Injecţiile anti-îmbătrânire: tipuri şi indicaţii

Cine nu visează la un chip care să îşi menţină tinereţea cât mai mult timp? Ce femeie nu şi-ar dori să împiedice apriţia ridurilor care se adâncesc din ce în ce mai tare? Cine n-ar vrea o piele fermă cu un aspect fresh? Fiecare dintre noi am vrea asta. Doar că nu este posibil mai ales când te apropii de 40 de ani. Însă, chiar dacă nu putem inversa trecerea anilor, cu ajutorul unor injecţii, tratamente, putem măcar să rezervăm cât mai mult timp tinereţea tenului nostru. 

Potrivit unui medic primar chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă, doctor în ştiinţe medicale, Dr.Ovidiu Grecu aceste proceduri au efecte multiple dar și consecințe dacă nu sunt efectuate corect, de un specialist calificat sau dacă nu se ține cont de anumite lucruri.

Injecţiile cu botox: când se realizează, cu ce frecvenţă, în ce zone, care sunt contraindicaţiile

Tratamentul cu viză estetică cu toxină este indicat acelor persoane care prezintă riduri de expresie şi statice permanente, accentuate la nivelul cozii laterale a ochiului, zona de încruntare dintre sprâncene şi frunte.

Ca orice produs injectabil are contraindicaţii hipersensibilatatea la substanţa activă sau în afecţiuni importante lale transmiterii neuro-musculare (miastenia gravis).
Frecvenţa tratamentului cu toxină botulinică nu trebuie să depăşească ceea ce vă recomandă medicul în fiecare caz în parte, deşi formarea anticorpilor împotriva toxinei botulinice a fost observată la un număr foarte mic de paciente.

Injecțiile cu acid hialuronic

Injectiile cu acid hialuronic au revoluţionat tratamentele de reîntinerire facială.  Astăzi sunt tratamente considerate uzuale, având o gamă largă de indicaţii terapeutice. Printre cele mai cunoscute sunt: mărirea volumului buzelor, ridicarea colţurilor gurii, ştergerea şanţurilor nazo-labiale şi a liniilor de marionetă, uşor efect de lifting şi de augmentare a pomeţilor, tratament adjuvant în lupta împotriva cearcănelor.


Tratatmentele cu acid hialuronic se îndreaptă astăzi şi spre tratamente de întreţinere şi prevenţie a îmbătrânirii. Este vorba de tipuri diferite de acid hialuronic, care nu au rolul de umplere, ci de hidratare şi se pot aplica în orice regiune a feţei, gâtului, decolteului şi dosul mâinilor.

Injecţii cu cocktailuri diverse

Revoluţia în tehnicile de întinerire şi prevenţie a îmbătrânirii a fost continuată după acidul hialuronic de apariţia, dezvoltarea şi îmbunătăţirea continuă a produselor mesoceuticale profesionale. Efectele acestor produse sunt dovedite clinic, iar tratamente fiind considerate non invazive, nedureroase, în majoritatea cazurilor fără efecte adverse şi cu rezultate vizibile.

Toxina botulinică, acidul hialuronic de diferite tipuri, prp şi diversele cocktailuri folosite la indicaţia unui medic specialist oferă astăzi posibilitatea de a crea fiecărei paciente o reţetă personalizată în funcţie de problemele pe care le are de rezolvat şi de etapa vieţii în care se află.

Cele mai frecvente probleme ale pacientelor 40+ tratabile nechirurgical cu aceste cocktailuri pot cuprinde: semnele de îmbătrânire, cearcăne, pielea deshidratată, riduri fine difuze, diverse tipuri de vergeturi, dermatita seboreică, acnee, lipsa fermităţii pielii (pielea flască), semne post acneice.

Ce contează mai mult: stilul de viaţă sau genetica

Genetica este fapt dat şi contează într-o oarecare măsură, dar foarte important este să înţelegi că lupta împotriva îmbătrânirii înseamnă evident tot ceea ce cuprinde conceptul de viaţă sănătoasă şi folosirea din timp şi constant, ca un mod de viaţă, a acestor tratamente profesionale de prevenţie a îmbătrânirii.

Sfaturi pentru un chip fresh la şi după 40 de ani

  1.  Să începem îngrijirea din timp
  2.  Să avem un stil de viaţă sănătos: fără tutun, alcool sau zahăr în exces
  3.  Să înţelegem că nu putem oferi un tratament unic minune, ci că aceste soluţii de luptă împotriva îmbătrânirii trebuie folosite permanent ca mod de viaţă şi realizate si controlate de către un medic specialist, estetician.

Sursa- https://www.csid.ro/

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6