Frumusețea și profesionalismul au un nume în România: “Eliza Nae Academy”!

Ușile „Eliza Nae Academy’’ au fost deschise în 2015, cu dorința de a răspunde la o nevoie acută care se simțea pe piața de profil din România, aceea a unor cursuri de calitate. Fondatorii Eliza și soțul său, Gabriel Nicu fac o echipă bună, iar succesul obținut se datorează profesionalismului, cunoștințelor didactice, înțelegerii cerințelor din piața de profil, ajutorului și susținerii reciproce.

Eliza Nae este un artist de succes recunoscut atât în țară, cât și în întreaga Europa și Orient. Distribuitor oficial al BIOTEK pentru întreaga Romania, antrenor de top PMU, Master Trainer și Speaker la Congrese Internaționale, mamă și soție, a reușit să-și creeze un renume în domeniul frumuseții, fiind printre cei mai buni specialiști din această industrie.

În toate a fost susținută de Gabriel Nicu Florea, soțul său care de câțiva ani s-a reprofilat în domeniul dermopigmentării.  Tehnician cu precizie inginerească, capabil să creeze tehnici de machiaj semipermanent, cum ar fi: sprâncene, eyeliner, buze, scalp, fiind specializat totodată și în îndepărtarea tatuajelor nedorite, corecții, camuflări, neutralizări, colorimetrie și pigmentologie.  

Și-a dobândit abilitățile în timpul numeroaselor cursuri de formare și congrese din toată Europa la care și-a însoțit partenera și a participat, însă susține că cele mai bune informații provin din lucrul cu mentorul lui, Eliza Nae.

ELIZA NAE ACADEMY- FORMĂ DE ÎNVĂȚĂMÂNT ACREDITAT

 Academia Eliza Nae deține autorizarea pentru calificarea de dermopigmentist emisă de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, acreditarea & certificarea de centru autorizat Biotek internațional pmu & microblading unic în România și oferă următoarele cursuri:

Soții dețin două locații de top, în București și Slobozia, ce sunt utilate și echipate la standarde înalte, cu aparatură și materiale de ultimă generație.

Din dragoste pentru frumos! Pentru a simplifica munca unui tehnician și ca să obțină rezultatele dorite, în ajutor le vin cele mai bune tehnologii și aparatura BIOTEK,  instrumente inovatoare de ultima generație, care se găsesc pe site-ul: https://www.elizanaeacademy.ro/produse-biotek-milano

Detaliile care fac diferența!  

PIGMENT KILLER este soluția noastră germană de îndepărtat și corectat lucrările neconforme cu dorințele clienților, sunt produsele special create fiind de un real ajutor pentru orice dermopigmentist. Utilizate la proceduri de îndepărtarea tatuajelor și a unei micropigmentări nedorite/greșite, sunt de o calitate înaltă, produsul are în componență compuși naturali și nu lasă cicatrici la vindecare.

Spre deosebire de tratamentele laser Nd si Yag, soluția de Pigment Killer elimină cu succes culorile alb și galben pe care laserul nu reușește să le îndepărteze, dar și nuanțele clasice de negru, albastru, verde, roșu. Produsele pot fi comandate aici: https://www.elizanaeacademy.ro/pigment-killer.

CURSURI, PRODUSE DE MICROPIGMENTARE sau PROCEDURI PROFESIONALE: toate adunate într-un singur loc, au la bază ani de experiență, practică și studii de specializare.

Eliza Nae Academy reprezintă unica ta șansa de a deveni ceea ce îți dorești-un profesionist desăvârșit și recunoscut. Investește în pasiunea ta astăzi, iar Eliza Nae Academy îți pregătește profesional viitorul tău prosper!

La noi puteți participa GRATUIT la o ZI DESCHISĂ în care îți poți descoperi talentul sau manualitatea în domeniul dermopigmentării, poți testa aparatele și produsele noastre profesionale și obține enorm de multe informații de la master consacrat în domeniu.

Facebook/ Academia Eliza Nae Dermopigmentare Biotek

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6