div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Interviu cu Mădălina Teodorescu: ”Dermopigmentarea-arta machiajului semipermanent”!

Interviu cu Mădălina Teodorescu

Revista Isecrete continuă seria interviurilor “de suflet” cu specialiste din domeniul beauty, multe dintre care au devenit deja nume de referință în această industrie. Mădălina Teodorescu este românca care acum 10 ani a pășit cu pași mici dar siguri în industria frumuseții. A studiat mai multe ramuri precum: nail art, extensii de gene, cosmetică, make-up, iar după 7 ani de activitate s-a orientat către dermopigmentare.

Mereu zâmbitoare, Mădălina susține că, are cea mai frumoasă meserie.

Tabloul meu are tuse perfecte, dar sunt și umbre care l-u traversat: seninul și furtuna fac parte din povestea mea. Întotdeauna am fost o fire independentă, om de acțiune care mereu a îmbrățișat provocările. Drumul parcurs până aici a fost unul interesant. Deși, am lucrat în diferite domenii de activitate, al doilea job a fost în zona de beauty încă din 2010.

Ultimul job a fost într-o corporație, acesta a venit ca confirmare a faptului că, nu sunt om de birou, ci o persoană pasionată de creație în diferite forme ale ei. Sunt pasionată de conservarea frumosului printr-un stil de viață sănătos: sport, educație continuă, mici artificii de înfrumusețare. Întotdeauna mi-au plăcut oamenii și mi-am dorit să le aduc o stare de bine, un plus de încredere prin procedurile pe care le realizez.

Ceea ce a început ca un hobby, a devenit astăzi un succes remarcabil pentru Mădălina Teodorescu!

Ador să las un strop de magie în viețile tuturor. Din copilărie am fost atrasă de desen, pictură. La momentul respectiv totul era ca o joacă, nu eram conștientă de acest talent care parcă a rămas într-un sertar ani întregi, ca apoi să-i redescopăr impactul câțiva ani mai târziu în industria dermopigmentării.

Acum 13 ani, am descoperit acest domeniu și eram fascinată de valoarea pe care o poate aduce clienților cu probleme, fiind o necesitate. Începutul a fost dificil, am avut nevoie de câteva luni de pauză de la cursul de bază pentru a asimila toate informațiile acumulate și multe exerciții pe piele sintetică până să îmi fac curaj de a lucra pe cliente. Cursurile sunt extrem de importante și necesare pentru a excela. Dintotdeauna am știut că, trebuie să învăț de la cei mai buni traineri, atât naționali cât și internaționali.

Mădălina este femeia de afaceri îndrăgostită de meseria ei. Ambițioasă și calculată, a devenit în timp prietenă și psiholog pentru clientele care îi calcă pragul.

Un ingredient necesar pentru o evoluție accelerată a fost prezența mentorului meu, Larisa Tănase, o femeie extraordinară atât ca om cât și ca profesionist, care îmi ghidează pașii în cariera încă de la începuturi.

Am urmat nenumărate cursuri și masterclass-uri de perfecționare pentru diferite tehnici: microblading (fir cu fir), micropigmentare Powder, Pixel Brows, micropigmentare buze, Ombre lips, Full Lips, Eyeliner Fume, eyeliner Classic, Eyeliner Lash Effect, Corecții și Neutralizări, îndepărtare lucrări cu trainerii- Larisa Tănase, Neli Covash, Ilinca Crișan, Ana Maria Margineanu, Natalia Teodora Draghici, Cristina Terschak, Polina Sonntag. Fiecare dintre ei au venit cu un aport uriaș în dezvoltarea mea ca specialist în dermopigmentare.

Un specialist desăvârșit cunoaște adevărata valoare a dezvoltării profesionale continue. Pentru a deveni un profesionist de top, Mădălina a studiat și învățat foarte mult.

Particip des la conferințe, congrese, campionate din această industrie. Drumul până aici a fost presărat cu o muncă colosală, diferite stări, talent, mii de ore de muncă, pregătire continuă, știință, sacrificii, momente dificile, provocări, curaj, determinare. În prezent sunt și Brand Ambassador NPM Romania, un brand de pigmenți internațional, recunoscut în întreaga lume drept lider în domeniul dermopigmentării, pigmenți care îmi ușurează munca zi de zi și cu care reușesc să fac față provocărilor.

Ce tehnici practici și cum putem obține un aspect 100% natural?

Ca și specialist realizez toate tipurile de tehnici de micropigmentare la nivelul feței: sprâncene, buze, eyeliner și îndepărtări. Toate aceste proceduri sunt menite să pună în valoare frumusețea naturală, fiind și o formă de a economisi timpul dedicat machiajului zilnic.

Micropigmentarea are o mulțime de beneficii pentru femeile care vor să aibă întotdeauna un look impecabil. Buze voluptoase, ochi conturați delicat și sprâncenele cu forme potrivite fizionomiei, creează impresia unui chip mai tânăr. Aceste proceduri au o remanență între 1 și 3 ani, după care se atenuează ușor în funcție de ten, organism, stil de viață, prin procesul natural de regenerare al pielii.

Este important să informăm de fiecare dată clientele că, fiecare tehnică se adresează anumitor tipuri de ten și vindecarea lucrării diferă de o persoană la alta. Prin urmare, ar trebui să țină cont de recomandările specialistului în tot acest proces pentru un rezultat armonios.

O afacere în domeniul frumuseţii poate fi un succes dacă pui pe primul loc siguranța, calitatea și profesionalismul.

Profilul unui specialist beauty este unul axat către nevoile clienților și este într-o continuă dezvoltare participând la cursurile, evenimentele din domeniu. Momentan nu predau cursuri. În procesul de micropigmentare adaptez tehnicile în funcție de particularitățile fiecărei cliente și dorințele acesteia.

Acum se poate lăuda cu un portofoliu bogat, cu un palmares de diplome și certificate de participare la variate cursuri de perfecționare. Însă de la vis până la afacere, a fost un drum anevoios.

Exercițiul, știința și informarea continuă sunt rețeta indispensabilă acumulării de experiență. Pentru mine, cel mai mare succes îl reprezintă fericirea clientelor mele. Deși, sunt novice în acest domeniu, am avut curajul și onoarea de a participa la primul meu campionat internațional Wulop 2020 (World Universal League of Permanent Makeup) unde am concurat cu cei mai buni dermopigmentiști și traineri din România unde am câștigat locul 2 la categoria Eyebrow Shading. Consider că, succesul aparține celor care știu să se reinventeze de fiecare dată.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6