Interviu cu Monica Burca: „ Domeniul beauty este într-o continuă expansiune și mă bucur să fac parte din el! ”

Este specialista care vede frumusețea în fiecare clientă și știe cum s-o accentueze armonios. Cu o vastă experiență în domeniu și cu o evoluție remarcabilă, Monica Burca, originară din Republica Moldova, a reușit să se afirme în România, iar încrederea în sine și caracterul perseverent au ajutat-o să-și creeze o carieră de succes în industria beauty, departe de casă.

Sunt originară din Republica Moldova și sunt pasionată de domeniul beauty. Am început să activez din anul 2017, iar de atunci și până în prezent am diversificat mult aria de servicii: de la servicii cosmetice cu aparatură performantă, până la epilare cu laser de ultimă generație.

Experiența este foarte necesară în acest domeniu, iar frumusețea exterioară, dar cel mai mult cea interioară, nu are voie să lipsească. Faptul că am locuit în mai multe orașe mari din țară și din afară, m-a ajutat să înțeleg mai bine mentalitatea clientelor și nevoile lor.  Atunci când o clientă apelează la serviciile mele încerc să îi redau puțin din viziunea mea asupra frumuseții și acest lucru îl pot face cel mai bine în cadrul machiajelor de ocazie. Păstrez acea latură feminină, naturală, fără a încărca, pentru că este foarte important ca să nu ne pierdem feminitatea între atâtea trenduri care apar în permanență.

 Un alt aspect al muncii mele care mă bucură, este faptul că îmi calcă pragul cliente care nu au apelat la astfel de servicii și începem să parcurgem împreună drumul spre acel ‘self care’, este esențial pentru orice femeie. Unele cliente nu cunosc pașii unei îngrijiri faciale adecvate acasă, și am ocazia să le învăț și să le transmit câteva din cunoștințele mele.

Domeniul beauty este într-o continuă expansiune și mă bucur să fac parte din el!

Majoritatea clientelor își fac un obicei în a veni constant la terapii faciale,  la ședințele pentru extensii de gene sau laminare, știind că acest lucru le ajută să câștige timp în ritualul zilnic de îngrijire.

Lucrările specialistei beauty, Monica Burca și serviciile pe care le prestează, pot fi văzute pe pagina de Instagram-maisonbeauteromania

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6