Interviu cu Alina Gabriela Adamescu, lash artista din România, care și-a urmat visul din copilărie pentru a primi pastila zilnică de satisfacție sufletească.

Alina Gabriela Adamescu interviu revista Isecrete
’’Să nu fugi niciodată de muncă! Ba mai mult, când vine vorba de munca care îți satisface toate nevoile, în special îți împlinește sufletul, să muncești cât poți de mult, pentru că satisfacția o să fie pe măsură’’. Așa ar descrie Alina Gabriela Adamescu din orașul Buzău ceea ce face în prezent. La ai săi 23 de ani se poate mândri cu o vastă experiență în domeniul nail art și extensii de gene. În acest interviu, tânăra ne-a povestit cum își clădește încet dar sigur, o carieră strălucitoare în domeniul beauty.

alina adamescu

„Fără îndoială că premiul suprem pe care-l oferă viața este șansa de a lucra din greu la ceva care merită din plin efortul tău.” — Theodore Roosevelt

M-a fascinat acest domeniu de când mă țin minte. La vârsta de aproape 18 ani am făcut primul curs de bază în nail art, iar odată prinsă în această ramură nu mă vedeam făcând altceva. Am pășit în salon în același an, cu meseria de stilist protezist de unghii”.

Deși are studii universitare și o specialitate în domeniul controlului și expertizei produselor alimentare, Alina a decis să meargă pe cărarea viselor. În copilărie se visa psiholog, mai apoi specialistă în domeniul beauty. Însă, fiind o fire calculată, a ales o facultate serioasă care credea că o va propulsa spre o carieră de succes. Soarta, însă, ia pregătit alt scenariu.

Cred cu certitudine că, în această viață trebuie să facem doar ceea ce ne place! Pentru mine facultatea a fost mai mult un plan de rezervă, deoarece când m-am înscris la studii deja aveam câțiva ani de experiență în meseria de nail artist”.

Schimbările sunt mereu binevenite iar după 6 ani de experiență, muncă și dedicație în domeniul nail art, Alina Gabriela Adamescu a decis să se redirecționeze spre extensiile de gene.

O prietenă a urmat un curs de extensii de gene, iar eu eram făptașa dacă pot să îi spun așa. Am văzut pas cu pas ce presupune aplicarea, tehnicile și pur și simplu m-am îndrăgostit. Mi-am zis că, neapărat trebuie să încerc și eu. Doar că, momentul în care am pus mâna pe pensete pentru prima dată mi s-a părul foarte complicat. Asta a fost la început. După mult exercițiu am căpătat dexteritate, iar rezultatul final îmi oferea și mai multă încredere că voi reuși. Ca și în altă meserie, începutul e mai greu apoi dacă începe să îți placă rămâi plăcut surprins cât de bine ți se primește ceea ce faci”.

Nu se oprește în loc. Participă la work shop-uri de perfecționare pentru că își dorește să fie cea mai bună specialistă pentru clientele sale.

Am început cu un curs clasic de bază, apoi am urmat cursul de volum predat de moldoveanca Lilia Rybka. De asemenea, am participat la Workshop-ul organizat de Sibel Cristea la Buzău, iar în viitorul apropiat intenționez să aflu totul despre procedura de laminare a genelor deoarece este foarte solicitată și multe cliente chiar au zis că sunt interesate. Desigur, voi alege să învăț de la cei mai buni specialiști cum am făcut și până acum”.


Este o femeie optimistă încât te molipsește instant. Îți dă sentimentul că totul se poate întâmpla și că orice fel de problemă are și soluție. Este veselă, abilă, tenace și dornică să schimbe mentalități. 

”Prefer efectele naturale(2D,3D), însă și volumele sunt solicitate în ultima perioadă. Îmi place când clientele au încredere în mine și deseori, mă lasă să aleg eu ceea ce consider că li se potrivește mai bine”.

Dacă ar putea, ar dormi în salon. Petrece ore în șir printre femei dornice să se transforme în mâinile ei. Creativitatea, talentul şi munca asiduă i-au adus laude și aprecieri în rândul clientelor fidele.

Cred că, succesul meu se datorează în totalitate faptului că 90% din timp îl petrec la salon. Iubesc ceea ce fac și îmi doresc să evoluez frumos.„Plăcerea muncii aduce perfecțiunea acesteia.” Iar eu mă bucur că am ales această cale la momentul potrivit. Îmi place să lucrez cu oamenii, zilnic am parte de provocări noi, aflu lucruri interesante și uneori, mai facem schimb de experiențe cu clientele.

Dintotdeauna mi-am dorit un job la care să vin cu cea mai mare satisfacție și dorință. Cel mai plăcut în meseria mea mi se pare faptul că, primești o doză de motivație, iar cele care se lasă cu încredere pe mâna mea îmi devin și prietene.

Călătoria în lumea frumosului, a artei și inspirației abia începe pentru las artista Alina Gabriela. Are planuri mari pentru viitor. Vrea să se dezvolte, să cucerească cliente și să impresioneze prin stil și talent, iar pentru asta va munci nespus de mult.

Îmi doresc să particip la cât mai multe cursuri de perfecționare, să acumulez informații noi, iar când mă voi simți sigură pe mine vreau să “construiesc” propria școală, unde voi putea învăța și îndruma fetele care aleg această meserie frumoasă”.

Facebook Extensii gene by Alina Adamescu

Alina-Gabriela, echipa Isecrete îți dorește să atingi culmi strălucitoare și să ai parte doar de cliente fericite!

Vezi galeria foto!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6