[geot country="Romania"] [/geot]

Interviu cu Luminița Cibotari, tânăra mămica care și-a descoperit pasiunea pentru crearea bijuteriilor handmade!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki

Pentru ca o lucrare handmade să prindă viață este nevoie de timp și talent. Trebuie să investești pasiune, dăruire și emoții. Asta face de aproape doi ani și Luminița Cibotari, o tânără mămică din raionul Ialoveni. Într-un interviu pentru Revista Isecrete meșterița a povestit despre cât de migăloasă e o astfel de muncă, dar şi cât de mari sunt satisfacţiile când își vede lucrarea finală.

Sunt mamă de fete, Ștefania și Milana. Tot ce fac, o fac din pasiunea de a crea ceva frumos, ce aș dori să văd la fetițele mele în păr. Am început acum aproape 2 ani, fiind în concediu de maternitate, deja cu al doilea copil. Îmi căutam un domeniu în care să mă regăsesc, să pot pune în practică toate ideile. Înainte de a începe toată această nebunie cu lucrul handmade, am activat în calitate de operator prelucrare date în statistica medicală, la Spitalul V.Ignatenco„.

Răbdare, îndemânare, un ac și materiale calitative. De atât are nevoie Luminița pentru a realiza creații deosebite pentru micile prințese.  

Am început de la zero, fără a cunoaște prea multe despre domeniul handmade, dar am văzut asta în familie. Tata îmi crea lucrări pentru expoziții la școală și bunicul a fost meșter. La moment în portofoliul meu predomină elasticele, pentru că, acestea sunt mai solicitate de cliente, dar realizez agrafe, bentițe, cercuri. Am și produse de sezon, în luna martie am realizat mărțișoare. Acum am în lucru, ceva nou, realizez suport pentru accesorii, mi-a solicitat o clientă. Pentru sezonul de poze, vreau să realizez coronițe de flori„.

Modelele pe care le creezi sunt deosebite, chiar unice. Ce anume te inspiră?

Pentru mine handmade înseamnă pasiune și timpul meu de suflet. Aici mă regăsesc, primesc emoții când vad rezultatul final. Petrec și câte patru ore la o lucrare, mai ales când am idei de modele noi, nu pot face alte treburi până nu duc la bun sfârșit ceea ce am început. Arta lucrului manual presupune să lucrezi cu materiale calitative, dar este o art[ aparte când reușești din lucruri simple să faci ceva frumos.

 Mie îmi place să merg la cumpărături și să aleg cu atenție materialele. Atunci îmi vine și inspirația, ideile ce aș putea face cu o stofă anumită.  Fiecare meșter are felul său de a lucra. Mă inspir și din ceea ce văd, dar întotdeauna doar cu privitul și rămâne. Nu îmi place să copii creația cuiva. Până la urmă handmade înseamnă unicitate, iar eu încerc ca fiecare lucrare să aibă o amprentă de a noastră„.

Creează fiecare accesoriu cu dragoste și inspirație. Nu ține cont de timp sau alte detalii atunci când intră în atelierul său improvizat. Aici predomină liniștea, iar meșterița se dedică în totalitate creațiilor.

Prin multă practică zi de zi descopăr metode noi de lucru, prin practică am reușit să găsesc metode mai ușoare de realizare a accesoriilor. Cea mai mare provocare pentru mine este să creez din lucruri simple ceva deosebit și util, care să mă reprezinte. Cred că, fiecare meșter vrea ca cineva privind o lucrare să spună că recunoaște stilul și știe cine este autorul„.

Din mâinile ei ies accesorii ce întrec orice imaginaţie!

La moment practic tot profitul este reinvestit în materiale, pe viitor sper să-mi aducă și un venit, dar desigur nimic nu se compară cu emoțiile ce le primesc când citesc mesajele de mulțumire și realizez ce creații minunate am făcut„.

Facebook MagicShine Accesories

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Oameni care inspiră
Mîndrilă Alina

Diana Cabaniuc, meșterița handmade care transformă aţa în artă!

Tehnica amigurumi – arta jucăriilor croşetate, nu este la îndemâna oricui. A inventat-o, japonezii, apoi s-a extins în diferite regiuni. O găsim astăzi în mâinile meșteriței, Diana Cabaniuc care își folosește tot timpul liber pentru a crea bucurii pentru copilași. A învățat că munca manuală înseamnă şi plăcere și business dacă te dedici în totalitate.

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: Connected account for the user revistaisecrete does not have permission to use this feed type.

Try using the big blue button on the "Configure" tab to reconnect the account and update its permissions.

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6