div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Interviu cu Mădălina Boboc, lash artist și trainer: „Mi-am dorit perfecțiune, iar prin multă muncă și ambiție am reușit să ajung aici”

Profesionalismul unui specialist se vede prin lucrările sale care reprezintă un amalgam de emoții, nopți nedormite, perfecționare continuă și dorința de a evolua. Nu oricine poate aplica extensii de gene, pentru că orice ai face trebuie să realizezi din pasiune. De acest lucru s-a convins și Mădălina Boboc, românca căreia îi curge prin vene ambiția și încrederea în forțele proprii. A parcurs o cale lungă în căutarea unei ocupații interesante, iar într-un final dragostea pentru frumusețe și dorința de a reda fericire pe chipul altor femei, a adus-o aici, în lumea lash artistelor.

Povestea mea a început în 2017, la 2 ani după terminarea liceului și neurmând o facultate am ales să îmi câștig independența la un restaurant. Cum această meserie nu mă caracteriza, mintea mea căuta soluții precum- Ce aș putea face pe viitor? Nu am fost un copil talentat și nici nu mă știam să am vreo înclinație spre ceva anume. Totuși, în acel an am decis să plec din țară pentru realizări mai mari. Nu mi-a fost deloc ușor și nu am reușit să rezist prea mult, am lucrat în Germania timp de 6 luni, iar în tot acest timp am conștientizat că nici asta nu e o soluție potrivită pentru mine.

În timpul liber, din lipsă de ocupație navigam pe internet și mi-a atras atenția o postare prin intermediul căreia se promova un curs în domeniul extensiilor de gene fir cu fir. De aici începe adevăratul meu drum. Am revenit în țară și am mers la curs deoarece mi-a stârnit curiozitatea. Ceva m-a atras și drept urmare după finalizarea cursului mi-am achiziționat toate cele necesare pentru a facilita acest serviciu. În sfârșit eram liniștită dar și extrem de mândră că pot să fac ceva ce îmi place cu adevărat.

Și-a dat seama că meseria de lash artist are multe provocări dar și avantaje. Unul dintre ele fiind posibilitatea de a cunoaște zilnic oameni deosebiți. Ea, o fire determinată, prietenoasă și socială, a găsit repede conexiune cu fiecare clientă care îi pășește pragul.

Eram fericită dar si dornică să îmi aflu sensul vieții. Meseria de lash artist mi-a schimbat viața, m-a făcut să rămân acasă, în țara mea și să nu mă opresc din a evolua.
Nu am lucrat în oraș și nici într-un salon cu renume pentru a mă promova, ci am luat-o pas cu pas la mine în comună unde eram singura care aplica extensii de gene. Fiecare clientă care mi- a trecut pragul a revenit din nou ba chiar cu alte recomandări. Au urmat altele cursuri dar de data aceasta la câțiva kilometri distanță deoarece mi-am dorit să învăț de la oameni cunoscuți și profesioniști din toate punctele de vedere.


După aproape 5 ani in domeniu am decis să trec la următorul nivel, acela de a împărtăși și eu la rândul meu toate cunoștințele și experiențele acumulate.


Mi-am dorit perfecțiune, iar prin multă muncă și ceartă cu mine însămi am reușit să ajung aici Cuvintele care mă definesc sunt: munca, dorința de dezvoltare și adaptabilitatea serviciilor în funcție de cerințele clientelor. Încă sunt la început de drum și abia de acum am prins aripi și curaj de când am devenit Trainer. Mi-am dat seama cu adevărat că pot să împărtășesc și eu cu alte fete doritoare de acest domeniu cunoștințele și experiențele cumulate.

Munca și perseverența sunt elementele cheie. Fără un strop de inspirație, dorință și investiții continue nu reușești să obții rezultatele dorite. Deși, Mădălina susține că nu există o formulă fixă în industria frumuseții de a deveni un specialist desăvârșit, profesionalismul și calitatea serviciilor, au stat la baza succesului.

Pentru mine a contat enorm faptul că am participat pentru prima dată la un campionat și am obținut o cupă. Nu cupa mi-a adus bucurie, ci simplul fapt că a fost apreciată de oameni cu un alt nivel în acest domeniu m-a făcut sa radiez. Dorința mea este să ofer doamnelor și domnișoarelor din comuna unde și locuiesc si unde cariera mea, a prins rădăcini o gamă cât mai largă de servicii prin întemeierea unei academii și a unei echipe de oameni minunați. Împreună cu ei răspândim frumusețe. Cred în potențialul din mediul rural chiar dacă sunt persoane care susțin că evoluția în acest domeniu este cumva limitată.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6