div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Interviu cu make-up artista și hairstylista Viorica Leahu.

De la lansarea revistei online isecrete.com, echipa noastră de creație a elaborat o serie de interviuri cu femei talentate din țara noastră – femei care inspiră prin poveștile lor de viață. Prin perseverență și dăruire de sine, au reușit să obțină succese frumoase în activitatea lor.

Trăim într-o perioadă în care frumusețea de tip “miss” contează mult pentru femeile secolului 21. Iată de ce, în prezent întâlnim tot mai multe specialiste în domeniul beauty care vor să ajute împătimitele care sunt dispuse să plătească orice preţ pentru a-și conserva frumusețea exterioară. 

În acest interviu, v-o prezentăm pe Viorica Leahu care, deși a studiat ingineria tehnologiilor alimentare, nu a activat nici o zi în acest domeniu. Și-a început “călătoria artistică” prin lumea frumuseţii în urmă cu 6 ani, iar de atunci a reușit să se facă remarcată și apreciată printre clientele sale.

Realizează machiaje care pun în evidență trăsăturile feminine, coafuri impecabile și mai nou, își bucură clientele cu proceduri de laminare a genelor – un tratament non invaziv pentru o privire irezistibilă și în același timp naturală!

Vrem să știm cum a început călătoria ta prin lumea frumuseții?

Am înțeles pe parcurs că profesia de inginer nu e ceea ce mi-am dorit. A fost nevoie de timp și câțiva oameni din jurul meu care să mă motiveze, într-un fel, să văd domeniul frumuseții ca ceva potrivit pentru mine. Imediat după ce am absolvit Facultatea de inginerie, am plecat să fac primele cursuri – așa a luat naștere dragostea pentru frumos.

De la primele încercări – machiaje, coafuri, visam cu ochii deschiși la un viitor prosper. Desigur, am avut din nou nevoie de timp, cunoștințe și experiență pentru a înțelege și a pătrunde în această sferă. Poate că primele coafuri și machiaje nu au fost la un nivel de profesionist, dar eu mă bucuram ca un copil să văd că asta e ceea ce îmi place, ce mă reprezintă și îmi aduce o satisfacție enormă”.

Începutul a fost greu, pe alocuri stresant dar susținerea celor dragi și convingerea că eu pot și ambiția de a face tot posibilul pentru a reuși, au fost punctele de reper care m-au ajutat să devin mai bună cu fiecare zi.

Am fost mereu motivată de soțul meu, care m-a făcut să merg înainte în acest domeniu cu pași încrezuți. Întotdeauna, analizam lucrările altor specialiști cu experiență și îmi ziceam că, dacă ei au reușit, eu la fel o voi face. Nimeni nu se naște învățat și noi trebuie să înțelegem asta, trebuie să ne oferim timp, răbdare, iar cu multă muncă și dăruire rezultatele cu siguranță vor apărea.

Dorinţa de a evolua şi de a deveni mai bună cred că la fel, m-a ajutat să mă dezvolt, am început să merg la cursuri de specializare şi avansare unde am învăţat diferite tehnici de lucru”.

Care ar fi avantajele și dezavantajele în această meserie?

Sunt întrebată frecvent dacă pot să mă trezesc dimineața, atunci când sunt evenimente și trebuie deja la ora 5 să încep lucrul?! Răspund de fiecare dată DA. Nu are cum fi altfel, odată ce munca îmi aduce multă satisfacție. Este important ca noi, specialiștii să fim mereu cu dispoziție și să nu ne arătăm problemele, clientele au nevoie de emoții frumoase și nu griji în plus.

E un domeniu în care fiecare pas trebuie cercetat.
E un domeniu într-o continuă schimbare: aici vorbim de trenduri, stiluri diferite, produse și tehnologii care necesită studiate și cunoscute. Trebuie să evoluezi și tu împreună cu noile tendințe și mereu să le propui femeilor ceva nou.

În ceea ce fac, eu pun accent pe naturalețe. Îmi place ca machiajul și coafura să coincidă perfect cu stilul și personalitatea unei femei. Nu obișnuiesc sa încarc prea mult tenul cu produs în exces. Clientele mele știu asta. Un rezultat perfect se obține atunci când se creează acea legătură invizibilă între meșter și client, iar rezultatul credeți-mă, depășește așteptările”!

Este domeniul beauty domeniul care îți aduce satisfacții?

Cea mai mare satisfacție este că pot să transmite mai departe tot ce am acumulat în toți acești ani și să văd progresul fiecărei cursante în parte. La fiecare curs nou pornit trebuie să recunosc că am emoții, dar același entuziasm și plăcere. Eu mă strădui să insuflu încredere prin ceea ce fac, îmi place că pot împărtăși altor fete care aleg să facă cursuri din secrete și cunoștințele acumulate în toți acești ani. Îmi place că am ocazia în fiecare zi să interacționez cu diferite persoane, care mă inspiră să mă dedic în totalitate acestei meserii ”.

https://www.facebook.com/viorica.style.beauty/

Echipa isecrete.com îți dorește succese mari și cliente fericite!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6