div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Gaby’s cakes povestea unei tinere mămici a cărei pasiune de a crea torturi a devenit o mică afacere

Întotdeauna i-a plăcut să gătească, să combine diferite gusturi, culori, texturi. Marea pasiune sunt torturile pe care le concepe după rețete combinate și le ornează cu pricepere.
Extrem de modestă și muncitoare, Gabriela Mogîldea este mamă a trei copii care reușește să combine toate activitățile pentru a reuși să facă ce-și dorește. Despre pasiunea pentru arta culinară, tânăra a vorbit într-un interviu marca Revista Isecrete.

M-am născut în satul Baraboi, raionul Dondușeni. Am terminat ASEM facultatea “Business și Administrare”. Prima dată am făcut tort după nașterea primului copil și am așteptat răbdătoare 6 ani de zile pentru a-mi realiza visul. Îmi era greu în concediu de maternitate să reușesc să fac torturi la comanda, făceam doar pentru apropiați. Am avut timp suficient ca să învăț de sine stătător tehnici, metode de lucru, de asamblare și decorate a torturilor.

Dulce, cremos, cu un gust unic și design personalizat. Așa poți descrie fiecare tort realizat cu multă grijă de către Gabriela.

Din copilărie am darul față de alegerea gustului, îmi place mult să joc cu combinațiile. Am simțul gustului de a echilibra totul într-o mâncare, tort. Potrivit de dulce, potrivit de însiropat, potrivit de cremos și potrivit de fructat. Când lucrez la o rețetă rare ori mă conduc după cea originală, mai mult combin după cum îmi place mie. Îmi este suficient să văd doar secțiunea restul vine de la sine.

Fără un curs de bază în domeniu dar cu o pasiune aparte pentru tot ce înseamnă deseturi, Gabriela a învățat totul de una singură. Cu noi idei și multă dorință, ia naștere tortul final care are la bază nu doar ingrediente naturale și atent alese dar și o doză de dragoste.

 La moment nu am făcut nici un curs dar analizez cu atenție candidați sau mai bine zis caut persoana de la care a-și învață ceva ce m-ar diferenția sau ceva foarte complicat de realizat. Ceva legat de pictură sau tehnici legate de pictură. Eu nu am studii nici de pictor, nici de florist, nici de sculptor totul vine din interior eu știu exact unde trebuie să adaug culoarea și cum trebuie să o combin, știu exact unde trebuie să fie floarea și cum să aranjez un buchet frumos din flori. Pentru mine pictura e o relaxare totală și încerc să o redau în deserturi.

Pe lângă aspectul apetisant și gustul grozav, torturile făcute de Gabriela sunt și sănătoase, deoarece conțin doar ingrediente naturale. Ele nu doar arată diferit, dar au și un gust unic.

Tot timpul am avut ideea de a face din aceasta un venit dar nu îmi permiteam căci aveam copiii mici. Anul trecut, mai exact in noiembrie când am revenit în țară, după câțiva ani în Germania am început să muncesc intensiv pentru a-mi realiza visul zidit de ani de zile și să pun în practică toate cunoștințele pe care le-am acumulat. Un tort are mai multe etape și nu poți spune exact timpul de pregătire. Într-o zi se coace, în alta zi se asamblează, în ziua când se predă comanda se nivelează și decorul care se face din timp în cazul când nu sunt fructe, flori și ciocolate simple. Cel mai mult timp îmi ia pregătirea decorului și nivelarea.

Am nevoie de mai multă practică pentru o nivelare ideală. Nu e suficient să știi doar tehnica de nivelare trebuie să simți. M-am obișnuit cu oboseala deja face parte din ritmul meu de viață. Nu trebuie să zici tot timpul ca ești obosită, ca nu poți, că nu reziști. Trebuie să poți, trebuie să muncești și mai mult ca să îți realizezi visele, dorințele, scopurile. Dacă omul nu are nici una din ele atunci e om pierdut. Ceea se fac eu acum îmi reprezintă sufletul, plin de culoare, dulce și fin.

Crearea torturilor îmi dă posibilitatea să combin toate talentele pe care m-a înzestrat Dumnezeu în unul singur. Pictura, floristica, modelare, fotografiere, sensibilitate gustului, contabilitate, administrarea unei afaceri.

Pentru a face o comandă îi puteți scrie pe Instagram

cakebygaby_torturi

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6