Interviu cu Cristina Eparu, fondatoarea centrului de frumusețe-La Beauty and Slim Art Lounge:” Frumusețea înseamnă și sănătate, iar eu mă simt împlinită atunci când reușesc să readuc zâmbetul pe buzele clienților”!

Cristina Eparu este românca care de 13 ani se află în Marea Britanie și care zi de zi luptă pentru visul său-cel de a ajuta persoanele care îi calcă pragul salonului să obțină rezultatele dorite și să devină mai încrezătoare. Cu forțele proprii, a reușit până acum să ofere nu doar sănătate cu ajutorul tratamentelor de remodelare corporală și procedurilor faciale, dar și să readucă zâmbetul pe buze a sute de femei și bărbați.

Originară din orașul Târgoviște, România a ales să activeze în domeniul frumuseții acum 6 ani. Totul a pornit din dorința de a împărtăși cu alte femei experiența pe care a trăit-o de ceva timp, în lupta de a pierde kilograme și de a fi împlinită în primul rând sufletește.

Am început să lucrez în remodelare corporală după ce am fost ajutată și eu de un specialist în acest domeniu din România pentru a pierde din kilograme. O perioadă îndelungată m-am confruntat cu un șir de probleme de sănătate datorită unor masive dereglări hormonale. Așa am descoperit remodelarea corporală și după 3 luni de proceduri am reușit să pierd mult în cm, în kilograme și pur și simplu m-am îndrăgostit de efectele benefice și rezultatele pe care le aduc atât fizic cât și terapeutic, aceste proceduri inovative. Locuiam În Anglia și fiind în vacanță acasă, în România am descoperit remodelarea. O data ce m-am reîntors nu am găsit tratamentele aici și am decis să mă specializez.

Pentru că nu a reușit să găsească și să continue ședințele de remodelare corporală, a decis să se specializeze în această sferă. Deși ideea se cocea de mai mult timp în mintea Cristinei, atunci a decis că este momentul potrivit pentru a se ajuta nu doar pe sine dar și alte persoane. 

Mi-am dorit să-i ajut pe cei cu diferite diagnostice ușoare care nu reușesc să slăbească sau nu mai au voința de a adopta un stil de viață sănătos. Am știut că îmi va reuși acest lucru, iar pentru asta am depus multă străduință, muncă și pasiune.

După o serie de specializări în România și Marea Britanie, am hotărât să deschid un mic lounge pentru persoanele interesate nu numai să piardă în greutate, dar și pentru pacienții ce suferă de dureri de spate și cap. Astfel m-am specializat în tratamente terapeutice. Așa că rolul meu este de terapeut de remodelare corporală, înfrumusețare și tratamente terapeutice, deoarece orice stres și început de anxietate se pot reduce masiv cu ajutorul masajelor profesionale.

Tehnologii inovatoare, personal calificat, produse de cea mai înaltă calitate, profesionalism, devotament, pasiune și determinare- toate reprezintă bazele pe care a construit Cristina conceptul salonului. Totul a pornit din dragoste pentru frumos care implică nu doar frumusețea, ci tot ceea ce generează în jurul oamenilor: sănătatea, starea de bine, și încrederea în sine. 

Un drum nu este ușor, mai ales dacă îți dorești să avansezi nu doar profesional, dar și personal și mai ales să oferi cele mai bune tratamente celor ce au nevoie de ele. Deoarece între timp m-am mai lovit cu anumite probleme de sănătate care m-au ținut pe loc, nu m-am dat niciodată bătută.

 Să lucrez în acest minunat domeniu, să interacționez cu oamenii, să-i ajut în a reduce stresul, inflamațiile, durerile sau a câștiga încrederea în sine atunci când pierd din kilograme, îmi umplu sufletul de bucurie. Am trăit și trăiesc fiecare reușită cu multă mândrie și fericire de fiecare dată, deoarece eu am fost în locul lor și știu cât de complicat poate fi. Cred că cel mai bine poți înțelege o persoană atunci când  ai fost în situația ei. Iată de ce, simt că față de alți terapeuți din domeniul remodelării sau tratamentelor terapeutice, sunt cu un pas înainte sau cel puțin sunt diferită prin ceea ce fac:  pot înțelege mult mai intens diagnosticul și necesitățile fiecărui client.

Și-a dorit să intre în zona de antreprenoriat prin deschiderea unui salon care să reprezinte pentru oameni locul ce le oferă rezultate impecabile, încredere și servicii de calitate.

“La Beauty and Slim Art Lounge”-Centrul Frumuseții Tale, spațiul unde te poți bucura nu doar de tratamente și aparate de ultimă generație, dar unde te simți răsfățat și primești atenția de care ai nevoie. Un loc unde să revii mereu cu drag! 

