Îngrijirea extensiilor de gene: Sfaturi de la Maria Carmen Ursu, lash artist și trainer

Extensiile de gene au devenit un adevărat Must Have. Acestea oferă un aspect frumos 24/24 fiind un atribut al frumuseții feminine. Este important să vă alegeți cu grijă specialistul la care mergeți și să respectați anumite reguli, pentru a prelungi durata de viață a extensiilor de gene. Maria Carmen Ursu, Co-fondator “Glam up Studio & Academy Bruxelles” vine cu câteva recomandări esențiale.Românca este stabilită de mai mulți ani în Bruxelles, iar afacerea sa ocupă un loc de frunte în industria frumuseții.

Frumusețea ochilor nu depinde de culoarea pe care o au, ci de privirea pe care ți-o aruncă!

 În care cazuri nu rezistă extensiile de gene?

În funcție de ciclul de creștere al genelor naturale, extensiile de gene pot dura de la cinci până la șapte săptămâni. Rezistența lor depinde foarte mult și de anumiți factori înconjurători, de tipul de piele și de îngrijirea după tratament. În cazul clientelor cu tenul foarte gras sau femeilor care lucrează într-o bucătărie sau în camere cu aburi, extensiile nu vor rezista atât de mult ca la alte cliente, pentru că grăsimea, aburul și temperatura înaltă afectează legătura creată de adeziv și geana naturală.

Igiena

În medie pierdem în jur de 1-5 gene pe zi în mod natural, deci extensiile cad și ele în fiecare zi în funcție de ciclul natural al genelor. Iar dacă le spălați veți crește durata lor mai mult. De ce?  În momentul în care genele sunt spălate noi eliminam toate impuritățile și astfel mărim rezistența lor. Spălarea se face cu ajutorul uni șampon de gene și o periuță cu perișorii foarte moi ( o găsiți și în salonul nostru).

Curățarea extensiilor cu un produs spumant ajută la menținerea lor o perioadă îndelungată deoarece sebumul este principalul inamic. De aceea recomand spălarea extensiilor ori de câte ori aveți ocazia. Sănătatea genelor dvs este foarte importantă! Îmi doresc să spulber ideea că “ Extensiile nu se spălă” deoarece poate fi dăunător ochilor.

Cu o aplicare corespunzătoare și îngrijire corectă, extensiile de gene pot fi purtate până la două luni,  fără ca genele naturale să fie deteriorate sau ochii să fie afectați.

Dacă extensiile nu sunt îngrijite corespunzător pot apărea complicații cum ar fi blefarita-o afecțiune în care un număr excesivi de acarieni de gene trăiesc la nivelul liniei genelor. Cei afectați pot prezenta cruste, tumefiere, senzație de mâncărimi, descuamare albicioasă și roșeață.

Extensiile de gene, potrivite pentru femeile care poartă ochelari și pentru purtătoarele de lentile de contact!

Toate femeile sunt la fel, cu ochelari cu lentile ele pentru mine sunt egale. Extensiile nu le provoacă nici o problemă. Doamnelor ce poartă lentile le recomand să și le scoată pe parcursul tratamentului pentru a evita distrugerea lor sau deplasarea/ plimbarea acestora în ochiul clientei.

Problema apare atunci când tehnicianul nu respectă anumite recomandări. Este esențial să ținem cont de forma ochilor și de lungimea extensiilor alese deoarece fiind foarte lungi ating sticla ochelarilor și le pot deranja. Niciodată însă nu vor crea probleme de altă natură dacă s-au respectat,, regulile de aur” în această meserie. Aproape oricine se poate bucura și folosi extensii de gene pentru a-și spori farmecul și aspectul ochilor.

Pentru a ajunge un lash artist renumit este nevoie de multă muncă, ani dedicați meseriei, cursuri de perfecționare și dorință de a învăța mereu. Maria Carmen Ursu, de mai bine de șase ani își răsfață clientele cu proceduri realizate la cel mai înalt nivel. Mereu pune accent pe calitate și ține cont de preferințele femeilor.

De cele mai multe ori ne alegem tehnicienii de pe rețelele de socializare. Sfătuiesc pe toată lumea indiferent de procedură, să analizeze foarte bine dacă pozele sunt 100% reale, să caute feedback-uri și să ceara păreri pentru a nu regreta mai târziu. Atunci când mergeți la un specialist pentru un set se extensii întotdeauna cereți detalii despre grosimea genelor, produse, experiența și nu în ultimul rând fiți atente la igienă. Un tehnician bun știe ce vi se potrivește, nu doar ascultând ce vă doriți. Eu întotdeauna înainte de procedură le aduc clientelor la cunoștință aceste detalii. Îmi doresc să revină și să poarte extensiile mai mult timp, de aceea sunt foarte atentă să nu distrug genele naturale. Aceste mici detalii fac o mare diferență.

Excelenţa este o trăsătură definitorie pentru Maria Carmen Ursu. În cadrul cursurilor online ajută tehnicienii să evolueze la cele mai înalte standarde. Dacă ești la început de drum sau ai făcut alte cursuri de extensii de gene și îți dorești să înveți mai mult, acum ai ocazia să descoperi toate secretele meseriei de lash artist, alături de ea.

Facebook

Mary Carmen Ursu(Extension de cils )

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6