[geot country="Romania"] [/geot]

Ignoră-l și te va căuta!

Simți că omul de lângă tine vrea să plece. În loc să încerci să-l menții, pur și simplu te liniștești și vezi ce se întâmplă mai departe. Nu-i vorbești despre emoții tale și lucrurile care te deranjează. De obicei anume din acest moment totul devine mult mai interesant.

Bărbații se întorc atunci când îi ignori, pentru că li se pare că au pierdut ceea ce aveau. Ei încep să gândească despre lucrurile pe care le-ar fi avut, dacă ar fi rămas. Orice femeie ar trebui să ştie ce să facă atunci când observă că partenerul ei are o rătăcire. Poate dacă îl va ignora, acesta va conştientiza că nu se îndreptă în direcţia bună!

Cheia este să recunoști din timp încotro se îndreaptă. Chiar și câteva zile în care el este liniștit în jurul tău și nu arată nicio dorință sexuală ar putea fi semnele ipotezei că se plictisește.

Ignoră-l și te va căuta!

Dacă îți spune că nu e nimic în neregulă, dar acționează în continuare cu indiferență, este timpul să faci câteva schimbări. Modul în care faci asta trebuie să implice chiar retragerea afecțiunii și atenției față de el. 

Din păcate, multe femei fac exact opusul

Ele se îngrijorează și încep să i se dedice total, lucru care îl îndepărtează sau îl trimite și mai repede în brațele altcuiva. Cu cât vei încerca să-i faci mai mult pe plac și vei depune eforturi pentru a împiedica lucrurile să o ia în direcția greșită, cu atât el va deveni și mai dezinteresat. Să îl sufoci nu e deloc indicat.  


Dacă îți spune că nu e nimic în neregulă, dar acționează în continuare cu indiferență, este timpul să faci câteva schimbări. Modul în care faci asta trebuie să implice chiar retragerea afecțiunii și atenției față de el. 

Ce poți face?

Încearcă să iei lucrurile așa cum vin, să fii relaxată și să te ocupi, în continuare, de viața ta, așa cum o făceai și înainte.Dă-i ocazia să i se facă dor de tine. E posibil ca el să devenă neliniștit și va înceapă să creadă că te poate pierde. Știm bine că bărbaților nu le place să piardă și, poate, ideea că te poate pierde îl va face să fie, din nou, atent la tine.

Tu doar lasă-l în pace, dragoste cu forța știi bine că nu se poate. Fă ce îți face ție plăcere, ieși în oraș, distrează-te, pleacă în weekend la munte, ieși cu fetele la film, ocupă-te de hobby-urile și pasiunile tale. Vei reuși, în acest mod, să nici nu îl sufoci, dar și să-i arăți că ești o femeie independentă, puternică și inteligentă, care a înțeles că el are nevoie de timp și de spațiu.S-ar putea să aprecieze asta și să se întoarcă la tine.

De ce?

Pentru că i-ai arătat că te poate pierde.

Probabil te gândești că există riscul să îl îndepărtezi total și să îl pierzi pentru totdeauna. Da, există și acest risc. DAR, draga mea, bărbatul care renunță așa ușor la tine… mai bine să nu apară deloc în viața ta. Dacă te iubește cu adevărat, va fi fericit să fie din nou în brațele tale. Dacă nu te iubește, e foarte bine că s-a întâmplat așa și nu ai pierdut timpul inutil cu el! Oricum este un câștig!

Sursa- https://www.eva.ro/ , https://devorbacutine.eu/

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Relații&cuplu
Mîndrilă Alina

 Află care sunt pericolele ce pot apărea dacă nu faceți sex o perioadă mai lungă

Absenţa sexului într-o relaţie poate avea numeroase efecte asupra ambilor parteneri, iar unele dintre ele pot ameninţa însăşi fundaţia cuplului. Descoperă care sunt cele mai grave 6 pericole pentru cuplu dacă nu faceţi sex o perioadă mai lungă. Studiile despre sexualitatea în cuplu au descoperit o legătură clară între fericire şi frecvenţa sexului. Cuplurile fericite

Citește mai mult »

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6