Interviu cu Natalia Roșcovan, fondatoarea salonului Ice Laser: „De doi ani, job-ul meu s-a transformat în pasiune”!

Procedurile de epilare definitivă și întinerire facială sunt două servicii tot mai căutate de noi femeile, iar centre din această industrie se deschid tot mai multe în Moldova. Un exemplu în acest sens este „Ice Laser ”, o afacere frumoasă din Capitală! Performanță, excelență și dăruire – sunt cuvintele care descriu cel mai bine activitatea salonului „Ice Laser ” fondat acum doi ani de Natalia Roșcovan.

Fondatoarea salonului a decis să-și urmeze o pasiune care se înfiripase în mintea ei încă de pe vremea când era o copilă. Așadar, în perioada maternității a urmat un curs de cosmetică la Chișinău unde a învățat lucruri noi, dar simțea mereu că nu atinsese nivelul de fericire și împlinire.  Iată de ce, mereu s-a perfecționat.

Am studii superioare în economie, studii de cosmetologie ( + diverse cursuri de calificare a nivelului în studiul frumuseții). Din adolescență eram atrasă de frumusețe. E o industrie care se dezvoltă în fiecare zi și acest lucru mi-a plăcut. Fiind în concediul de maternitate, m-am prins la un moment că, în tot timpul meu liber îl  dedicam cunoștințelor legate de acest domeniu. După un curs lung, am înțeles că e calea mea și primesc plăcere din ceea ce fac, de aceea toate puterile le-am expus pe dezvoltarea mea personală. Până în prezent mă dezvolt. E o treaptă care necesită mereu cunoștințe noi, pentru a putea fi în pas cu frumusețea de zi cu zi.

Cum a început povestea “Ice Laser” și ce tratamente oferiți în cadrul salonului?


Cel mai mare interes mi l-a trezit cosmetologia cu aparataj. În cadrul salonului răsfățăm clientele cu toate tipurile de proceduri faciale, dar primordială e Depilarea, deoarece e o problemă cu care luptă un procent mare din populație. Desigur, alegerea a fost axată către un aparat care nu provoacă durere și care face procedura maximal confortabilă. De aceea am ales IPL laserul.

Ce înseamnă Epilare cu IPL laser?

Părul nedorit este îndepărtat definitiv prin energia luminii transformată în energie termică. Drept rezultat, rădăcina părului se distruge și încetează să crească. Tratamentele de Epilare cu laser sunt non-invazive și absolut nedureroase (aparatul deține sistemă unică de răcire la -4°C, ceea ce face procedură nedureroasă). Poate fi efectuată pe întregul corp.

De câte ședințe este nevoie?

Tratamentele necesită 6-8 (maxim 10) sesiuni pentru îndepărtarea definitivă a părului, pentru că, există 4 faze de creștere a părului și efectul este obținut treptat.
În momentul procedurii, firul de păr trebuie să fie ras cu 2-3 zile înainte de procedură.

Ambițioasă din fire, Natalia și-a dorit să evolueze în fiecare zi. Fiind convinsă că pentru a ajunge un bun profesionist este nevoie de cunoaștere, muncă și studiu.


Activez de 2 ani în lupta pentru îndepărtarea părului nedorit de pe corp, în tot acest timp, am avut parte de rezultate frumoase și efective. Pentru că, mi-am dorit să fiu mai aproape de clienții mei și să-i bucur cu oferte frumoase, am lansat promoții foarte accesibile în perioada de pandemie.

Pe lângă procedura de epilare epilare cu laser, în această perioada a anului, sunt foarte binevenite procedurile de îngrijire a feței. Este important să atragem atenție tenului nostru. Pentru clientele mele, o metodă superbă de relaxare este RF mesajul facială, care are foarte multe beneficii pentru stimularea colagenului și elasticității. Totodată, recomand peeling-urile printre care de carbon.


Ce este Peeling-ul cu Carbon?

Prin procedura de peeling cu Carbon, structurile de colagen din ten sunt stimulate. În urma acestui procedeu pielea trece printr-un proces de întindere, iar ridurile se ameliorează. De asemenea, tratamentul ajută la revitalizarea colagenului, curățarea porilor, regenerarea pielii și curățarea ei. Se recomandă 4-6 proceduri, cu interval de 10 zile. Toate peeling-urile sunt binevenite, mai ales în sezonul rece al anului, de aceea îndemn femeile să se răsfețe, pentru că merită!

De aproape doi ani, „Ice Laser” a reușit să contureze și să accentueze frumusețea feminină la unul dintre cele mai înalte nivele. Cu multă muncă, răbdare, inovație și profesionalism, Natalia a reușit să-și transforme pasiunea într-o afacere.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6