Horoscop săptămânal: Previziuni pentru perioada 13-19 septembrie 2021

Săptămâna 13 – 19 septembrie 2021 se remarcă prin ingresul lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Balanță, aspect care ne poate face mai conflictuali în relațiile cu cei din jur, dar și mai curajoși atunci când vine vorba să încheiem o relație toxică, dat fiind că și Venus, planeta iubirii, se va afla în Scorpion și în careu cu Saturn retrograd din Vărsător.

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Dragoste

Eliberează-te, mai ales de lucrurile care îți afectează relația cu partenerul/a. Ar trebui sa exprimi tot ceea ce, de mult timp, ții în tine. Dar, nu uita să fii sincer/ă cu tine însuți.Dacă vorbești prea repede fără să te gândești, s-ar putea să ajungi să spui lucruri pe care să le regreți mai târziu. Este o artă să știi cum să comunici fără să rănești sentimentele altora. Pe scurt, fii foarte tacticos/oasă. De asemenea, s-ar putea să te gândești să faci unele schimbări în viața ta personală. Poate te-ai săturat de rutina de acasă. Ar trebui să te reconectezi cu vechii tăi prieteni și să recuperezi timpul pierdut.

Bani

În ceea ce privește banii, săptămâna aceasta nu vor apărea mari schimbări la orizont. În afară de unele cheltuieli minore în plus, totul decurge ca și până acum. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că îți merge excelent, iar tu știi acest lucru foarte bine.Vei fi mai interesat/ă de ce se întâmplă în jurul tău, tocmai pentru a vedea dacă poți prinde vreo oportunitate din zbor.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Dragoste

Dacă ești singur/ă, ai putea întâlni mai mulți oameni decât ți-ai imaginat în această săptămână. Vei atrage toate privirile și vei fi mai fermecător/oare decât oricând, așa că nu ezita să îți faci simțită prezența pentru a-i încânta pe ceilalți și mai mult. Așadar, profită de orice situație pentru a face schimb de numere de telefon sau de conturi de socializare. Nu știi niciodată ce se poate întâmpla!

Bani

În această săptămână s-ar putea să decizi să renunți la ceva care nu îți mai convine. Ar putea fi vorba despre orice: o situație amoroasă, profesională sau, pur și simplu, ceva legat de aspectul tău fizic. Oricare ar fi natura schimbării, aceasta devine o necesitate absolută pentru tine. Dar, fii atent/ă și nu te lăsa orbit/ă de acea dorință pronuntață de schimbare, în special dacă vine vorba de bani și de carieră. Problema și toate aspectele conexe trebuie formulate rațional. Abia atunci vei lua decizia corectă. 

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Dragoste

Dorința urăște obiceiurile și limitele, deoarece acestea ajung întotdeauna să o anuleze. Așadar, nu ar trebui să te blochezi în rutina zilnică, ci să alegi tot ceea ce are o notă de aventură. Ar trebui să rezervi o cameră într-un hotel frumos sau să îți schimbi aspectul fizic astfel încât să îți surprinzi partenerul/a.

Bani

Probabil vei avea cea mai bună și mai inteligentă perspectivă asupra conversațiilor și evenimentelor în care vei fi implicat/ă în această săptămână. Acest sentiment nu este întotdeauna unul plăcut, deoarece s-ar putea să simți că trebuie să faci totul de unul/a singur/ă. Ar trebui să te resemnezi, pentru că liderii sunt mai mereu singuri. Prin urmare, nu ezita să îți exprimi opiniile, deoarece este cel mai bun mod de a evita orice frustrare. Chiar dacă cei din jur îți pun bețe în roate în ceea ce privește atingerea obiectivelor tale profesionale și financiare, nu trebuie să renunți.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Dragoste
Dacă simți că ai nevoie de o pauză în ceea ce privește relația ta, nu te lăsa întors/ă din drum sub pretextul că totul a mers bine până acum. Cel mai probabil doar te minți singur/ă. Dacă ești singur/ă, în căutarea ta disperată de dragoste, vei fi cucerit/ă la telefon. Comunicarea cu acea persoană trebuie să fie sinceră și directă.

