Hairstylista Argentina Cireș ne dezvăluie tendințele în materie de tunsori și culori. Află ce se poartă în acest sezon!

tendințe hairstyle 2020

’’O femeie care îşi taie părul este o femeie care-şi va schimba viaţa’’ Coco Chanel

Un nou anotimp ne îndeamnă să facem schimbări curajoase și prin care să captăm atenția tuturor celor din jurul nostru. Pentru că vara este sezonul petrecerilor un look fresh și în tendințe ne poate modifica starea de spirit. Despre noile tendințe în materie de tunsori, nuanțe la păr am vorbit cu Argentina Cireș, care profesează de 22 de ani ca hairstylist.

De cele mai multe ori, schimbările radicale de look sunt de bun augur pentru femei. Hairstylista Argentina Cireș știe să-și uimească clienții și persoanele apropiate cu o tunsoare sau culoare la păr mai îndrăzneață.

Schimbările de look vin din starea mea de spirit.De obicei transformările mai radicale le fac când trec prin perioade mai grele emoțional. Tot timpul țin cont de tendințe și de ceea ce mi se potrivește.

Deoarece fac des decolorări și tonări am grijă să-i ofer părului hidratarea necesară. Folosesc șampon, mască intens hidratantă, spray în două a faze cu protecție și hidratare. Alt produs pentru termoprotecție și ulei pentru vârfuri, iar odată 3-4 spălări fac măști regeneratoare”.

Cele mai noi tendințe în materie de hairstyling ne vor oferi un adevărat spectacol din punct de vedere vizual. Culorile puternice, coafurile îndrăznețe și tunsorile cât mai scurte sau care să pună accentul pe anumite detalii se numără printre elemente de bază când vine vorba despre aranjarea părului în această vară.

”În acest sezon naturalețea își menține poziția de lider. Astfel, cele mai în vogă nuanțe rămân cele aproape de culoarea naturală. De asemenea, contrastele de mai multe nuanțe sunt solicitate, important ca acestea să se  completeze armonios reciproc și să ofere senzația de parcă  razele soarelui au rămas pe șuvițe”.

Acest sezon te cucerește prin coafuri lejere, cât mai naturale, culori vibrante sau calde, care îți evidențiază personalitatea. Pasul următor rămâne programarea la salon, pentru că inspirația este din plin.

”Blondele au la dispoziție o mare varietate de opțiuni la capitolul nuanțe: blond-căpșună, nuanțe de crem, pulbere de piersic fiind cele mai actuale. Blondul cremos este una dintre cele mai relevante culori ale acestui sezon, care continuă moda pentru frumusețea naturală”.

Brunetele se pot bucura și ele de o gamă largă de nuanțe care sunt în trend vara aceasta:

  • Vișină închisă
  • Scorțișoară închisă
  • Castaniu
  • Negru-albastru închis.

Jocul de culori va deveni minunat pentru orice tip de ten sau vârstă. În acest sezon, se optează pentru mai multe tehnici moderne care s-au dovedit a fi foarte solicitate în toată lumea:Ombre, rădăcini închise, balayage, vopsirea rădăcinilor cu vopsea colorată”.

Cele mai noi tendințe în materie de hairstyling

În topul tunsorilor pentru 2020 totuși sunt modelele pentru părul de lungime medie. Cele scurte nu se potrivesc oricui dar totuși rămân destul de solicitate.

Părul scurt este o alegere extrem de cardinală în schimbarea chipului, cu care nu toate femeile sunt de acord.

Tunsorile Bob în cele mai diverse variații ale sale – începând de la tradiționalul scurt spre cel alungit, cu păr ondulat și creț rămâne să fie de top.

La fel de extraordinare sunt tunsorile de tip Pixie în stil francez cu un farmec nemaipomenit, cea numită Paj, Sassoon, Garcon și uimitoarea Carre, ce a devenit clasică.

De asemenea și tunsorile asimetrice sunt în trend. Se poartă și tăieturile drepte, geometrice. Acestea pot fi accesorizate cu breton sau fără, de deasupra sprâncenelor, în nici într-un caz cele lung sau des”.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6