Interviu cu Alexandra Gabriela Zamfir, specialista beauty care „definește’’ frumusețea pe chipul femeilor!

„Pasiunea mea îmi dă puterea de care am nevoie pentru a-mi urma visul”!

La 20 de ani, vârsta când unii tineri abia își conturează visurile și planurile pentru viitor, Alexandra Gabriela Zamfir din România administrează propria ei afacere – un studiou de extensii de gene și dermopigmentare. Se descrie drept o persoană ambițioasă, creativă și perspicace. De aproape 4 ani, de când a pășit în lumea antreprenoriatului și a urmat primul curs, a început marea ei aventură în domeniul beauty. Alexandra, ne-a povestit ce înseamnă să fii specialist beauty în 2020 și care sunt provocările din acest domeniu, în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Revista Isecrete.

Dacă pentru unii alegerea unei meserii poate fi o adevărată provocare, nu putem spune despre Alexandra Gabriela care, cocheta cu tot ce înseamnă arta frumuseţii, încă din fragedă copilărie. Adolescentă fiind, tânăra era convinsă că pentru ea există doar o singură cale – domeniul beauty! Intuiția și alegerea nu au dezămăgit-o, iar astăzi culege rezultatele binemeritate.

Am 20 de ani și de 4 ani urmez meseria visurilor mele. Povestesc acum și mă copleșesc emoții de nedescris, când îmi aduc aminte cum a început totul. Pasiunea pentru beauty a existat dintotdeauna. La vârsta de 14 ani îmi plăcea foarte mult să machiez și să analizez produsele cosmetice, dar am ales să fac primul curs de bază de extensii de gene. Am fost mereu susțină de familia și logodnicul meu, care m-au ajutat și le mulțumesc pentru toată susținerea și ajutorul acordat.

La primul meu curs am simțit greutatea meseriei, dar fiind o fire ambițioasă mi-am promis că voi reuși să-mi urmez visul: acela de a înfrumuseța chipul femeilor”.

Munca și perseverența reprezintă drumul spre succes! Alexandra Gabriela Zamfir este exemplul viu că orice vis poate deveni realitate, indiferent de vârsta pe care o avem. Trebuie doar să ne dorim cu adevărat și să muncim pentru a obține realizări frumoase.

Am urmat până acum 12 cursuri de extensii de gene. Am finalizat cu succes școala de cosmetică Dr. Manuela Ravescu-Beauty One,  fiind acreditată de către minister. Totodată, dețin acreditarea de dermopigmentist în sprâncene. Fiecare dintre aceste cursuri a reprezentat o temelie pentru cariera mea, iar informațiile, cunoștințele acumulate, acum îmi sunt de mare ajutor. În acest an trebuia să particip la un campionat internațional dar în contextul pandemiei, s-a amânat pentru anul viitor”.

Naturalețea definește frumusețea!

Am ales extensiile de gene deoarece m-a uimit felul în care acestea îți pot schimba fizionomia și te pot face să te simți mai frumoasă. Realizez toate tehnicile de volum și efecte, începând de la volume naturale 1-3 D până la Russian Volume. Adaptez efecte personalizate pentru fiecare clientă în parte, țin cont de multe aspecte cum ar fi: dorințele clientei, fizionomia acesteia, grosimea și lungimea genelor naturale. Toate aceste detalii mă ajută să readuc zâmbetul pe fața fiecărei femei care îmi pășește pragul. Îmi place atunci când au încredere în mine și îmi dau frâu liber imaginației pentru ca, ulterior să le surprind cu extensii de gene colorate, cu sclipici sau curburi speciale”.

Tânăra este dedicată meseriei sale și asta pentru că a știut să învețe de la mentorii săi, cele mai valoroase informații. Astăzi, continuă să investească în dezvoltarea personală, participând cu un entuziasm nemaipomenit la numeroase cursuri, perfecționări și workshop-uri.

 ”Nu pot spune acum care curs m-a ajutat să devin un antreprenor de top, deoarece pe lângă talentul și munca pe care o depun, toate cărțile și cursurile de marketing și-au pus amprenta asupra carierei mele. Am un citat pe care-l port în minte în fiecare zi: ,,Cred în noroc, cu cât muncesc mai mult cu atât mai mult noroc am“. Am întâlnit mulți traineri dedicați, dar există o persoană care îmi este tare dragă și anume Zaharia Ruxandra. Ea mi-a oferit sprijin și informații utile de fiecare dată când am avut  nevoie”. 

Pentru că, și-a dorit să ofere mai mult clientelor sale, Alexandra Gabriela Zamfir a urmat și un curs în domeniul dermopigmentării.

În dermopigmentare sunt specializată de doar 4 luni. Realizez micropigmentarea sprâncenelor în tehnica powder, hybrid și fir cu fir. Deoarece extensiile de gene și sprâncenele sunt primele lucruri care atrag atenția asupra chipului nostru, am decis să îmi bucur clientele cu un nou serviciu în studiou. Cursul acreditat l-am urmat în cadrul academiei Swiss Colour și pe viitor doresc să mă mai perfecționez”.

 

La vârsta majoratului, cu susținerea celor dragi, Alexandra Gabriela a reușit să-și deschidă propria afacere. „Lashes by Alexa’’ s-a născut din dorința de ajuta fiecare femeie să-şi pună în valoare frumusețea naturală.

Studioul a fost deschis acum 2 ani și este locul meu de suflet unde îmi petrec cel mai mult timp. Muncesc mult, între 10-12 ore pe zi, dar nu simt acest lucru deoarece fac totul cu pasiune. Aici prestăm servicii de extensii de gene, micropigmentare sprâncene și laminare de gene/sprâncene. Suntem o echipă dornică și puternică, iar în curând ne vom mări familia cu o nouă colegă care face ceva minunat. E o surpriză”!

Din pasiune pentru frumusețea genelor, și-a creat propriul brand de pensete pentru extensii de gene, o realizare extrem de importantă în cariera sa.

Brandul de pensete pentru extensii de gene îmi poartă numele. Mi-am dorit să creez un produs perfect pentru mine dar a ajuns să fie preferat și de restul  fetelor din branșă. Penseta care se vinde cel mai repede se numește Alexa Master volume, iar în curând va avea o culoare nouă. Pe lângă aceasta mai am și o gamă de pensete one by one”.

Planuri pentru viitor am multe: să îmi extind brandul, iar acesta va conține gama completă de produse pentru aplicarea extensiilor de gene. Următorul pas va fi deschiderea unui salon și în București. Sunt optimistă și cred cu certitudine că, visul meu va deveni realitate”.

“Munca este grea, atunci când viața este lipsită de un scop. Când trăiești pentru a realiza ceva mai măreț decât propriul orgoliu, munca grea devine o plăcere nebănuită”!

Facebook Eyelashes by Alexa & Make-up

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6