Bani

Norocul și prosperitatea îți bat la ușă în această săptămână. Dacă ai nevoie de timp pentru a realiza ce ți se întâmplă, nu te sfii să ți-l acorzi.
Totul a mers bine până acum sau cel puțin așa ai crezut, însă acum va avea loc o explozie de bine și nu știi cum să reacționezi. Cei dragi o să te ajute să rămâi cu picioarele pe pământ și să te bucuri de succes așa cum trebuie. 

Leu(22 iulie – 22 august)

Dragoste

Săptămâna aceasta ar trebui să îți aloci mai mult timp pentru a fi tandru/ă și afectuos/oasă cu partenerul/a de viață sau cu familia. Gândește-te că ceea ce semeni, aia culegi. Așadar, dacă simți nevoia să fii iubit/ă și apreciat/ă pentru ceea ce reprezinți, acum este momentul să fii cald/ă și respectuos/oasă față de toată lumea.

Bani

Săptămâna aceasta nu trebuie să eziți să îți împărtășești sentimentele și opiniile. Dar, pe de altă parte, fii atent/ă să nu te lași invadat/ă de frici ușor paranoice. Nu, ceilalți nu sunt dușmanii tăi și nu conspiră sistematic în spatele tău. Faptul că nu sunt întotdeauna de acord cu părerile și sugestiile tale, mai ales privitoare la bani, nu înseamnă că îți doresc răul. Ar trebui să știi să separi lucrurile!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Vei simți un anumit entuziasm la ideea de a întâlni pe cineva în această săptămână. Pe parcursul acestor zile, prietenii tăi îți vor aranja o întâlnire cu cineva care, ca și tine, nu are partener/ă. Abia aștepți să îl/o cunoști, ai atâtea întrebări pe care vrei să i le adresezi. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că veți avea genul acela de relație, poate fi doar o simplă prietenie. Fii deschis/ă la orice și relaxează-te, nu risca să fii dezamăgit/ă!

Bani

Dacă știi să profiți de oportunitățile care ți se oferă fără stres, vei ieși în câștig. Dintre toate semnele zodiacului, al tău este cel mai norocos în această săptămână. Banii vin, afacerile se dezvoltă, avansezi și te simți bine. Lasă modestia deoparte, chiar dacă e o trăsătură care te caracterizează atât de bine, deoarece acum este momentul tău de glorie! 

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Dragoste

Pe parcursul acestei săptămâni, întrebările legate de independența ta și cea a partenerului/ei de viață ar putea fi puse din nou pe masă. Poate că nu aveți aceeași idee despre ceea ce înseamnă libertatea într-o relație. Pentru tine ar putea însemna, spre exemplu, posibilitatea de a pleca într-o călătorie cu prietenii tăi. Pentru el/ea, ar putea fi vorba de a nu avea ore fixe pentru a venit acasă noaptea. Încercați să ajungeți rapid la o înțelegere, deoarece viitorul relației voastre este în joc.

Bani

Știi că în ultimele luni au existat numeroase conflicte în mediul profesional. Chiar dacă sunt mici, acestea se adună și riști să izbucnești. Nu ezita să îți aperi punctul de vedere și fii ferm/ă pe poziție. Pune pe masă lucrurile care te deranjează, în special dacă este vorba de bani, și nu vei regreta!

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Dragoste

Pe tot parcursul acestei săptămâni, vei simți că te afli într-o stare de echilibru emoțional perfect. Cu toate acestea, ar trebui să fii conștient/ă de faptul că starea ta îi trage pe alții după tine. De obicei nu e un lucru rău, dar acum poate fi. Dacă tu te mulțumești cu rutina și poate chiar cu lenea, e posibil ca partenerul/a de viață să îți urmeze exemplu. Și, unde veți ajunge astfel?

Bani

E posibil ca în această săptămână să te simți vinovat/ă pentru greșelile altora. Situația ta financiară este una destul de bună și, din prea multă bunăvoință, ajuți pe cine nu trebuie. Se poate ca o anumită persoană să se obișnuiască atât de mult cu faptul că e ajutată mereu atunci când dă de greu, încât face erori din ce în ce mai mari. Acum poate fi unul dintre acele momente. 

