Interviu cu Ana Tabacaru, moldoveanca care și-a construit o afacere “frumoasă” și de succes în România:“Fă ceea ce-ţi place cu adevărat şi nu vei mai munci nici o zi din viaţa ta!”

 Winston Churchill  spunea că  “Succesul este abilitatea de a trece de la un eșec la altul fără pierderea entuziasmului”! O afirmație plină de adevăr care a motivat-o și pe Ana Tabacaru, originară din Republica Moldova, să depună toate eforturile posibile pentru a-și realiza visul. Se remarcă din prima, printr-un zâmbet molipsitor. Energică, plină de viață și fire hotărâtă, moldoveanca a acceptat să ne povestească despre drumul ei spre succes, cum a ajuns să facă o afacere în România și despre eșecurile care au propulsat un vis să devină realitate.

Specialiștii din bussines cred că iniţiativa, curajul şi seriozitatea sunt câteva dintre ingredientele care stau la baza unei afaceri de succes. Cel puțin așa a fost în cazul Anei Tabacaru. A ajuns la Timișoara datorită unei burse UVT în anul 2002. Soarta însă i-a pregătit un alt scenariu. A activat în calitate de contabil cinci ani, apoi și-a dat seama că nu era tocmai domeniul care îi aducea plăcere și satisfacție.

La început a fost ideea, una, care odată pusă în practică mi-a schimbat viaţa. Pasiunea pentru domeniul frumuseții o aveam demult, simțeam că asta îmi place dar mai în serios m-am apucat abia în 2011. Ca orice specialist am testat mai multe hobby-uri. Am început cu un curs de unghii, apoi peste un an am urmat și un curs de make-up. În 2016 a apărut curiozitatea de a studia și extensiile de gene așa că, am studiat foarte mult, iar cursurile mi-au fost de mare ajutor.

Sunt o persoană ambițioasă și dacă mi-am pus ceva în plan, fac tot posibilul pentru a reuși. Astfel, următoarea etapă au fost cursurile de bază de extensii de gene și micropigmentarea sprâncenelor. La început făceam aceste proceduri prietenelor și cunoștințelor, iar ulterior cererea a crescut.

Ana Tabacaru recunoaște că, pentru a-și atinge scopul, a fost necesar să plătească un preț destul de mare. A pierdut ani din copilăria celei mai scumpe ființe din viața ei, însă cu ajutorul sufletului pereche, A reușit să facă față tuturor provocărilor. Fără ambiții nu poți să obții ceea ce dorești cu adevărat și nu ai cum să reușești, susține beauty specialista.

Provocări au fost multe. E nevoie să sacrifici timp pentru deplasări, să fii pregătită de a investi în seminare, cursuri de perfecționare etc. Singură nu m-aș fi descurcat, copilul meu avea doar câteva luni când m-am aventurat în această lume, dar țin să îi mulțumesc partenerului de viață, fără de care nu aș fi ajuns aici.   

A testat diferite servicii ale domeniului beauty, dar într-un final s-a axat pe procedura de alungire a genelor și micropigmentare.

 Când construim, trebuie să ne gândim că o facem pentru totdeauna. Eu mi-am găsit liniștea în aceste două pasiuni și sunt sigură că nu mă voi plictisi vreodată.

Extensiile de gene sunt foarte solicitate nu doar în România, ci și în întreaga lume, iar eu mă strădui să folosesc doar produse de calitate. Realizez efectele după care se ghidează întreaga industrie și anume natural, vulpița, păpușa, veveriță. Există o varietate largă, iar împreună cu clienta alegem ceea ce i se potrivește mai bine pentru a crea o armonie, mai ales în cazul asimetriilor. Bineînțeles, ținem cont de vârsta și statutul fiecărei femei. 

Fericirea nu se demodează, iar sprâncenele perfecte au devenit un atuu pentru multe femei. Iată de ce și în cazul acestei proceduri se selectează forma potrivită pentru o conturare ideală. Ce poate fi mai minunat decât să ne bucurăm de o expresie mai clară și îngrijită a feței pentru o perioadă îndelungată.

Cea mai mare investiție este încrederea în sine. Când investești continuu devii cea mai bună versiune a propriei persoane, din punct de vedere spiritual, mental și financiar.  Acest lucru a făcut și Ana. Nu s-a oprit doar la un curs sau două, ci s-a focusat pe dezvoltarea personală și profesională, iar acest lucru i-a adus multe beneficii.

Consider că, domeniul frumuseții cere a fi cercetat încontinuu. Apar noi tendințe, secrete și trucuri pe care trebuie să le cunoști dacă vrei să crești. Astăzi pe piață sunt multe cursuri  care te dezvoltă și îți deschid noi orizonturi. Eu am participat la diferite seminare cu traineri atât din România cât și de peste hotare Republica Moldova, Ucraina etc.

Nu am numărat la câte cursuri de specializare am participat, sunt în jur de 20 dar nu cred că numărul contează ci cunoștințele pe care le-ai acumulat și dorința de a pune în practică totul. Cel mai important eveniment pentru mine a fost dar sigur peste 20, dar cel mai important au fostla un curs din R.Moldova la data de 1 decembrie 2019 unde am dobândit titlul de instructor acreditat de Lash traner și Brows trener.

Se declară un om al acțiunii și consideră că, nici o afacere nu poate fi de succes, dacă la mijloc nu există pasiune şi dorinţă. Datorită calităților sale de lider și a încrederii în sine, a ajuns să fie apreciată și cunoscută în întrega Românie.

Atunci când întâlnesc o nelămurire, caut răspunsurile la seminare și evenimente de specialitate. Inovații apar tot timpul, de aceea trebuie sa fii mereu informat pentru a fi unul dintre cei mai buni. C

Sunt de părerea că, orice specialist ar trebui să investească în educația sa profesională.Mă mândresc cu reușitele mele și sunt fericită că am avut ocazia să cunosc traineri, persoane de succes care au jucat un rol esențial în cariera mea. Lista continuă, așa că nu mă opresc aici!

 Succesul nu este pentru persoanele slabe, ci pentru cele cu un caracter puternic! Anii de experienţă i-au demonstrat Anei că nu există o reţetă universală aplicabilă în cazul reuşitei unui business, ci sunt doar câteva ingrediente de bază.

În industria beauty, pe lângă cursuri și seminare mai există campionatele-un  etalon de verificare și apreciere. Prima dată am participat în 2018 la primul campionat internațional din Timișoara, unde am luat locul 2 la categoria volum juniori. Următorul an, am obținut locul 2 la categoria master color lash! Au fost premii meritate, iar evoluția merge mână în mână cu mult exercițiu și muncă.

Pentru femeile care vor să pășească în lumea frumuseții și să devină specialiste, Ana Tabacaru vine cu câteva sfaturi din propria experiență.

În acest domeniu trebuie să ai ochiul bine format pentru a reda finețe produsului final, să ai răbdare cu oamenii și să fii înțelegător. La fel,  perseverența și concurența sănătoasă te ajută să reziști. Dacă ești bun în ceea ce faci, atunci vei fi pe val! Le recomand să îndrăznească să viseze şi să fie în acelaşi timp realiste, să ştie când să se oprească. 

Vezi galeria foto!

  • Ana tabacaru extensii gene

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6