Îngrijirea părului blond: reguli esențiale de la hairstylista Victoria Ghecrea!

Părul blond a devenit un ideal care, odată cu trecerea timpului s-a putut ușor de obținut. Nuanța perfectă de blond reprezintă o noțiune extrem de abstractă la care aspiră multe femei, dar este esențial să cunoaștem câteva aspecte importante. În acest articol, află de la hairstylista Victoria Ghecrea cum poți să întreții părul blond, dar și ce presupune întregul proces de îngrijire.

Pentru Victoria Ghecrea secretele unui păr frumos și sănătos sunt “instrumentele de styling” și produsele de îngrijire. Este hairstylist de 11 ani și caută în permanență idei pentru a pune în evidență frumusețea feminină. Specialista susține că, nu este ușor să menții strălucirea unei podoabe capilare ce a fost supusă unor decolorări,  dar respectând câteva reguli poate deveni o misiune ușoară.

Părul blond are nevoie de o îngrijire specială minim din două motive: Este foarte firav după decolorare și 2- produsele de îngrijire care nu sunt predestinate pentru acest tip de păr îl poate distruge. Totodată, are un conținut mai mic de melanină, motiv pentru care își pierde mai ușor strălucirea, are tendința să se usuce mai repede și să devină fragil”.

Din cauza decoloranților din vopsea, părul este privat de uleiurile și nutrienții aflați în cuticula firului de păr. Tocmai de aceea este important să-l îngrijim corect și să folosim produsele potrivite. Hairtylista vine cu câteva sfaturi pe care ar trebui să le urmăm:

  • Folosim vopsea calitativă(dacă totuși nu avem posibilitatea de a ajunge la un specialist )
  • Spălam obligatoriu părul cu șampon fără sulfați și predestinat blondului
  • Nu folosim balsam ci obligatoriu măști de păr regeneratoare.
  • Utilizăm un spray termo-protector, iar în funcție de tipul de păr alegem crema sau uleiul potrivit.

Părul blond trebuie vopsit o dată la trei sau patru săptămâni. În cazul în care rădăcina crește prea mult, există riscul să nu se mai decoloreze la fel de bine. În această perioadă de pandemie, este o adevărată provocare pentru multe femei de a-și menține podoaba capilară la fel de strălucitoare și cu o nuanță proaspătă. Consultați un specialist pentru a vă recomanda produsele potrivite. În acest mod, veți preveni deteriorarea sau uscarea firelor.

Produsele de îngrijire pentru părul blond se alege în funcție de mai mulți factori și ar fi bine ca să vă sfătuiți împreună cu un specialist. Dacă acesta a fost anterior decolorat și a avut de suferit mai tare, atunci unica soluție este restabilirea cu foarfeca. Dar dacă doriți să-i oferiți un plus de strălucire și hrănire, alegeți o mască hidratantă care îi va reda luciul de altă dată”.

O soluție ideală pentru a păstra culoarea părului pentru mai mult timp este să folosești un șampon nuanțator cu tonuri de violet. Aceste produse sunt special create pentru părul blond și te ajută să ai o culoare strălucitoare. Pigmenții violet din șampon sunt absorbiți de foliculii firelor de păr, previn și stopează apariția nuanțelor calde de galben.

îngrijirea părului blond

Există o diferență foarte mare între părul blond natural și cel vopsit. În primul rând, părul natural este mai moale și nu necesită o îngrijire specială, putem folosi doar un șampon bun+ balsam+spray termoprotector. Pe când cel vopsit este mai capricios și pentru a-i păstra luciul și sănătatea are nevoie să fie hrănit cu preparate diferite.

Aș avea și un sfat pentru femei: nu încercați să fiți stiliste fără cunoștințe în acest domeniu. La final, tot la salon ajungeți, cu un păr deteriorat și achitați un preț dublu”!

Știm cu toții că, sănătatea părului este strâns legată de ceea ce alegem să mâncăm. Probabil ai observat că acesta își pierde vitalitatea și strălucirea atunci când consumi alimente sărace în nutrienți. Încearcă să introduci mai multe alimente bogate în acizi grași precum avocado sau somon, legume și fructe.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6