Îngrijirea corectă a părului toamna

Toamna aduce cu ea foarte multe schimbări, atât în natură, cât şi în corpul unei femei. Primul semnal de schimbare, uşor negativ al toamnei, se vede în păr. Acesta devine deodată casant. Vârfurile, şi nu doar ele, chiar şi lungimile, dacă părul este lung, se văd despicate. În unele cazuri, unele persoane  încep să se confrunte cu problema îngrăşării, altele se plâng că au culoarea denaturată, mată, iar altele (aproape 50%) se plâng de căderea părului sau subţierea vizibilă a acestuia.

Păr gras, subţiat, culoare mată: ce facem în aceste situaţii?

„În primul rând părul trebuie tuns. Regula ar fi ca la 8-10 săptămâni să tăiem 1 cm. Eu vă recomand ca toamna să scurtaţi părul cu 3 cm pentru regenerare şi refacere rapidă”.

Pentru problema deshidratării şi a aspectului casant nu trebuie să vă lipsească  masca. Aceasta poate fi îmbogăţită cu 2-3 picături de ulei tratament şi lăsată să acţioneze minim 5 minute, ca să aibă un efect maxim.

În cazul excesului de sebum este importantă spălarea părului de minim 2 ori pe săptămână. Părul nespălat arată încărcat şi poate crea mătreaţă. Există şampoane uşoare, transparente, care curăţă delicat şi care au un efect nemaipomenit asupra scalpului.

Căderea părului poate fi corectată în primul rând prin tuns. Aceasta este cauzata in primul rand de netaierea la timp a vârfurilor. Vârfurile se hrănesc din rădăcină, dar când acestea sunt foarte degradate, încep să tragă din vitaminele de la rădăcină, o slăbesc, iar firul cedează şi cade”. De asemenea, trebuie să folosim şampon şi mască de regenerare.

Pentru întreţinerea culorii există coloranţi fără amoniac, care ajută la revitalizarea ei, fără să dăuneze în vreun fel părului.

Sursa- https://www.csid.ro/

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6