div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Îngrijirea tenului înainte și după sală

Practicarea sportului îmbunătățește nu doar aspectul fizic mult dorit, dar și influențează în mod pozitiv gândirea și stările emoționale. În timpul efortului fizic, pielea noastră respiră activ, porii se deschid, circulația sângelui crește și se activează procesul de transpirație, motiv pentru care este foarte important și necesar de stabilit un ritualul corespunzător de îngrijire pentru a menține echilibrul între aspectul sănătos și beneficiile funcționării sale interne.

Inevitabil îți atingi fața, fără să vrei, răspândind germeni și bacterii pe propria piele. S-a demonstrat că o persoană își atinge fața de 2000-3000 de ori pe zi. Alți factori, cum ar fi părul sau prosopul pe care îl alegi, pot produce complicații cum ar fi iritațiile.

Pregătirea tenului înainte de sport

Exercițiile duc la sporirea procesului de transpirație, la creșterea circulației sângelui și la deschiderea porilor, motiv pentru care pielea necesită o pregătire minuțioasă a acestui proces. În primul rând, este recomandat să renunți la machiaj atunci când faci sport, dacă ești presată de timp, poți să apelezi la șervețelele demachiante, lucru care nu îți va lua decât câteva minute.Dacă ai posibilitate, înainte de a merge la sală curăță bine tenul cu produse special precum spume și demachiante potrivite tipului de piele, urmate de o loțiune tonică sau o apă termală. 

Se recomandă evitarea machiajul la sala de forță, în special fondul de ten, deoarece înfundă porii. Lasă tenul să respire și să lucreze activ, iar dacă ai anumite imperfecțiuni pe care dorești neapărat să le maschezi poți aplica un strat subțire de pudră mineral.

ÎNGRIJIREA TENULUI DUPĂ SPORT

Întotdeauna spală-te pe față după sală

Este foarte important să te speli pe față după antrenamente pentru a înlătura bacteriile și transpirația. Astfel eviți spargerea vaselor de sânge și ajuți pielea să revină la temperatura normală. Folosește un produs de curățare ce nu irită tenul, apoi aplică o cremă hidratantă ce te protejează și de razele soarelui, înainte de aplicarea machiajului.

Sursa- gsp

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6