div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Interviu cu Angelica Luminița Marin, fondatoarea salonului Angelica’s Nail Art: “Am ales să fac o carieră în domeniul frumuseții deoarece este o sursă inepuizabilă de satisfacție”!

angelica marin

Angelica Luminița Marin este antreprenoarea care întruchipează o combinație rară de manager implicat, om tehnic și adevărat artist.Din mâinile ei ies manichiuri care cochetează cu perfecțiunea, de la construcții complicate până la unghii minimaliste, extrem de rafinate.

Astăzi se bucură de un mare succes în rândul specialiștilor beauty dar și admirație din partea clientelor care îi pășesc pragul. Însă doar ea cunoaște prețul victoriei. Angelica Luminița Marin a parcurs o cale lungă până aici, plină de provocări și griji dar a știut să meargă înainte spre visul său. Despre frumusețe, business și secretele succesului său,  a acceptat să ne vorbească într-un interviu pentru Revista Isecrete.

Povestește-ne câte ceva despre tine?

Numele meu este Angelica Luminița Marin și am 37 de ani, sunt soție și mama unui băiat de 16 ani. Am locuit în Giurgiu, România, până la vârsta de 30 de ani – unde am profesat în calitate de stilist protezist de unghii. De mică am fost atrasă de domeniul beauty și mereu am căutat ceva care să mi se potrivească.

Se zice că de cele mai multe ori meseria ne alege pe noi și nu invers, și că doar oamenii care dețin o dorință enormă de a ajunge cineva, vor reuși. Chiar dacă, drumul profesional e mereu presărat cu obstacole, care te pot face deseori să renunți. 

Domeniul frumuseții era ceva nou pentru mine însă îmi capta toată energia și atenția. O lună de zile am locuit în București, unde am terminat cursul de stilist protezist și încă alte două cursuri: manichiură clasică și manichiură Spa. Au fost perioade în care am vrut sa renunț, dar mama și soțul meu mă încurajau de fiecare dată. Lucram mult, de luni până duminică și de multe ori uitam să și mănânc.

 La sfârșitul anului 2011 soțul meu a plecat în Germania împreună cu un prieten. La doar 6 luni a revenit în țară și am plecat împreună. Noi trei, o mașină micuță plină cu bagaje și amintiri, către o lume nouă și necunoscută. Am lăsat în urmă tot ce aveam mai scump – părinți, frați, surori, prieteni.

Am pornit la drum în cariera beauty, știind exact ce își dorea: un salon și un brand personal. Însă, viața printre străini, nu e atât de simplă. Angelica s-a convinsă că are acel “ceva” care îi trebuie să pornească pe cont propriu și să lupte pe o piață extrem de competitivă.

Cine spune că este ușor să o iei de la zero, greșește. E chiar extrem de greu -limba necunoscută, oameni diferiți și culturi diferite. Soțul meu avea un post de muncă care-i plăcea, însă pentru mine era dificil. Am încercat să mă angajez la diferite saloane din oraș dar nu mă acceptau pe motiv că, nu cunoșteam suficient limba.

Am avut diferite job-uri. Prima dată am lucrat într-un restaurant, după care am avut mini joburi și într-un final m-am angajat la o fabrică destul de mare- lucram în două schimburi. Prima perioadă a fost greu, multă muncă, stres, era obositor dar avantajul că, am  învățat limba destul de rapid, eram nevoită. Lucram și în weekend pentru că, aveam un vis doream să fac cursuri de perfecționare și să îmi deschid salonul meu.

Tot ce câștigam extra erau pentru cursuri. De fiecare dată când reveneam în țară căutam să merg la cei mai buni specialiști în domeniu pentru a acumula noi cunoștințe. Printre ei pot enumera pe ( Inga Moga, Delia Matei, Ludmila Brinza Aneta Timbur Jechiu , Cristina Andreea Albu, Denisa Bereski).

 

A lansat propriul brand și salon așa cum și-a pus în plan, departe de casă, în țara gazdă – Germania. Salonul “Angelica’s Nail Art” nu prestează „servicii”, dar oferă formă, culoare și pune în evidență personalitatea fiecărei femei. Abordarea individuală, cumulată cu soluțiile progresive de satisfacere a doleanțelor fiecărui client, fac diferența.

În anul 2017 din cauza unei eczeme puternice am rămas fără job. Și cu mâinile arse până la cot, m-am hotărât să-mi dezvolt propria afacere iar soțul m-a susținut. Am muncit foarte mult, iar peste un an am deschis Angelica’s Nail Art. Acum sunt tare mândră de reușitele obținute. Clientele mele beneficiază de cele mai bune condiții și produse profesionale. Îmi place să fiu în trend cu noile tendințe și să le pun la dispoziție doar ce este mai bun. 

Anul acesta pentru mine a fost unul plin. Am foarte multe cursuri online de dezvoltare personală și nail art.

Angelica Luminița Marin a realizat că ambițiile și eforturile corect direcționate îți aduc roada meritată. După câțiva ani de activitate în domeniul nail art, specialista a hotărât să încerce un alt domeniu dermopigmentarea – o ramură tot mai solicitată în ultima perioadă.

În domeniul de dermopigmentare  sunt la început de cale. Perfecțiunea și schimbările extraordinare pe care le obținem datorită machiajului semipermanent m-au determinat să încerc și această nișă. Am urmat un curs de Dermopigmetare in Düsseldorf și unul cu Larisa Tănase, pe care o ador. Academia Simetric mi-a oferit cele  mai bune informații și cele mai de top produse- GAMA BIOMASER.

În prezent, „Angelica’s Nail Art” este echilibrul dintre calitate, profesionalism, performanță, motivație și dorința de a oferi clientelor tot ce este mai bun pe piață.

Pigmenții pe care îi folosesc BioMaser sunt 100% bio-compatibili cu pielea și se integrează perfect. Toți pigmenții sunt sterilizați cu raze Gamma, iar textura acestora nu permite rănirea pielii. De asemenea, calitatea acestora conferă o foarte bună stabilitate a culorii. Există numeroase beneficii ale tehnicii de micropigmentare sprâncene. Procedura nu lasă cicatrici, nu afectează firele de păr din zona sprâncenelor și are cel mai rapid timp de vindecare.

Procesul de micropigmentare a sprâncenelor este tot mai popular, asta pentru că permite oricărei femei să aibă forma dorită, care să-i încadreze perfect fața și să-i accentueze trăsăturile. Totodată, poate fi o soluție pentru a corecta anumite probleme ale sprâncenelor precum existența unor fire prea scurte sau prea rare (aproape inexistente) sau a unor fire prea lungi, inestetice.

Se consideră o fire norocoasă deoarece în fiecare zi face ceea ce îi place. Nu își imaginează viața fără job-ul său la salonul „Angelica’s Nail Art”.

Este minunat să te trezești și să faci ceea ce îți place. Muncesc mult și cred cu tărie că visele vor deveni realitate.

Angelica, îți mulțumim pentru acest interviu sincer și călduros. Mult succes în activitatea dvs profesională!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6