div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Importanța perfecționării continue în domeniul hairstyle. Interviu cu Dana Pintilie, trainer și fondatoarea “DPBeautyAcademy”

Dana Pintilie este o femeie de afaceri, un om ambițios, muncitor și o profesionistă îndrăgostită de meseria ei. La doar 18 ani, atunci când unii  abia încearcă să-și găsească un job potrivit, tânăra știa ce vrea să facă. Și-a găsit vocația, iar astăzi a devenit un hairstylist preferat de multe femei care se ridică mai frumoase şi mai fericite, de pe scaunul ei de coafor.

La vârsta de 18 ani am făcut un curs în România de coafor, am început să iubesc și să lucrez cu părul. Deși, nu este ușor să lucrezi cu oameni, cred că asta m-a ambiționat. Dintotdeauna mi-a plăcut să învăț lucruri noi și în domeniul frumuseții chiar mereu ai de învățat. Însă cu cât cunoști mai multe  informații cu atât vrei să afli mai multe.

Cu primii bani câștigați din hairstyling, a investit în cursuri și cunoștințe noi.

La început am zis că fac un curs de coafor așa pe timp de vară, dar evident am rămas tot cu ideea de a studia la facultate și să-mi aleg o meserie “mare”. Am mers la facultatea din Iași” Științe politice” dar nu am renunțat la meseria mea de coafeză. Mergeam la seminarii, cursuri, doream să lucrez la cele mai mari saloane din acest oraș și să îmi deschid ceva al meu. În Iași  mi-am cunoscut soțul și împreună cu el am reușit să realizăm visul meu- de a deschide un salon de înfrumusețare. Dar e greu în România deoarece nu ai ajutor din partea societății.

“Împreună cu soțul meu am decis să încercăm o nouă călătorie într-o țară străină”

Deja de 11 ani locuim în Londra, împreună avem 2 copii ( Kevin 7, Jessica 5). A fost greu la început nu vorbeam limba engleză, ne cerea acte pentru angajare.

Deși, a fost foarte dificil la început, deoarece muncea pe bani foarte puțini, era bucuroasă că  face cea ce îi place.

Am lucrat câteva săptămâni, iar între timp m-am înscris și la cursurile Cambridge de limba engleză. Aveam programul full nu știu cum am rezistat, activam de la ora 08.00 până la 16.00 și  de la 18.00-21.00 am făcut școala timp de 2 ani. Ambiția mea era mare așa că am studiat și Facultatea de Marketing.

Când am intrat în prenatal și apoi cu copilul mic am început să iau cliente la mine acasă, apoi mi-am amenajat un salon micuț unde am activat mai mulți ani. Clientele îmi povesteau despre experiențele lor negative ce ține de păr și astfel m-am dat seama că  sunt multe persoane necalificate sau mai puțin calificate care lucrează dar nu au suficiente cunoștințe legat de meseria asta. După o pauza de 3 ani îmi era dor să merg la școală așa că din nou am început să fac studii- Școala de trainer, apoi urma de Assessor și cursuri de specialitate.

Dana Pintilie susține că sursa puterii este familia. Datorită încrederii și încurajării primite din partea jumătății sale, visul de a avea o academie a devenit realitate.

Este un exemplu viu al unei femei de succes, un model de urmat, care de aproape 15 de ani de muncă, a reușit să pună bazele unei afaceri de suflet și anume DPBeautyAcademy, în Londra.

Am reușit cu soțul care mereu mă susține, să punem bazele Academiei DPBeautyAcademy. Aici găsiți cursuri de tuns, vopsit, aranjat, keratină. Dar, surprizele continuă pentru că din anul 2022 o să avem și alte cursur.i. Vrem să oferim tot ce este mai bun oamenilor care își doresc cu adevărat să dobândească cunoștințe eficiente în acest domeniu.

Facebook/ DPBeautyAcademy

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6