[geot country="Romania"] [/geot]

Interviu cu Alina TONCEAN-trainer, dermopigmentist: “Ca să poți aduce plus valoare muncii tale, în acest domeniu este foarte important să te perfecționezi continuu, deoarece procedurile, tehnicile și produsele evoluează!”

Alina TONCEAN are o pasiune din care a făcut o meserie. Fire artistică, interesată de frumos și cu personalitate puternică, are o ambiţie fără margini atunci când vine vorba de profesia ei

Trainer, dermopigmentist și fondatoarea Salonului “DIVA” din Reghin, specialista recunoaște că, în cei peste 17 ani de activitate, a reușit să cunoască și să crească profesional extrem de mult.

”Totul a început în urmă cu aproximativ 17 ani când am înființat un salon de înfrumusețare. Nu m-am gândit niciodată că voi deveni estetician sau make-up artist, dar de mică eram fascinată de tot ce ține de frumusețe, motiv pentru care mi-am urmat instinctul și am studiat estetica la Christine Valmy International School for Esthetics, Skin Care and Make-up.

Alina TONCEAN este femeia care vede frumusețea în fiecare clientă și știe cum s-o accentueze armonios, iar salonul ei este locul unde acestea sunt răsfățate pe măsură.

”La început, în salon existau posturi de coafură, cosmetică, manichiură, iar pe parcurs am evoluat și am oferit  noi servicii: masaj, bronzare organică și solar. Mereu mă gândeam de ce are nevoie o femeie ca să arate bine și astfel veneam cu noi proceduri de înfrumusețare.

Unul dintre elementele cheie care au stat la baza succesului acestei afaceri au fost specialiștii din jurul meu, care practic, în timp, au format un personal de calitate și profesionist.

Din dorința de a-mi ajuta clientele ce aveau probleme cu sprâncenele, o parte din activitate mi-am orientat-o pe stilizarea și reconstrucția lor, prin utilizarea anumitor tehnici specifice acestui domeniu de  activitate, ce oferă un rezultat natural și rezistent în timp.”

​​

În permanență și-a perfecționat măiestria deoarece, cunoștințele și talentul reprezintă cartea sa de vizită. Realizările obținute de-a lungul anilor au creat din Alina, un trainer meticulos şi carismatic www.AlinaToncean.com/training

Experiența acumulată de-a lungul timpului îmi oferă încredere totală în activitatea ce o desfășor zilnic, atât mie personal, cât și clientelor mele.

Corecția sprâncenelor reprezintă o provocare și mă fascinează foarte mult, iar rezultatul îmi generează o stare de bine și sentimente pozitive pe care le împărtășesc live cu clientele mele la finalul procedurilor.

Mai exact, aceste sentimente le trăiesc cel mai intens în momentul în care văd tranziția de la o pereche de sprâncene stricate (deformate, incolore sau fără fire de păr) la unele cu aspect natural și îngrijit, ce aduc lumina pe chipul unei femei.

Pentru mine, fiecare clipă petrecută în salon este o mare bucurie, chiar dacă activitatea din timpul săptămânii poate dura peste 14 ore pe zi. Însă, rezultatul și mulțumirea clientelor îmi dau atâta energie pozitivă, ca aș putea să fac zi și noapte același lucru.

Consider că toate femeile sunt frumoase în felul lor, doar că trebuie să se îngrijească, iar un specialist desăvârșit le poate pune în valoare trăsăturile.

Mă bucură faptul că salonul meu este renumit și clientele apelează la serviciile mele de oriunde s-ar afla, ceea ce dovedește că acestea sunt mulțumite și beneficiază de calitate în serviciile solicitate.”

Secretul din spatele succesului său este munca asiduă şi dorinţa de a fi un specialist apreciat la justa valoare. Compromisurile, sacrificiile și perseverența fac parte din ascensiunea individuală, iar pentru cei care doresc să îmbrățișeze această meserie, Alina TONCEAN este mentorul desăvârșit – www.AlinaToncean.com/training

”De-a lungul anilor am acumulat foarte multă experiență în domeniu și am ajuns la punctul în care simt că vreau să transmit această meserie frumoasă către alte persoane. Consider că experiența, implicarea și dedicarea mea, reprezintă un atu foarte important pentru persoanele ce vor să-și desfășoare activitatea în acest domeniu. Fetele pasionate de arta frumosului sunt așteptate să devină cursantele mele, pentru a le învăța secretele acestui domeniu.”

Prin ce se remarcă Alina TONCEAN față de alții?

Putem afirma cu siguranță că bunătatea, responsabilitatea și dorința de a oferi tot ce se poate mai bun clientelor, printre care menționăm și organizarea campaniei de cancer, reprezintă dovezile sigure ale unicității și iubirii acordate semenilor. Această campanie a luat naștere acum trei ani din dorința de a oferi femeilor șansa de a se simți frumoase și împlinite, cu ajutorul procedurilor de machiaj semipermanent,  ce le sunt oferite absolut gratuit.

Campania de cancer am început-o în 11 februarie 2018. Ideea a venit din sentimentul puternic de dragoste față de toți oamenii! Din acest motiv îmi doream, din tot sufletul, ca ei să fie fericiți și împliniți. Prin munca mea, schimbându-le înfățișarea în bine, încerc să le aduc lumină pe chip și reușesc să contribui cu momente de fericire în viața lor.

După ce închei de realizat procedurile de înfrumusețare, prin zâmbetul și îmbrățișarea clientelor simt de fiecare dată că pot și trebuie să fac mult mai mult… și cum dorința mea a fost din ce în ce mai arzătoare, am primit un gând bun – acela de a ajuta persoanele în cauză fără a fi recompensată.

Primul pas a fost făcut către doamnele care au trecut prin această nemiloasă boală – cancer – pentru că știam că ele au rămas fără fire de păr în sprâncene, că multe și-au pierdut încrederea în sine și pentru că era evidentă suferința și momentele dificile prin care trec.

Apoi, am început să ofer procedurile de înfrumusețare gratuit și persoanelor fără venit financiar ori celor care aveau în familie copii cu probleme de sănătate și care nu își permiteau acest răsfăț.

Am ales să fac asta deoarece mă face fericită, iar această fericire provine din interior în momentul în care observ rezultatul, împlinirea și zâmbetul de pe chipul fiecărei cliente.

Fericirea poate fi regăsită în cele mai mici sau neobișnuite lucruri, iar tot ce trebuie să facem este să ne urmăm inima. Pentru unii, fericirea constă în realizarea obiectivelor profesionale alături de alte beneficii financiare, pentru alții momentul în care își pot savura în liniște cafeaua preferată. Însă, pentru a găsi fericirea, oricare ar fi ea, mai întâi trebuie să definim ceea ce în viață ne face mai fericiți, după care să îmbrățișăm acele clipe.

Uneori avem nevoie de un singur lucru pentru a ne lumina din nou drumul spre fericire! Pot spune că eu am găsit acest lucru care îmi aduce atât de multă bucurie în suflet! În consecință, ofer serviciile mele tuturor femeilor care mă solicită telefonic și celor care se înscriu pehttps://www.AlinaToncean.com/

Vezi galeria foto!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6