div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Interviu cu Natalia Velicotschi, fondatoarea „ArtSlim”: Femeile puternice și frumoase merită mai mult, iar o siluetă suplă este primul pas

Orice lucru măreț începe cu un vis, iar visul începe din momentul în care îți dorești ceva cu adevărat și depui efort ca să devină realitate. Natalia Velicotschi este fondatoarea studioului de remodelare corporală ArtSlim-locul unde fiecare femeie se poate bucura de corpul dorit. A început acum 3 ani și chiar dacă a întâmpinat mai multe greutăți, curajul și perseverența au fost elementele de bază ce au ajutat-o să-și învingă frica.

Sociabilă și implicată în relația cu oamenii. Așa se descrie tânăra antreprenoare care a povestit într-un interviu pentru Revista Isecrete despre pașii pe care i-a parcurs pentru a atinge succesul dar și ce proceduri recomandă pentru o siluetă de vis!


Am început activitatea în primăvara anului 2019, atunci când și mi-am deschis studioul de remodelare corporală în  centru capitalei. Am făcut multiple cursuri de masaj clasic, general, anticelulitic, masaj cu ventuze simple și ventuze cu foc, cursuri de spa beauty, școala alimentației corecte, dar și un curs de remodelare corporală în România.

Oamenii o cunosc doar prin calitatea serviciilor pe care le oferă și responsabilitatea de care dă de fiecare dată. Este amabilă, muncitoare și mai presus de toate interesată de a-ți explica toți pașii corecți în lupta kilogramelor în plus sau dacă ai necesitatea de a-ți tonifia corpul.

De mic copil mă vedeam în domeniu frumuseții și mereu m-au inspirat femeile care au grijă de aspectul lor fizic, dar am ales anume remodelare corporală pentru că asta e ceea ce mă caracterizează, având în vedere că niciodată nu am fost mulțumită de parametrii mei și mereu căutam metode noi de slăbire.

Această cale mi-a părut una nu doar super eficientă dar și relaxantă, astfel am decis ca aș vrea să împart aceste metode cu alte femei care se află în  situația în care mă aflam eu permanent.

Se spune că un antreprenor de succes are parte în drumul ascensiunii profesionale de cel puțin un eșec și abia din acel punct se poate bucura de succes. Natalia recunoaște că nu a fost ușor, însă mereu a știut să meargă doar înainte. Totul, datorită susținerii oamenilor dragi și a clientelor care o așteaptă cu nerăbdare de fiecare dată. Astfel, că orice procedură se transformă într-o ședință benefică atât pentru corp cât și pentru suflet.


Am investit o sumă considerabilă pentru mine, în cursuri de specializare și în aparatajele de remodelare corporală, dar mereu este loc de mai bine, deci investiția nu se oprește aici. Primesc o satisfacție enormă de la jobul meu și dacă ar fi să întorc timpul înapoi, tot această cale aș alege. Ador să lucrez cu femeile care tind spre “frumos” și vor să devină cea mai bună varianta a lor, ador să le văd fericirea pe chip atunci când facem măsurările finale după finisarea cursului de remodelare.

De la eliminarea excesului de grăsime până la reducerea celulitei, tratamentele pentru remodelare corporală se numără  printre cele mai eficiente proceduri din domeniul esteticii care ajută doamnele și domnișoarele să scape de aceste probleme.

Există numeroase tehnici de remodelare corporală la care puteți apela, însă important este să știți ce rezultate vreți să obțineți și care tehnică este cea mai potrivită pentru dvs. Natalia Velicotschi te va ghida de la început și până la sfârșit ca să obții cele mai bune rezultate.


Studioul ArtSlim a fost lansat în 2019 atunci când am și început acest job. A fost o decizie pe moment, dar spre care am mers ferm mult timp până când am obținut instruirea necesară.

Astfel, pune la dispoziția clienților următoarele servicii:

 • Vacuum cu role / vacuum cu radiofrecvență
 • Lipolaser
  CavitaȚie
  Presoterapie
  Radiofrecventa multipolară
 • Electrostimulare
  Împachetări reci / Împachetări fierbinți în tunel infraroșu și termocuvertă
  Parafango
  Peeling corporal
 • Lift Up fese.

Despre procedurile de remodelare corporală, recomandate în sezonul rece

Cu excepția împachetărilor reci care sunt mai confortabile în timpul verii, aș putea spune că nu există o clasificare anume de sezon, dar mai corect zis există proceduri mult mai binevenite iarna precum ar fi- procedura de parafango sau împachetări cu (alge, namol, ciocolată, ceai verde, parafină etc) având in vedere ca multe femei au pielea uscată pe timp de iarnă, atunci aceste proceduri în afară de faptul că ajută la procesul de slăbire, reda hidratarea necesară pielii. Desigur în combinație cu alte proceduri care sunt alese după un anumit protocol, se ajunge la rezultatul mult așteptat.

Excelența și profesionalismul derivă din vocație și pasiune pentru muncă, iar Natalia ne demonstrează că se poate obține succesul indiferent de situație!

Instagram/ artslim_remodelare

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6