GEST IMPRESIONANT: Make-up artista Cristina Botnarenco va dona veniturile acumulate timp de o zi, pentru salvarea micuței Alexandra!

cristina botnarenco act de caritate

Make-up artista Cristina Botnarenco a decis să facă parte din echipa de îngeri salvatori ai micuței Alexandra, copila de doar 8 luni care duce o luptă contra cronometru pentru viață!

La data de 31 mai, duminică, make-up artista va munci ziua întreagă iar banii acumulați din serviciile prestate vor ajunge pe conturile familiei Stăvilă, părinții micuței.

De ceva timp m-am axat și pe micropigmentare, tehnica solicitată de multe femei în ultima perioadă. Astfel, clientele în acea zi vor putea alege această procedură fie la sprâncene, fie la buze.

Sunt și eu mamă, de aceea nu îmi imaginez prin ce durere trec acești părinți! Despre acest caz am auzit din mai multe surse! Dar cred că, a venit timpul să mă implic și eu cum pot. Zilele trecute o clientă fidelă a venit cu propunerea de a participa la o licitație (este un grup pe facebook, unde mai multă lume vând din lucrurile personale prin licitație, iar banii sunt donați micuței). M-am gândit însă că, ar fi mai frumos să îmi dedic o zi de lucru pentru acest copil minunat care are nevoie de noi. Toți banii câștigați vor fi donați în contul Alexei. Am ales ziua de 31 mai căci e weekend, mai multe persoane sunt libere și totodată, se apropie 1 iunie – ziua internațională a copiilor, să facem împreună o faptă bună!

Cazul micuței m-a șocat dar și mai mult suma de care are nevoie 2,1 milioane de dolari.  Cred cu certitudine că, împreună suntem o forță, suntem o putere de oameni care pot schimba soarta acestui copil”.

Cristina susține că și-ar dori ca societatea să se implice mai mult, iar prin exemplul îngerilor salvatori ai Alexei, lumea să se mobilizeze activ.

Desigur că aș vrea să fiu un exemplu și pentru colegii mei. În domeniul frumuseții suntem foarte mulți specialiști, iar femei care apelează la serviciile pe care le prestăm la fel sunt o mulțime. De aceea nu ne costă nimic dacă vom munci o zi fără remunerare financiară pentru noi, în schimb vom avea parte de o satisfacție sufletească imensă. Sper să nu fiu doar eu care ajută în acest mod, nu se știe ce va fi mâine, nu se știe ce ne rezervă nouă viitorul,  iar faptele bune sunt răsplătite pe merite! În aceste momente nu există laude, ori mândrie că uite eu am ajutat, că vreau să se simtă mândri cei dragi…nu! o fac pentru că așa simt eu și îndemn pe toți să facem o faptă bună”.

Alexandra suferă de amiotrofie spinală de tip 1 (SMA 1) iar fiecare zi este o adevărată luptă cu boala. Viața micuței, depinde de terapia „Zolgensma”, un vaccin care trebuie administrat pacienților cu atrofie musculară spinală până la vârsta de doi ani pentru a stopa boala. Totuși, acest vaccin este la ora actuală cel mai scump medicament din lume și costă cel puțin 2,1 milioane de dolari.

Până în prezent, în conturile familiei s-au adunat puțin peste 93 de mii de dolari.

Cazul Alexandrei a mobilizat o lume întreagă. Campania Save Alexa a fost preluată de diferite surse media iar pe rețelele sociale se fac licitații sociale. Cei care vor să devină eroii Alexei, pot accesa grupul Save Alexa Pagepentru mai multe detalii.

Facebook- https://www.facebook.com/groups/558242841699170/

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6