div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Interviu cu Maria Carmen Ursu, Co-fondator a studioului Glam up Studio & Academy Bruxelles: Dezvoltarea personală – „cheia” succesului!

Maria Carmen Ursu este o tânără antreprenoare care a reușit să-și deschidă propriul salon de frumusețe în Bruxelles. Românca în vârstă de 27 ani este o persoană ambițioasă, echilibrată și cu aspirații mari. Datorită caracterului perspicace, dorinței de a crește profesional a ajuns astăzi să se bucure de succes și admirație din partea clienților.

O femeie de succes este o femeie care muncește mult, iar succesul se măsoară cel mai bine chiar prin atitudinea ei. Nu este ușor să ne facem visurile să devină realitate, dar nimic nu este imposibil dacă avem încredere în forțele noastre și îndrăznim să pictăm viața de business în propriile noastre culori. Despre frumusețe, afacere și secretele succesului său, Maria Carmen a acceptat să ne vorbească într-un interviu.

Maria Carmen Ursu este un antreprenor tânăr, mai exact de aproximativ 6 ani, de când m-am stabilit în  Belgia.  Am 27 de ani sunt o Dobrogeancă ambițioasă, crescută în comuna Peștera, județul Constanța. Co-fondator a studioului „Glam up Studio & Academy Bruxelles”,  unde atunci când pășești pentru prima dată  ai parte de o atmosferă românească și  te simți  ca acasă: totul datorită graiului și serviciilor 100% bazate pe profesionalism și stil românesc. 

Care a fost traseul tău profesional? 

Am luat decizia să fac o meserie din pasiunea pentru beauty fiindcă îmi plăcea să creez frumosul. Inițial am început să realizez machiaje pentru evenimente, iar după  o perioadă mi s-a părut interesant de a încerca  o altă direcție și anume, domeniul extensiilor de gene. Deja după primele cursuri eram fascinată și știam că asta voi face întotdeauna.

Din diferite motive am renunțat la facultatea de litere și am părăsit România. Ideea de a pleca din țară a fost a soțului, iar eu l-am urmat. Decizia de a face din hobby-ul meu o meserie  într-o țară străină  total necunoscută la început, a fost o adevărată provocare.  Deși, nimeni la început nu mi-a dat  nici o șansă , eu am să vrut să îmi dovedesc mie și altora, că pot mai mult. Astfel, prin perfecționări intense la care mergeam în fiecare an, am reușit. Desigur nu a fost  ușor să  pornim totul de la zero, dar ambiția și dorința de a evolua m-a adus pe cele mai înalte  culmi.

Maria Carmen crede că, un antreprenor iscusit, în primul rând trebuie să facă echipă bună cu propriul EU. Astfel, reușești în relațiile cu colegii tăi să fii echilibrat, pasionat, dedicat și corect.

 Unul dintre cele mai importante cursuri la care am participat a fost cel susținut de Academia PhiLashes.  De ce anume acesta? Deoarece a fost un curs „profi” să-i spun așa. M-a ajutat enorm să-mi perfecționez lucrările și să înțeleg cât de important este sa oferi calitate clienților.

Este unul dintre oamenii cu adevărat dedicați frumuseții, atât la capitolul job, cât și la cel de dezvoltare personală și profesională. Din dragoste pentru frumos, și-a dorit întotdeauna   să crească și să ajungă un specialist de renume.

De-a lungul celor 4 ani am căutat să iau parte la cele ai prestigioase și formidabile evenimente dedicate exclusiv extensiilor de gene din România, Belgia, Germania și Olanda. Am reușit să adun un amalgam de informații prețioase. Bineînțeles că, rezultatele nu au întârziat să  apară, iar ulterior a venit și propunerea de a fi master la cea mai prestigioasă academie Phi Academy. A fost o mândrie pentru mine!

În prezent, Maria Carmen își așteaptă clienții la propriul studio,  într-o atmosferă caldă și prietenoasă, prestând servicii de calitate înaltă, realizate cu produse exclusiv profesionale din rândul mărcilor de top.

’’Glam up Studio & Academy’’  este un concept devenit realitate încă din luna ianuarie 2020. Deși, inițial părea un proiect la care doar visam, pe parcurs am reușit să pun bazele lui împreună cu colega mea și desigur cu sprijinul soțului meu care m-a ajutat să duc la bun sfârșit  această idee.

Maria Carmen Ursu – gestionează la Bruxelles propria afacere de frumusețe care pune în evidență personalitatea fiecărei cliente!

Dacă m-aș  întâlni cu mine la început de carieră cred că  mi-aș spune din nou același gând: „Trezește-te în continuare în fiecare dimineață și să  nu-ți pară rău…….”.

Succesul este utilizarea la maxim a capacităților pe care le posezi, iar lash artista a știut întotdeauna să lupte pentru visul ei. Astăzi culege astăzi roadele muncii.

Cât  despre formula de succes aș putea să  spun că: Investiția in dezvoltarea personală este „cheia”  care va crește tot timpul productivitatea și eficiența la locul de muncă.  

Cel mai mult în cariera mea îmi place faptul că, sunt o femeie independentă și îmi organizez timpul exact așa cum îmi doresc. Astfel, reușesc să mențin un echilibru între viața  personală și cea profesională.

Un sfat pentru femeile care sunt la început de cale: Indiferent de ce drum alegeți, nu trebuie să va lipsească motivația, ambiția și feminitatea.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6