div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Interviu cu Marina Ganea Slimovschi, doctor kinetoterapeut

Marina Ganea Slimovschi are 35 de ani și este din comuna Codreanca, raionul Strășeni. De meserie doctor kinetoterapeut, cu experiență în domeniul recuperării medicale, știe să trateze fiecare caz printr-o metodă unică și eficientă. Consideră că cel mai dificil de realizat este câștigarea încrederii pacienților, dobândirea experienței profesionale, lucruri care condiționează o carieră de succes și care au și motivat-o să devină un specialist profesionist.

Povestește că cea mai mare satisfacție o are atunci când procesul de recuperare se încheie cu readucerea capacităților funcționale a pacientului, acesta reîntorcându-se la activitățile sale cotidiene obișnuite.

Am îmbrățișat meseria de kinetoterapeut acum 12 ani. Am ales anume această profesie pentru a avea oportunitatea de a lucra de aproape cu oamenii, de a vedea toate progresele pe măsura terapiei și sigur de a mă bucura pentru fiecare realizare oricât de mică sau mare nu ar fi până la vindecarea totală .

Pe perioada procesului de recuperare, kinetoterapeutul trebuie să fie într-o permanentă colaborare cu pacientul explicându-i atât obiectivele care vor fi atinse pe parcursul recuperării cât și prognosticul afecțiunii.

Provocări de a-mi depăși propriile limite după cerințele standardelor internaționale cu rezultate garantate oferind tratament de calitate, eficient cu programe și ședințe individuale și multiple posibilități de avansare în carieră. De asemenea, scrierea multor articole științifice și participarea mea la conferințe internaționale. O perioadă foarte intensă de muncă asiduă, dar și foarte interesantă.

Calitățile de bază pe care un fizioterapeut trebuie să le dețină sunt seriozitatea și implicarea continuă în fiecare proces de recuperare. La fel de importantă este și răbdarea, deoarece recuperarea unei afecțiuni poate fi de lungă durată.

De-a lungul anilor, ați simțit un progres din prisma unor tipuri de afecțiuni în rândul copiilor care au devenit mai comune?

Cele mai întâlnite deficiențe fizice la copiii sunt: Scolioza, Cifoză, Lordoza, Ținuta asimetrică și Spatele plat . Întotdeauna noi specialiștii în kinetoterapie venim în ajutor cu metode , tehnici și mijloace de lucru ce le utilizăm cu scop terapeutic dar și profilactic.

Kinetoteraputul a venit și cu câteva recomandări pentru părinți!

  • Alimentație sănătoasă
  • Orele de somn sa fie respectate
  • Multă mișcare și sport
  • Echilibru psihologic și social
  • Depistarea cât mai timpurie a oricărei deficiente fizice și tratarea cât mai urgentă.

Facebook Maria Ganea Slimovschi

Instagram Maria Ganea Slimovschi

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6