div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Interviu cu Doina Costraci Ciurea, tânăra pasionată de croșetă!

Pasiunea pentru ceea ce fac și dorința de a reuși mă motivează de fiecare dată să depun multă muncă, să adaug culoare și un strop de iubire creațiilor!

A învățat să croșeteze din copilărie, iar de câțiva ani își împarte timpul între job și pasiunea de a crea. Doina Costraci Ciurea este de meserie economist, însă atunci când are timp croșetează genți, coșuri și diferite obiecte de decor. Tânăra susține că, prin intermediul acestei ocupații a găsit şi o adevărată terapie anti-stres. Petrece ore în şir lucrând cu aţele şi croşetul, iar din mâinile dibace ies lucrări care te cuceresc.

O tânǎră cu perspective mari!

Sunt o simplă domnișoară care adoră frumosul și tot ce ține de handmade. Am 29 de ani și sunt din Chișinău. Îmi place din lucruri mărunte să creez lucrări minunate și să mă bucur de ele. După specialitate sunt economist, am făcut facultatea de științe economice și anume finanțe și bănci. La moment lucrez în calitate de recepționistă la un centru de reabilitare medicală, iar în timpul liber mă dedic croșetatului.

Ești meșteriță handmade. De unde vine această pasiune?

Povestea mea începe  acum câțiva ani, atunci când am văzut o gentuță extrem de frumoasă pe internet. Aceasta mi-a trezit o curiozitate imensă și o dorință puternică de a încerca să fac și eu una la fel. Încă din școală adoram lucrările făcute de mână, educația tehnologică fiind pentru mine cel mai îndrăgit obiect, de aceea cunoștințele de bază m-au ajutat să încep prima lucrare. Îmi plac provocările de a face ceva nou, frumos și deosebit!

Ce lucrări găsim în atelierul tău improvizat?

Găsiți o gamă largă de gentuțe de diferite modele, coșuri de diferite mărimi și ornamente, precum și alte obiecte minunate de decor. Lucrările mele sunt realizate prin croșetare cu croșeta nu cu andrelele. Deja la fiecare model în parte există diferite tipuri de ornamente, forme și metode.

De câte ori ți se întâmplă să refaci sau să abandonezi o lucrare care nu îți iese așa cum îți dorești tu?

Acest lucru nu mi se întâmplă prea des deoarece sunt aproape 3 ani de când mă dedic acestei pasiuni. La început a fost un mai greu fiind ceva nou pentru mine, însă după ceva timp a fost mult mai ușor și orice lucrare mi se dădea cu ușurință.

Orice lucrare necesită multă muncă, dăruire și dragoste față de ceea ce faci. Pentru un rezultat bun, trebuie și să lucrez mult. Au fost lucrări pe care le-am realizat în câteva zile, unele chiar și o săptămână. Însă cu răbdare, calm, atenție și dedicație, am obținut creații de excepție.

Magia este pretutindeni când există pasiune!

Ceea ce fac mă reprezintă. Nu aș putea trăi, nu aș putea fi fericită întru totul fără această pasiune, iar atunci când mă apuc de lucru totul parcă dispare din jurul meu.

Cum arată o zi creativă pentru tine?

O zi creativă pentru mine e atunci când pot să petrec cele 12 ore în atelierul meu, fără să mă sustrag pentru nimic altceva. Da ,recunosc după ajung să fiu frântă de oboseală, însă foarte fericită de rezultatul obținut și cu sufletul împăcat.

Vezi galeria foto!


Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6