toate neamurile pe care am experimentat! Cu timpul au apărut clinte noi, fericite care îmi dădeau puterea să nu mă opresc aici. Povestea de success a unei femei este de a da dovadă de pasiune în ceea ce face, încrederea în sine, rezistentță, mai ales că femeia trebuie să se împartă între viața de familie și carieră.

Chiar dacă îngrijirea corectă a părului nu e mare filozofie, mulți dintre noi repetă aceleași greșeli. Păr deteriorat, fără strălucire și volum, cu tendințe de îngrășare sau foarte uscat? O persoană poate avea nevoie să urmeze diferite instrucțiuni de îngrijire, iar Victoria alege cu mare atenție și grijă ce se potrivește individual pentru fiecare.

Deja de 2 ani fac minuni, sunt meșter în reconstrucția și îndreptarea părului. Podoaba noastra capilară e ca o peliculă de film care înscrie tot! De aceea, trebuie să avem grija ce produse folosim ca îngrijire și ce procedură facem în dependență de starea părului. În prezent, foarte multe femei se confruntă cu un păr care se rupe, este deteriorat, uscat, motivele fiind de ordin chimic, mecanic, termic. Sunt o mulțime de tratamente reci și proceduri  de hidratare care oferă reconstrucție,  umple cortexul cu proteine, colagen , keratină hidrolizată, reface stratul hidrolipidic și ajută la netezirea structurii exterioare. Puțini  însă cunosc faptul cum să lucreze  cu acest tip de păr, astfel încât să nu dăuneze mai mult, și  să obțină un efect treptat care va ajuta clienta să scape de placă și să readucă părul la o stare mai bună.

“Rezultatul unei proceduri depinde în proporție de 60% de meșter și 40% de produsele utilizate”.

La momentul actual  sunt foarte multe tratamente reci și proceduri  fierbinți ( botox, collagen, bixiplastie, oleoplastie), însă mulți le încurcă care e scopul lor, crezând că toate îndreaptă. Cea mai puternică hidratare, umplere, îngrelare, netezire  o are botoxul, eu îi mai zic procedura de reanimare. Datorită nenumăratelor mituri care circulă pe internet precum că keratina distruge, Botoxul îndreaptă, mai nou că nanoplastia hidratează  niciodată nu o să puteți să alegeți  procedura de sine stătător.

Meșterul este unicul care alege procedura în funcție de starea părului, ținând cont de dorința clientului. Toate procedurile fierbinți oferă luciu, o  atenție mare atragem la îngrijirea casnică post procedură cu doar produse profesionale.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6