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Dragoste

Schimbă ceva la tine și vei căpăta mult mai multă încredere în tine. Astfel, dorința de a seduce pe cineva ar putea crește. Nu contează dacă ești bărbat sau femeie, important este să nu-ți fie frică să fii puțin mai sexy! De asemenea, astrele te sfătuiesc să petreci mai mult timp cu partenerul/a de viață. Acestă companie te va relaxa simțitor și îți va da o dispoziție mai bună.

Bani

Este foarte posibil ca în această săptămână să îți dorești cu adevărat să îți faci o mică îmbunătățire. Cumpărarea unor haine noi te-ar face să te simți minunat. Și, nu îți face griji, pentru că ai bani pentru toate! Adevărul este că ar trebui să te întrebi dacă nu cumva ai fost un pic cam neglijent/ă cu tine în ultima vreme. Un nou look te-ar putea face să te simți mult mai bine. Îți permiți și meriți!

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Dragoste

Te simți descurajat/ă și neliniștit/ă, așadar fă tot ce ține de tine pentru a adopta o atitudine mai relaxată. E spre binele tău!Trebuie să te odihnești și să îți recapeți încrederea. Uneori, ești prea realist/ă, mai ales când vine vorba de dragoste. Probabil ai avea mai mult de câștigat dacă ai pune mai mult suflet și pasiune în viața ta sentimentală.

Bani

În mod normal, ai abilitatea de a te exprima cu o foarte mare ușurință. Dar, săptămâna aceasta, gura ta pare să se usuce. Ia-ți timp dacă simți că există o presiune socială tulburătoare asupra ta. Nu lăsa pe nimeni să îți spună cum trebuie să îți gestionezi banii.

La locul de muncă îți faci treaba sclipitor, dar ai tendința de a deveni nesigur/ă atunci când auzi ce se vorbește în jurul tău. S-ar putea să te simți copleșit/ă de evenimente. 

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Dragoste

Poate că a sosit timpul să porți o conversație lungă cu partenerul/a de viață. În ultima vreme ai fost foarte ocupat/ă și ți-ai neglijat puțin relația. Așadar, săptămâna aceasta ar trebui să fii mai disponibil/ă și mai atent/ă.

Spune-i cât de important/ă e el/ea pentru tine și fii afectuos/oasă prin gesturi și prin vorbe.

Pe de altă parte, dacă ești singur/ă, s-ar putea să simți o anumită atracție pentru cineva.

Bani

Ai fost atât de îngrijorat/ă de carieră și de bani în ultima vreme, încât pare că nimic altceva în afara de asta nu a mai existat pentru tine.

Dacă simți că ai ajuns la un oarecare echilibru, fă un pas în spate și ocupă-te de celelalte planuri ale vieții tale. Banii nu înseamnă totul și nu îți vor aduce fericirea!

Pești(19 februarie – 20 martie)

Dragoste

Tema săptămânii va fi, fără îndoială, cea a vieții în societate, dar și în intimitate. Uneori îți lipsește încrederea în tine, mai ales dacă ești singur/ă și ai unele întâlniri.

Chiar și în sânul familiei, printre cei dragi, timiditatea și sensibilitatea te paralizează.

Dar, ar trebui să ai mai multă încredere în tine, să-ți spui părerea, să îți exprimi sentimentele și să vorbești atunci când simți nevoia.

Bani

Agitația din ultima perioadă începe să lase loc unui teren mult mai plat și liniștit. În cele din urmă, poți respira și poți decide în cel mai bun mod posibil în ce condiții vrei să continui colaborarea profesională cu cineva sau afacerea.

Ia decizii rațional, nu la nervi, nu presat/ă de timp sau invadat/ă de oboseală! În joc sunt mulți bani!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Horoscop

Zodiile femeilor infidele: 5 semne din astrologie care sunt mai predispuse să înșele

Preconcepția că mai mult bărbații înșală este greșită. Și femeile o fac, poate în egală măsură, mai ales în zilele noastre, în epoca femeii moderne! Femeile născute în anumite semne zodicale sunt mai predispuse să înșele, dar există și zodii care nu ar înșela niciodată! Pentru ca o relație să dureze, trebuie să existe multă

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6