Interviu cu Ana Jalba, meșterița handmade care te cucerește din prima cu genți unicate

Cine a spus că din pasiune nu se naște o idee ce mai apoi se transformă în afacere probabil nu a cunoscut-o pe Ana Jalba. O tânără de 28 de ani care te cucerește cu creații handmade impresionante. A studiat la Universitatea Tehnica a Moldovei, iar după absolvire, a activat în domeniu panificației 3 ani. Fiind în concediul de maternitate meșterița handmade și-a găsit refugiul anume în această activitate. Acum lucrările sale ajung peste tot în lume.

Prima lucrare a fost creată când eram însărcinată. Am început să creez jucării pentru copii, însă nu m-am regăsit. Mai târziu, mi-am confecționat o gentuța și a devenit una din activitățile preferate. Din anumite frici care le nutream, mi-am stopat procesul de creație. De curând, am participat la un maraton de dezvoltare financiară care a fost fundamental pentru dezvoltarea mea personală și a pus bazele creației mele. A fost o revelație pentru mine și scopul meu de acum 2 ani s-a materializat în mai puțin de 2 săptămâni.

Arta, ca o oază de liniște și relaxare pentru Ana!

Nu pot fi statică, sunt dornică de ceva nou, energică, plină de vitalitate, iar Handmade mi-a oferit mediul potrivit de a-mi explora latura mea nebunească. Handmade mai e o evadare din zona de confort, construirea și fructificarea unor relații cu oamenii. Crearea unei gentuțe a devenit pentru mine o meditație pură, o adevărată artă care mă revigorează. Mai exact creez gentuțe diversificate, handmade ca dimensiune, culoare, model. Mai sunt îndrăgostită de prăjituri, pur și simplu ador procesul de pregătire a tortului, macarons, Cheesecake, zefire, căci sunt o întreagă arta a cofetăriei care au la bază ingrediente naturale și proaspete.

Un element important care o face diferită de unii meșteri este răbdarea prin care duce la bun sfârșit creațiile și abilitatea de a selecta atent materialele necesare pentru lucrări. Mai presus de toate este calitatea, iar clienții săi apreciază acest fapt și revin mereu cu noi comenzi.

Pentru croșetare avem nevoie de fire de tricotaj și accesorii metalice, iar această combinație este irezistibilă. Gentuțele sunt confecționate doar din materiale de înaltă calitate. Firele folosite sunt 100% fibre textile din bumbac, ele fac diferența și nu își schimbă forma inițială sau culoarea din cauza factorilor de climă. Din acest motiv, am îndrăgit bumbacul căci este natural și practic de îngrijit. Tehnicile de lucru le-am studiat în tutoriale de pe YouTube și tutoriale a altor meșterite handmade internaționale, pe care le-am pus în practică.

Fiecare lucrare este relevantă și depune maxim efort pentru a se delecta de rezultatul final, poveștește tânăra. Inspirată de frumos și oamenii din jurul său, Ana a reușit să creeze până acum sute de lucrări, toate unice și deosebit de frumoase.

 Nu poți obține același rezultat repetat. Cea mai neobișnuită lucrare a fost o combinație îndrăzneață de culori, care mi-a bulversat imaginația pentru un rezultat perfect.Îmi punctez fiecare detaliu, aleg cu grijă materia primă, toate modelele sunt personalizate după preferințele clienților. Procesul propriu-zis de creare a unei genți handmade este meticulos. În prima etapă, se discută toate aspectele unei lucrări și anume: culoarea, forma, dimensiunea. A doua etapă include însuși procesul de execuție a lucrării. Fiecare detaliu inclusiv și ambalarea, se efectuează cu atenție și delicatețe. Să fac o retrospectivă, cel mai mult mă tentează rezultatul final și feedback-ul clienților.

Regulile de îngrijire a genții Handmade:


– Spălare manuală la 30° C;


– Nu se curăță cu nimic;


– Nu se calcă;


– Albire interzisă.

Instagram/crochetartbyana

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6