Florentina Girlea, specialistă în reconstrucția părului: Succesul se măsoară prin valoarea pe care o lași în urma ta

Povestea de azi începe cu sintagma cunoscută “Cine nu-și asumă riscuri, nu bea șampanie”, iar cea care a ales să-și construiască un business născut din pasiunea și dorința de a avea un păr sănătos este Florentina Girlea. Originară din Republica Moldova, o femeie ambițioasă ce a pășit în lumea beauty cu multe visuri, cu dorința de a-și depăși propriile limite și cu un ideal suprem. Fără să-și uite rădăcinile, dar și fără regrete, a lăsat Moldova pentru Marea Britanie, acolo unde și-a început cariera.

Sunt în Marea Britanie de 4 ani. Prestez servicii și Cursuri în domeniul frumuseții. Reconstrucția și restabilirea părului.

Cariera mea în domeniul frumuseții a început în anul 2018. Soțul fiind peste hotarele țării eu dispuneam de prea mult timp liber și mi-am propus să mai fac ceva pe lângă jobul de bucătar. Am mers pe profesia de nail artist. Am fost entuziasmată la început însă pentru o perioadă destul de scurtă. Așa sunt eu o persoană dacă nu mă caracterizează ceva mă plictisesc repede și renunț. La scurt timp am rămas însărcinată și am renunțat la domeniul beauty. Peste hotarele țării am plecat fiind în a 7-a lună de sarcină.

Pasionată de frumos dintotdeauna, tânăra a trecut printr-un întreg proces de căutare pentru a ajunge astăzi aici – „în cel mai important punct” al vieții ei. Este un exemplu prin care îți dovedește că nimic nu este imposibil dacă îți dorești ceva cu adevărat.

Parcă și acum simt emoțiile respective. Țară nouă, oameni noi, altă limbă, până și aerul era altul. Nu am reușit să intru în careva depresii din cauza acestor schimbări căci bebelina dorea să dorm mereu. Întotdeauna mi-a plăcut să fiu independentă, iar să cer ajutor mereu persoanelor străine nu puteam, așa că am pus mâna pe pix și am trecut la învățat.

Învăţat e omul care nu termină niciodată de învăţat. Iar, moldoveanca noastră știa că pentru  a atinge succesul e nevoie de multă muncă, studii, învățare și investiții.

Cât fetița era mică în fiecare zi învățam câte 5-10 cuvinte. Iar, acum mă descurc foarte bine și sunt în primul an de Universitate în Marea Britanie. Am început să fac procedurile de modificare și reconstrucție a părului pentru că pur și simplu m-am îndrăgostit de rezultatele văzute la o cunoștință. Am simțit că asta doream dintotdeauna, să îmi usuc părul și să arate ca în reviste.

Un păr sănătos și strălucitor este visul tuturor femeilor, iar Florentina a demonstrat prin propriul exemplu că aspectul acestuia influențează nespus de mult starea de spirit a unei femei. De aproape 3 ani face magie și dăruiește clientelor fericire și mulțumire.

Nu vă pot reda cât de despicat, uscat și pufos era părul meu înainte să încerc aceste proceduri. Acum mă bucur de toată frumusețea lui. A trecut 2,5 ani de când am început noul meu drum. Nu cred că va veni vreodată timpul să mă plictisesc de această meserie. Am devenit Beauty Master” renumit în orașul meu cât și zonele din apropiere. Mi-am creat atât de repede o bază de cliente și multe admiratoare pentru că am oferit mai mult de cât mi-au cerut. În tot acest timp mereu m-am calificat, astfel dețin peste 20 certificate.

Ca și oricare alt domeniu, industria frumuseții cere investiții și perfecționări. Un detaliu la fel de important este atitudinea cu care îți tratezi clientele, produsele atent selectate și pasiunea nu în ultimul rând. Toate aceste detalii mici fac diferența și sunt un atuu pentru Florentina, cea care iubește ca totul să fie la cel mai înalt nivel.

Nu este ușor să lucrezi în această sferă și cu lumea, însă este foarte frumos când vezi clientele cum își admiră părul și sunt fericite. Am muncit foarte mult ca să ajung la această treaptă, însă sunt mândră de mine și voi continua să muncesc pentru visele mele.

Pentru multe femei părul reprezintă o stare de spirit, o exprimare a propriei personalități. Fie că ești în mediu profesional sau în timpul liber, îți dorești să fi remarcată și apreciată, un păr bine întreținut te ajută să îți menții starea de bine pe tot parcursul zilei. Arăți bine, te simți bine!

De ce recomand fetelor aceste proceduri? Pentru că pur și simplu rezultatele și structura părului sunt minunate. Nu voi descrie fiecare procedură în sine, voi spune simplu “ Alegeți-vă meșterul” foarte bine. Pentru rezultate frumoase este nevoie de cunoștințe în orice domeniu. Acum am început să lucrez și asupra cursurilor. Îmi doresc să fac formez cât mai mulți meșteri renumiți care să fie mândri că au învățat la  mine.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6