[geot country="Romania"] [/geot]

Începe vara cu prieteni, film și întâlniri de neuitat!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki

Vara e perioada activităților frumoase petrecute alături de prieteni! Iată de ce, echipa isecrete vă recomandă să mergeți și la film. În perioada 1-5 iunie, MEDIACOR – centrul de producții și tehnologii pentru industriile de film și media va găzdui un eveniment inedit Inelul de Foc la Mediacor | Festivalul Industriilor Creative.

Serialul “Inelul de Foc”, este un film de ficțiune, în care prezentul și trecutul se împletesc armonios. Avem o aventură de dragoste cu elemente de misticism iar scenele comice sunt combinate pe alocuri cu cele dramatice.

Pe cei care au privit deja serialul la Jurnal TV, sunt invitați acum să facă  cunoștință cu actorii din film: Ion Mocanu, Lilia  Bejan, Olga Roman, Ion Liulica, Vlad Ropot, Aliona Oleinic, Iurie Botnaru, ș.a.

Programul începe la ora 19:00 și fi difuzate câte două episoade.
Adresa centrului: Alexei Mateevici 60 (în curtea USM)
În fiecare seară vor fi difuzate câte 2 episoade (prețul biletului include 2 proiecții pe zi)

Dă start verii cu Festivalul Industriilor Creative!

Despre film:

Eroii filmului sunt din secolul XIX. Rămași fără tată, copiii din familia Creangă mai au o singură șansă de a scăpa de foamete – să fie ajutați de fratele mai mare, Ștefan. Mama îi propune să se însoare cu fiica boierului. Flăcăul alege însă o altă cale, una care îl aduce în zilele noastre.

Pelicula este realizată de Pascaru Production, cu sprijinul IREX în Moldova și al Ambasadei Statelor Unite ale Americii în cadrul proiectului „Diversificarea Contentului de Divertisment”.

Proiecțiile se desfășoară drept parte a Festivalului Industriilor Creative 2022, ce va avea loc în perioada 1-5 iunie la Chișinău. Activitatea este susținută de Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de Usaid Moldova și Embassy of Sweden in Chisinau.

Biletele le puteți cumpăra de AICI

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
obiceiuri sfântul vasile
Evenimente
Mîndrilă Alina

Tradiții și obiceiuri de Sfântul Vasile: Este bine să spargi un pahar alb sau să dai de pomană unui om sărac, pentru a avea noroc tot anul

Creștinii ortodocși de stil vechi îl cinstesc la 14 ianuarie pe Sfântul Vasile. În satele din Republica Moldova, obiceiurile de Anul Nou pe stil vechi sau sărbătoarea Sfântului Vasile sunt păstrate cu sfinţenie. Astfel, pe 13 ianuarie, înainte să apună soarele, se puneau pe un platou, undeva în casă, 12 legume și fructe, care reprezentau

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6