Interviu cu Olesea Codreanu, meșterița handmade care creează bijuterii unicat cu pietre semiprețioase și cristale!

Olesea meșterița handmade care creeează accesorii cu cristale
Când ești cu adevărat pasionat de ceea ce faci, orele de muncă nu mai sunt atât de importante. Contează doar să te reprezinte și să fie cât mai aproape de idealul tău de perfecțiune. Olesea Codreanu, este meșterița handmade care acum patru ani a început să creeze accesorii impresionante. Swarovski, cristale și alte pietre semiprețioase sunt doar câteva dintre materialele pe care le folosește. Mai multe despre pasiunea sa, aflați din interviul acordat pentru Revista Isecrete.

De patru ani, investește suflet, timp și imaginație pentru realizarea celor mai frumoase lucrări. De meserie contabil, Olesea Codreanu și-a descoperit pasiunea pentru domeniul handmade fiind în așteptarea unei minuni, fetița sa.

Fiind însărcinată am început să mă aventurez și eu în această lume. Executam cifre, apoi diferite flori din hârtie creponată. Din cauza că, copilul îmi fura tot timpul liber am renunțat pentru o perioadă. Apoi peste un an, am văzut un model de cercei din ațe pe internet care mi-a atras atenția. Primele modele le confecționam pentru mine, apoi au apărut și persoane interesate de ceea ce fac”.

A privit sute şi mii de filmuleţe în care găsea explicații pe îndelete despre cum se ”plămădeşte”, mai întâi în minte, iar apoi între degetele îndemânatice, o bijuterie. 

 ”Am învățat singură tot procesul de la zero, urmărind diferite tutoriale de pe internet. Prima lucrare evident nu a fost foarte reușită, dar pe parcurs am înțeles tot procesul”.

Care sunt materialele pe care le folosești?

Pentru realizarea accesoriilor folosesc pietre swarovski, mărgele, sticlă cristale,  bumbac, lanțuri și multe altele”.

În spatele lucărilor sale, se ascund zeci de ore de lucru, iar toate acele detalii ale bijuteriilor, sunt rezultatul a câtorva ani de exercițiu. Răbdarea, migala și dragostea pusă în tot procesul de creație stau astăzi la baza reușitei și succesului.

Ceea ce fac eu este din pură pasiune. Am devenit cumva dependentă de a executa mereu ceva nou. Este dificil, ai nevoie de multă răbdare, iar dacă nu ai dorință și plăcere atunci nu îți reușește nimic. În fiecare lucrare depun maximă străduință și suflet.  În portofoliul meu acum puteți găsi accesorii de mireasă ,accesorii de seară, de seară. Planific să îmi măresc colecția cu modele de lănțișoare masive care sunt în vogă și cercuri cu nod”.

Piața de produse handmade s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani. Pentru unii, o sursă suplimentară de venit, pentru alții un simplu hobby. Este profitabilă o astfel de afacere?

Primul an această îndeletnicire nu îmi aducea profit. Investeam totul în achiziționarea materialelor. Acum pot spune că, este deja un venit oarecare. Trebuie să muncești foarte mult și să încerci să realizezi modele mai deosebite pentru a ieși în evidență, altfel este foarte greu să te menții și să câștigi un ban din asta”.

Bijuteriile și accesoriile sunt realizate cu un echilibru între design, calitate și confort pentru ca atunci când le porți să te însoțească și să îți aducă bucurie zilnic.

Orice femeie poate adăuga un plus de senzualitate și finețe cu un accesoriu. Modelele pe care le creez sunt potrivite pentru toate gusturile și ușor pot fi asortate la orice ținută”.

Vezi galeria foto!

Olesea, mulţumesc pentru că ne-ai dezvăluit din pasiunea ta şi ai împărtăşit cu noi o parte din creaţiile tale.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6