Îmbătrânește sau NU fondul de ten? Uitați de mituri. Iată câteva reguli bine de știut de la Mariana Ciobanu!

interviu

Aplicarea fondului de ten este o problemă pe care, în ultima perioadă, tot mai multe femei o întâmpină. Se vehiculează că acest tip de produse accelerează procesul de îmbătrânire. Scapă de acest mit! Alege un fond de ten de la un producător sigur care va hrăni, hidrata și regenera pielea. Cel mai important! Nu uita să demachiezi tenul înainte de somn.

Specialista skin beauty, Mariana Ciobanu, a declarat pentru revista isecrete.com că aplicarea fondului de ten nu este o chestiune întâmplătoare, mai ales atunci când ai pielea sensibilă. Iată câteva sfaturi pentru a aplica acest produs în mod corect. 

Poate cel mai important produs din trusa de machiaj, fondul de ten e un adevărat must have pentru epidermă: acoperă imperfecţiunile, matifiază şi protejează pielea de agresiunile mediului. De aceea, trebuie ales atât pentru calităţile sale estetice, cât, mai ales, pentru cele protectoare.

Nu poți obține un machiaj perfect dacă nu și-ai curățat în mod corect fața. Praful acumulat în timpul zilei nu îți lasă machiajul să se prindă și nici pielea să respire. SFAT! Folosește cel mult o dată pe săptămână un produs de curățare exfoliant pentru a-ți purifica și netezi pielea.


Fondul de ten are rolul de a uniformiza culoarea tenului, de a acoperi imperfecțiunile pielii, de a matifia și proteja împotriva agresiunilor mediului și razelor solare. Cu toate acestea, chiar dacă fondul de ten pare a fi un scut protector pentru tenul tău, folosește-l numai după ce ai efectuat o curățare, tonifiere, hidratare corectă a tenului. Folosiți și o bază înainte, pentru un rezultat mai bun.

Pentru că oferta este foarte variată, alegerea fondului de ten potrivit este de multe ori o provocare. Marian Ciobanu ne spune care sunt principalele caracteristici ale diferitelor tipuri de produse şi alege-l pe cel care ţi se potriveşte.

Acoperirea, textura și culoare sunt cele trei aspecte importante pe care le luăm în calcul atunci când alegem fondul de ten. Îl alegem doar în dependență de tipul de ten pe care îl avem, vârsta și chiar anotimpul, pentru că spre exemplu, iarna tenul are tendința de a se usca din cauza temperaturilor scăzute, este nevoie de un fond de ten care oferă un efect de hidratare și hrănire. Vara, alegeți un fond de ten fluid cu textură ușoară, care nu încarcă pielea, neapărat cu un factor de protecție UVA – un BB crem sau CC crem.

Tehnica de aplicare va fi similară indiferent de tipul de fond de ten pe care îl alegi: crema, fluid sau compact. Aplică-l cu o pensulă și întinde-l cu degetele pentru un look natural. 

Aplicarea fondului de ten este partea cea mai importantă: aplică puncte de fond de ten pe nas, frunte și bărbie și întinde-l către urechi, frunte și gât cu mișcări ușoare de sus în jos sau pe orizontal, NICIODATĂ ascendent, pentru că ridici părul facial iar aspectul nu va fi neted. Aplică-l cu o pensulă, burețel sau degete.

Secretul unui ten luminos şi neted stă în produsul cosmetic indispensabil: fondul de ten. Ales şi aplicat corect, te va ajuta să maschezi şi să-ţi corectezi defectele faciale.

Mariana Ciobanu, echipa isecrete.com îți mulțumeste pentru sfaturile utile acordate cititoarelor noastre.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6