div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Fondatoarea Rybka Beauty Studio, Lilia Rîbca: ”Clientele fericite sunt cartea mea de vizită”!

Lilia Rîbca fondatoarea salonului beauty
Extensiile de gene a devenit una dintre cele mai populare metode de înfrumusețare la care apelează femeia modernă. Pentru Lilia Rîbca, profesia de lash artist nu este doar un hobby – este un domeniu care nu îi impune limite și  în timp a devenit o afacere bună. Cu fiecare clientă, specialista beneficiază de emoții pozitive și sentimente de mândrie. 11 ani dedicați acestei pasiuni își spun cuvântul.

Toate femeile care i-au călcat pragul studioului, o caracterizează pe Lilia Rîbca drept magicianul care redă încrederea și face lumină pe chipul clientelor. Însă nu a fost atât de ușor să ajungă aici.

După absolvirea gimnaziului, și-a continuat studiile la ASEM, specialitatea comerț, turism și sevicii hoteliere cu studierea în limba franceză. După studii, a activat în calitate de traducător și broker vamal într-o companie belgiană, după care au urmat 8 ani – de top manager. În prezent cunoaște 3 limbi străine- franceza, engleza, italiana. Am fost curioase să aflăm cum a început povestea de succes a Liliei Rîbca.

 Activez din 2009. Totul a început pe când eram în concediul de maternitate. Sunt o fire energică și să stau acasă pur și simplu nu puteam. Am decis să fac primul curs de make-up, fiind entuziasmată de acest domeniu încă din adolescență. Mi s-a dat ușor și eram încântată de rezultatul muncii mele, astfel încât nici trezirea la ora 03.00 dimineața pentru a mă deplasa la cliente nu era o povară pentru mine.

În primul an de muncă, mergeam foarte des la perfecționări, cred că au fost undeva 10 la număr. Provocarea cea mai frumoasă a fost participarea la seminarul organizat de Hellen Quille din Paris, fondatoarea brandului recunoscut în întreaga lume, Atelier MAKE UP. Sincer, eram fericită și mândră de mine, aveam copil și un job minunat.

Un an mai târziu, în 2010 am decis să încerc și extensiile de gene așa că am participat la primul curs de bază, iar după câteva lecții mi-am dat seama că sfera beauty este dragostea mea!

Care e rețeta succesului?       

Am pornit în această lume nouă pentru mine cu o dorință enormă de a încerca ceva nou. Eram convinsă că voi reuși. Formula mea este: Dorește + Acționează +Lucrează = Vis realizat!

Această rețetă a fost de succes pentru mine. Însă, pot spune că deloc nu a fost ușor, eram cu bebe, nici situația financiară nu era minunată, pentru că în continuu era necesar de făcut investiții. Am reușit datorită ambiției și familiei mele, cărora le mulțumesc din suflet pentru ajutor și susținere.

Cheița magică a Liliei a fost perseverența! Toate avem ce învăța de la femeia care a avut curajul nu doar să viseze ci și  să și-le transforme în realitate. Salonul Rybka Beauty Studio este dovada vie a succesului său.

În 2013 am deschis studioul RYBKA BEAUTY STUDIO, care atunci presta doar servicii de make-up și realiza extensii de gene. La moment studioul prestează:

– servicii de make up

– Brows style, stilizarea și modelarea sprincenelor cu henna

– extensii gene

– laminarea genelor

– botox gene

– laminarea sprâncenelor

– curs de inițiere în extensii gene

– cursuri de perfecționare în extensii gene

– cursuri se laminare gene și sprâncene.

În peste un deceniu de activitate, Lilia a demonstrat că succesul ei nu constă doar din multitudinea de diplome agățate pe perete sau studii de calificare. Totul depinde de pasiunea cu care își face munca și emoțiile pozitive pe care le primește zilnic de la cliente. Calificările și participările la campionate specializate sunt și ele importante pentru că este un atu pentru orice specialist.

Primul campionat a fost în 2011 și chiar dacă nu am câștigat am fost motivată de a munci mai mult. De fapt, asta a fost o experiență unică pentru mine și a contat mai mult emoțiile pe care le-am obținut. Am peste 35 de diplome de perfecționare, pentru mine ele reprezintă rodul ambiției, dorinței și a lucrului continuu. 

Cine este Lilia Rîbca?