La Beauty and Slim Art Lounge” este colțul meu de rai, unde ofer cu mare drag următoarele tratamente:

 • Tratamentele terapeutice precum masajele terapeutice care reduc inflamațiile, stresul și anxietatea, masaje de relaxare, fizioterapie pentru ligamente și mușchi.
 • Tratamente de remodelare corporală precum: sauna cu infraroșu la care oferim diverse împachetări folosind produse de calitate, pentru detoxifiere, reducere în greutate și împotriva retenției de apă. (Sauna are de asemenea beneficii terapeutice deoarece elimină metalele grele din organism, reduce bacteriile negative, ajută la detoxifiere).
 • Electrostimularea– un tratament deosebit de performant ce lucrează atât pe întărirea musculaturii, tonifiere, reducerea celulitei cât și al țesutului de grăsime.
 • Liposucția pe laser, tratament non-invaziv, non-dureros ce topește grăsimea fără pic de efort. Perfect pentru grăsimea de pe abdomen,  picioare, coapse și fese.
 • Presoterapia-masajul de drenaj limfatic, special pentru dezumflarea picioarelor, pentru scăderea în greutate și detoxifiere.
 • Cavitația– un tratament ce folosește radio frecventa pentru a sparge cea mai adâncă ș încăpățânată grăsime.
 • Criolipoliza-Fat freezing- un tratamemt ce îngheață grăsimea și o diminuează pe termen lung. Perfect atât pentru femei cât și pentru bărbați.
 • Velashape revolvx – reprezintă un tratament anticelulitic hi-tech, ce diminuează din țesutul de grăsime, rejuvenează și reîntinerește aspectul pielii.
 • Velashape Black Fit– prefect pentru tratamentele anticelulitice și terapeutice.
 • Cavitație Terapeutic cu infraroșu ce lucrează terapeutic la reducerea inflamației cu bio-energie pentru stimularea circulației sanguine și detensionare.

Tratamente Faciale:

 • Caci– perfect pentru stimularea nivelului de colagen , lifting facial pe electrocurenți.
 • Cavitație facială– ajută la diminuarea ridurilor, reîntinerire,  remodelare facială, non-invazivă.
 • Photon Led, tratament eficient pentru estomparea non- invazivă a petelor, cicatricilor, reducerea ridurilor și cearcanelor inclusiv reducerea petelor pigmentare.

Frumusețe, armonie și sănătate, sunt elementele esențiale care stau la baza a tot ceea ce face Cristina. Pentru că în primul rând se gândește la client și rezultate, iar mai apoi la alte aspecte. Pasiunea și determinarea de a face fiecare femeie să se simtă diferită, iubită și încrezătoare, o califică drept un specialist devotat muncii. Și asta nu o spune ea, ci persoanele care îi calcă zilnic pragul.

După 13 ani în Marea Britanie, mă văd luptând să mă extind aici. Deși întâlnesc frecvent obstacole încerc să lupt pentru visul de a ajunge mai departe și de a fi mai de ajutor celor ce au nevoie de serviciile mele.

Pentru mine succesul înseamnă motivație, rezultate și clienți mulțumiți. Îl întâlnesc destul de des atunci când reușesc să aduc persoanelor ceea ce-și doresc, iar asta nu se obține ușor. Lucrăm pozitiv pe partea spirituală și nutriție, astfel încât rezultatele să fie pe măsură.

A reușit să creeze un brand, care are la bază un concept unic –frumusețe și sănătate sub același acoperiș. Încă de la începutul drumului, a existat ideea de a crea un spațiu de suflet și nu doar o afacere. Povestea a prins culoare, iar acum Cristina se bucură de tot ce a reușit să obțină în toți acești ani, chiar dacă nu a fost deloc ușor.

Îmi doresc să mă extind deoarece cu toții avem nevoie de un boost de încredere, de un masaj bun sau un tratament corporal relaxant. Aici vreau să mă regăsesc eu, în a aduce mulțumiri tuturor celor care ne calcă pragul. În viitorul  apropiat vom aduce echipamente hi-tech , extrem de bune, pentru stimularea musculară și reducerea masei de grăsime, totodată continuăm să excelăm în serviciile noastre față de clienți/pacienți.

De asemenea, pentru persoanele ce suferă de diferite diagnostice severe precum tumori cancerigene, retard fizic și altele, ofer sesiuni gratuite pentru a-i ajuta. Masajul de relaxare ajută enorm mai ales în urma tratamentelor cu citostatice, unde organismul folosește o mare parte din energie pentru a reduce celulele canceroase. Îmi doresc enorm ca sănătatea să fie întotdeauna pe primul loc, de aceea tratamentele mele sunt efectuate conform standardelor medicale și profesionale. Sper cu drag să deschid ușile celor cu nevoie, să reușesc să balansez fie și puțin durerile fizice, cu relaxare.

Facebook Beauty and Slim Art Lounge

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6