Interviu cu Olga Zaițev, fontadoarea brandului „ApiCandle” care administrează o afacere parfumată. Tânăra mămică realizează adevărate “bijuterii” din ceară naturală!

De doi ani, Olga Zaițev pune suflet şi pasiune într-o afacere migăloasă – creează lumânări.  Bucăţile de ceară prind formă şi culoare în mâinile ei și în doar câteva ore florile, inimioarele, îngerașii, brãduții, steluțele sau iepurașii sun gata, în așteptarea clienților. Sculptate sau fãcute dupã anumite șabloane, pictate, parfumate sau fără parfum, toate poartã eticheta “ApiCandles”.

Povestea Olgăi a început în urmã cu doi ani, când tatăl ei a cumpărat câțiva stupi și a lăsat familiile de albini în grija ei. Mai în glumă, mai în serios tânăra a combinat profesia de farmacist cu apicultura. Și-a amenajat acasă un mic atelier unde se ’’coc’’ și “nasc” cele mai deosebite lucrări.

Sunt farmacist de aproape 7 ani. Fiind însă în concediul de maternitate am descoperit pasiunea pentru apicultură. Anul acesta am finisat studiile la SP Bubuieci (apicultor). Confecționez lumânări pentru cununii, botezuri, pentru decor de interior și compoziții tematice. Avem în asortiment peste 30 de forme. În timpul apropiat, planificăm să mai includem și alte modele”.

De la pasiune până la afacere nu a mai fost decât un pas.

Lumânările sunt exclusiv create din ceară naturală iar pentru decorațiuni folosesc materiale naturale ( flori de câmp, conuri de brad, scoici, dantele etc). La moment, lumânărle sunt realizate prin tehnica de turnare și sucire , dar îmi doresc să adaug și ustensile pentru tehnica prin presare”.

Se spune că pentru a reuși în afaceri ar trebui să îmbini două ingrediente dintre cele mai importante: pasiunea și experiența. Olga susține că face e o muncă migăloasă, dar cea mai mare satisfacţie o are atunci când clienții îi apreciază munca și lucrările.

Această îndeletnicire reprezintă ceva de suflet, la care muncesc eu și fiul meu de aproape 5 ani (ocazional). Soțul se implică pentru a face livrări. Soacra m-a încurajat să împart și cu alții ceea ce fac din experiențele acumulate până acum. Am învățat de una singură de la zero despre acest domeniu. Unele informații preluate de pe internet, iar mai apoi adaptate conform cerințelor și ideilor mele. Nu a fost deloc ușor, mai cu seamă la început dar cu răbdare și dorință ajungem acolo unde ne dorim. Principalul să muncim încontinuu”!

În atelierul Olgăi se întâmplă o adevărată magie!  În propria locuință din raionul Anenii Noi și-a amenajat un spațiu din care, zilnic, ies veritabile bijuterii create din ceară.

Atunci când sunt in atelier timpul trece foarte repede. Este locul unde mă încarc la propriu și la figurat, unde mă relaxez și îmi vin în minte milioanele de idei care așteaptă a fi realizate”.

Vezi galeria foto!

Informații utile!

Atunci când aprindeți o lumânare decorativă în casă să știți că nu o faceți doar pentru decor! Mirosul de ceară de albine naturală are nenumărate beneficii pentru sănătate! Odată aprinse, ele produc ioni negativi care curăţă aerul, neutralizând particule de praf, spori de mucegai sau diferiţi poluanţi de interior, fiind extrem de benefice prielnice și persoanelor cu astm sau diferite alergii.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6