✔-Lashmaker, Lamimaker, LashTrainer,Judge & Speaker

– Lash Expert International Championship  Lash&Brow Queen, Chisinau,Moldova,2017

– Judge International Championship  Lash&Brow Queen, Chisinau,Moldova,2018

– Judge International Championship  Lash&Brow Queen, Chisinau,Moldova,2019

– Judge International Championship LashBrow Ring, Kharkov, Ukraine,2019

– Judge International Championship

✔- BeautyWest, Hmelnitkii, Ukraine, 2019

– Judge International Championship Grand Balkan LASH&BROW  Sofia, Bulgaria 2019.

– Speaker conference Lash Event, Romania, Mamaia, 2019

– Speaker conference Lash&Brow Queen, Chisinau,Moldova,2019

– Speaker conference Grand Balkan LASH&BROW  Sofia, Bulgaria 2019.

✔-Fondator Rybka Beauty Studio

-peste 10 ani de activitate în sfera Beauty

– peste 9 ani de activitate în Lash Making

– 7 ani Trainer National în Lash  making

– 6 ani Trainer International în Lash  making

– peste 8000 de aplicări de extensii de gene; classic si volume

– peste 35 cursuri absolvite, de perfecționare

–  3 cursuri  de calificare, ca formator, trainer

–   2 cursuri acreditate ca lashtrainer international

– peste 3000 de cursanți lashmakeri

– peste 300 de cursuri de LashLifting & Lashbotox realizate

– Dezvoltator al programelor de curs Rybka Beauty

– Creatoare a cursului de bază “Intensiv”

– Creatoarea tehnicii Colore Volume   Smuzzy Lashes

– Creatoarea tehnicii Push Up Effect 

– Creatoare a cursului Fluffy Volumes

– Creatoare a cursului Mix Volumes 2D-15D

– Creatoare a cursului ” Lashlifting & Lashbotox, 4-in-1″

– Câștigătoarea premiilor naționale și internaționale.

Ce învață femeile la cursurile tale?

Totul este diferit, de fapt ca și dorințele celor care vor să învețe. Un trainer, este în primul rând un psiholog bun, care știe să găsească ritmul și timpul pentru fiecare student. Dar, în linii generale are posibilitatea să cunoască sau să învețe totul de la zero. Aș putea enumera următoarele aspecte:

Cursul de bază, de inițiere în extensii gene are durata de 4 zile. Este recomandat  tuturor ce doresc să însușească meseria de Lashmaker.

La cursul de perfecționare, se lucrează amplu asupra greșelilor și dificultăților pe care le întâmpină fetele, în formarea evantaielor, se închid lacunele în teorie. Bazat pe teorie și practică, este recomandat celor ce  activează deja în acest domeniu. Durata este de 1-2 zile.

Ceea ce ține de cursul de laminare, atunci, pot spune că este destinat tuturor ce vor să se inițieze în sfera beauty, nu necesită experiență în domeniul lashes, și are durata de minim 2 zile.

Sfaturi pentru o ascensiune în carieră.

Multe fete sunt convinse că, în perioada când am început eu era mult mai ușor să-ți formezi o bază de cliente dar nu este așa. Pot spune că, era mult mai greu, deoarece pârghiile informaționale și de socializare erau foarte scunde.

Aveam la mine mereu albumul  cu lucrări, mergeam la întâlnire cu potențialele cliente și explicam detaliat în ce constă procedura, cu ce materiale lucrez etc.

Din momentul, când aveam deja o clientă mulțumită de serviciile mele, începea publicitatea recomandată. Cum m-am menținut în top? E simplu: calitate, perfecționism, afecțiune și dorință. Domeniul beauty nu acceptă doar calculul matematic! Iubește ce faci, iar rezultatul va fi incredibil!

Pentru Lilia Rîbca clientele mulțumite și fericite sunt cartea ei de vizită. Fiind o fire dinamică și cu o dorință enormă de a realiza performanțe înalte în acest domeniu, nu s-a oprit doar la un singur curs. A continuat pe parcursul anilor să își perfecționeze tehnicile participând la masterclass-uri, workshop-uri și congrese de top. Astăzi, privește cu admirație în trecut, analizează atent acțiunile din prezent și visează cu încredere la viitor.

Vezi galeria foto!

Contacte

Facebook Rybka Beauty Studio, tel- 0696 63 240

Lilia, echipa Isecrete îți dorește mult succes în continuare!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6