Interviu cu Doina Bugaescu, meșteriță handmade. Fiecare accesoriu care îi iese din mâini poartă amprenta perfecțiunii!

Unele mămici descoperă pe perioada maternității că hobby-urile pe care le au, pot deveni afaceri. Altele, fiind în căutare de accesorii unice pentru fetițele lor încep singure să creeze. Doina Bugaescu are 28 de ani, este mamă a doi copii și o pasionată înrăită a tot ce înseamnă handmade și lucru manual. Imaginația și creativitatea respiră prin toți porii meșteriței care este de profesie bucătar, iar de de ceva timp creează accesorii pentru micile prințese și nu doar.

Doina este o tânără mamă și soție care alege să își umple puținul său timp liber creând accesorii handmade. Portofoliul său este unul destul de generos și acoperă o mare varietate de modele pentru fetițele-cochete.

Pasiunea handmade pentru accesoriile mi-a venit acum aproape un an în urmă. Totul a început dintr-o glumă, mi-am dorit creații ceva mai speciale pentru fetița mea. Activitatea de bază este bucătăria eu iubesc foarte mult să gătesc bucate, copturi, torturi etc.  De la idee până la proces a fost o cale lungă. Pentru început, am studiat și căutat video despre tot procesul. Nu a ieșit totul ideal, dar pe parcurs am învățat și îmi apăreau tot mai multe modele în minte.

Lucrate manual creațiile sunt rafinate și întotdeauna realizate cu mare grijă. Pentru fiecare piesă Doina folosește materiale calitative, iar rezultatul final deseori este peste așteptările meșteriței.

În agenda mea de creații puteți găsi fundițe pe clamă/ elastic,  cercuri, bentițe, seturi mamă-fiică, jabou pentru cămăși. Mereu mă strădui să fac lucrul perfect și calitativ, iar pentru asta e nevoie de multă răbdare și liniște. Depun pasiune, dragoste și muncă, la final savurez cu multă plăcere lucrarea, uneori nici nu îmi vine a crede ce frumusețe a ieșit.

În prezent, riscăm să semănăm prea mult unii cu alții. Iar, când vrem să ieșim în evidență căutăm ceva ce nu are nimeni. Creațiile handmade, cu suflet și atât de speciale, vor scoate din anonimat fiecare fetiță.

Deseori mă uit și analizez viitorul acestei afaceri în lung, tare vreau să merg înainte, să mai cunosc încă multe lucruri și sper să se realizeze cu pași mici. Nu mă compar cu alte meșterițe și nici nu preiau anumite idei, dar încerc să creez singură. Probabil, unicitatea este un element care îmi definește lucrările, iar clientele apreciază acest fapt.

Poți ajunge să trăiești din pasiunea ta, dacă faci eforturi și nu renunți. Totuși, pentru Diana satisfacția pe care o primește în timpul creării este mai presus de toate și este fericită că poate combina rolul de mamă, soție, meseria de bucătar și handmade.

Până ce este o pasiune, cu părere de rău din ce am observat domeniul handmade la noi nu este atât de dezvoltat și apreciat. Sper că în viitor oamenii vor avea mai mare interes față de creațiile realizate manual, deoarece cu adevărat sunt diferite și făcute cu multă dragoste. Eu mă mulțumesc cu ce am și mă simt împlinită pentru realizările și mesajele de mulțumire pe care le primesc. Bucuria o redau prin modele speciale, dorința și plăcerea mea față de acest domeniu.

Elena Grădinaru, fondatoarea celei mai cunoscute trupe de animație din țară – Planeta Clounella este printre clientele fidele ce o susține în tot ceea ce face.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
interviu

Interviu cu Marina Ganea Slimovschi, doctor kinetoterapeut

Marina Ganea Slimovschi are 35 de ani și este din comuna Codreanca, raionul Strășeni. De meserie doctor kinetoterapeut, cu experiență în domeniul recuperării medicale, știe să trateze fiecare caz printr-o metodă unică și eficientă. Consideră că cel mai dificil de realizat este câștigarea încrederii pacienților, dobândirea experienței profesionale, lucruri care condiționează o carieră de succes

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6