div#ast-scroll-top { display: none !important; }

„Îmi place mereu să spun că fac artă și redau încredere în sine, doar prin sprâncene”. Interviu cu Miruna Radu, Trainer Acreditat Internațional & Național BrowXenna

Cum arată adevărata valoare a succesului știu doar cei care au muncit și s-au dedicat în totalitate. Nu există o cale sigură pentru a atinge vârful apogeului, dar acolo unde persistă dorința și determinarea, lucrurile evoluează de la sine.

Miruna Radu originară din România, este o femeie cu un caracter puternic, frumoasă, deșteaptă și dornică de a oferi servicii de calitate. O caracterizează seriozitatea și punctualitatea, iar amabilitatea cu care își deservește fiecare clientă, este cartea sa de vizită. Într-un interviu acordat revistei Isecrete, ne-a dezvăluit secretele și deciziile cheie cu ajutorul cărora a evoluat în cariera sa și a ajuns un profesionist de renume internaţional. 

„Totul a început în primul an de facultate, dintr-o joacă mai mult. Aveam 19 ani, și am ales sprâncenele pentru că părea “lucru ușor de făcut” sau “ceva ce toate fetele știu sa facă”. Am aflat mai târziu că nu știam să fac nimic, dar tot începutul a fost cel care m-a ambiționat pe mai departe. Am studiat și urmat mai multe cursuri printre care: Cursuri de laminare gene & sprâncene Inlei, Elan, BrowXenna, cu diferiți specialiști din Rusia (Varvara Taburatova, Viktoria Navika). Laminare gene & sprâncene / BrowXenna Brows (stilizarea și vopsirea cu henna), stilizarea clasică și Spa Brows (stilizare & pensare). Totodată, sunt Trainer acreditat internațional & național BrowXenna (unic în România)”.

Este un domeniu în care doresc să excelez

„Îmi place mereu să spun că fac artă, cu puțină matematică și chimie. Redau încredere în sine, redau zâmbete, doar prin sprâncene”.

Plăcerea de a lucra în domeniul frumuseții este una foarte mare. Astăzi practică cu responsabilitate și respect o activitate care îi aduce o satisfacție nemaipomenită, iar munca încununată cu succes dau roade excelente.

A fost greu. Salonul l-am deschis în 2019, prima dată a fost deschis de prietenul meu, iar eu l-am urmat. Locația din prezent, care înglobează și partea de academie, e cumva lupta la ambii. Pe cât de greu a fost să ajungem aici, pe atât de mare e bucuria și mândria când știi ca ai muncit pentru ceea ce ai. Concurenței nu trebuie să faci față deoarece singura concurență reală ești tu. Sunt de părerea că singurul om pe care trebuie să îl întreci este omul de ieri. Cheia succesului este doar încrederea în tine și munca zilnică”.

Miruna povestește că a avut momente în care îi era foarte greu, dar nu a lăsat mâinile în jos. Pentru că și-a dorit cu adevărat să devină un specialist desăvârșit, a studiat și s-a perfecționat continuu.

„Fiind introvertită de fel – să mă pui în situația de a socializa forțat, a fost un chin până m-am disciplinat. Nu a fost atât de complicat, însă cât a trebuit să aplic pentru Trainer BrowXenna, mi-am văzut viața de emoție în timpul examenului. Poate și începutul – care a fost mai mult dificil, până când am ajuns să am o clientelă sigură”.

Lucrează cot la cot cu jumătatea sa. Formează în tandem o echipă puternică, gata de provocări și noi experiențe. Iar, atunci când epuizarea încearcă să își facă loc, unul dintre ei reacționează imediat.

„El este tatuator și micropigmentist, cumva suntem pe aceeași sferă. E o plăcere și un blestem în același timp, distractiv pentru că suntem împreună și putem face totul mai ușor – însă și lipsa individualității uneori devine enervantă. Dar încercăm să le luam ușor-ușor pe toate”.

Este o femeie ambițioasă cu idei și planuri mărețe! Și-a setat obiective pe care le va urma încrezută, iar dorința de a avea o Academie cu cea mai spectaculoasă creștere și dezvoltare, este visul la care muncește zi de zi.

„Îmi doresc să devin cea mai bună variantă a mea posibilă. Să am o academie plină de traineri specializați, cursanți talentați și eu alături de toată această lume faina. Nu-mi doresc neapărat faimă, însă să știu că sunt cea mai bun-asta da”.

Celor cu ambiția de a dezvolta o afacere în acest domeniu, Miruna are și câteva sfaturi.

 Să aibă încredere în ele, mereu. Să nu le fie teamă de început – pentru că toate am început undeva în sufragerie, greu, cu o pensetă și o vopsea random. Să fie nebune după informație, curioase și să își dorească mereu mai mult și mai mult”.

Facebook/ Miruna Radu

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6