Publicații
Recente
Dacă stau acasă să am grijă de copii nu înseamnă ca voi degrada!
A fi mamă înseamnă a face o alegere înțeleaptă, iar dacă cea mai înțeleaptă alegere pentru tine și pentru puiul tău este să stai acasă, atunci fă acest lucru cu mândrie și nu te lăsa afectată de gurile celor din jurul tău.
Labioplastia, operaţia care rejuvenează zona intimă a femeilor
. În ultimii ani s-a intensificat cererea acestora pentru intervenţia de rejuvenare a acestei zone. Chirurgul estetician Iancu Morad explică metodele prin care se realizează labioplastia, cosmetizarea şi întinerirea zonei genitale.
Depresia postanatală este dureroasă şi extenuantă pentru mame. Află cum faci față situației!
Depresia postanatală este dureroasă şi extenuantă pentru mame, tați și întreaga familie implicată. În mod curent, depresia se confundă cu starea așa numită ”baby blues”, o tristețe din cauze exclusiv hormonale, caracteristică perioadei de după naștere.
Elena Suruceanu: „Succesul nu vine de la sine, ci se clădește prin vocație, pasiune și muncă”! (VIDEO)
Fascinată de arta frumuseții, Elena Suruceanu Lash și Lami maker își găsește inspirația în persoanele care au ghidat-o de-a lungul carierei. O motivează acel „wow” pe care îl rostește clienta la final.
Își trăiesc dragostea în fiecare zi. Cuplul Alisia și Vitalie Braga dezvăluie secretele unei relații fericite de peste 20 de ani!
Hairstylista Alisia Braga susține că Nu există relații perfecte , ci oameni care au învățat să nu renunțe unul la celălalt,indiferent de circumstanțe!
Regula de aur pentru ca o dietă să dea rezultate. Sfatul nutriționistului
Unul dintre acestea este testarea cardiometabolică, o analiză complexă destinată celor care vor să înceapă un proces de slăbire corect, combinat cu dietă şi sport. Aceasta este o investigaţie recunoscută internaţional ca fiind „standard de aur“ pentru măsurarea parametrilor fiziologici ce caracterizează capacitatea de efort şi performanţă a unei persoane.
A slăbit 65 de kilograme după ce iubitul i-a spus că este grasă
Hayley Westoby, în vârstă de 28 de ani dezvăluie că un meniu zilnic planificat cu atenţie şi un program riguros de antrenamente au ajutat-o să slăbească aproape jumătate din greutatea corpului,
Cu ce asortezi cămașa albă? Îți prezentăm 10 stiluri diferite.
Simplă, clasică şi mereu gata să ne scoată în lumină, va rămâne o piesă vestimentară versatilă printre miile de trenduri. Alege să o porţi la birou sau într-o zi de weekend şi radiază prin mulţime!
Oamenii care au câini sunt mai fericiţi!
Orice animal de companie îţi oferă iubire necondiţionată, însă câinele are un mod special de a-ţi arăta cât de mult te preţuieşte. Chiar dacă nu-ţi dai seama, prezenţa lui în viaţa ta este o terapie care te ajută zi de zi să vezi lumea cu alţi ochi, să fii mai bun, mai tolerant şi mai responsabil.
Sexul de dimineaţă, mai eficient decât cafeaua
Mâncatul şi sexul sunt două dintre activităţile principale care ne fac ziua mai frumoasă. În urma unui studiu s-a descoperit că aceste activităţi pot reduce stresul şi îmbunătăţesc dispoziţia. În timpul sexului se elimină oxitocina, care are efecte incredibile asupra corpului şi, mai mult, ne face să ne apropiem mai mult de partener, iar după sex parcă radiezi.

Flirtul este sănătos și te face mai atrăgătoare

Sharing is Caring 💕😘
flirt
Flirtul, o conversație cu aluzii erotice, o privire cu semnificații, o bătaie din gene și alte câteva semnale transmise prin limbajul trupului. Asta ar fi, pe scurt, definiția flirtului. Totuși, este considerat un lucru negativ dacă persoana are deja pereche, nu există motive să facă (vorbele din popor sunt atât de elocvente!) ochi dulci altui bărbat. Dar flirtul nu este numai uvertura unei relații, ci mult mai mult: beneficii pentru sănătate, pentru psihic, ba chiar pentru întreținerea relației.

Flirtul, sănătate curată

În timpul flirtului, organismul eliberează mai ceva ca-n timpul actului sexual dopamină, serotonină și adrenalină, neurotransmițători recunoscuți ca responsabili cu fericirea. Până la urmă, un flirt reușit te scapă de stres și, implicit, de bolile cauzate de el. În plus, senzația aceea de necunoscut, aventuros, periculos (o, Doamne, se vede că nu prea mai socializăm față în față!) nu face decât să-ți susțină tonusul.

Încrederea de sine crește dacă flirtezi

Da, faptul că un necunoscut îți pică în plasă, cum s-ar spune, nu face decât să-ți crească încrederea în tine. Pentru că poți flirtra cu succes și la 18 ani, și la (uneori chiar mai stilat) 50 de ani. Și ce poate fi mai… extra pentru o femeie trecută de 50 de ani decât să se simtă frumoasă, interesantă, dorită?!

Rezultate clare

În mod obișnuit, flirtezi când te interesează să cucerești un bărbat anume. Dar flirtezi și când ai o relație clară și vrei doar să-ți mai verifici… abilitățile. Sau atunci (asta nu-i prea frumos!) când vrei să obții anumite avantaje materiale. Un flirt reușit îți aduce bărbatul dorit sau te poate lămuri că îl ai deja acasă. Una peste alta, flirtul este bun din când în când. Totul e, dacă ai deja partener pe care-l iubești, să nu exagerezi într-ale testării și verificării. Nu de alta, dar cel de-acasă s-ar putea să nu guste chestia cu „repetiția e mama învățăturii“.

Cu propriul iubit

Ei bine, poți flirta, da, cu iubitul tău. Jocul acela de gesturi și zâmbete, de priviri și promisiuni, de vorbe cu dublu înțeles și mișcări încet languroase se transformă pe neștiute în cel mai eficient preludiu, pentru că pregătește imaginația, nu numai instinctul. În plus, să flirtezi cu partenerul din când în când nu face decât să… împrospăteze situația. Prin urmare, nu uita să flirtezi, chiar dacă sunteți la marginea patului!

♥ Doar 18% din femei își dau seama când cineva flirtează cu ele. Și 36% din bărbați. Și asta, deși  femeile apelează mai des la flirt.

Flirtul în cifre

√ 55% semnale transmise prin limbajul corpului √ 38% semnale transmise prin felul de a vorbi (ton jos, rostire înceată a cuvintelor)

√ 7% semnale transmise direct prin comunicarea verbală

♥Bărbatul adevărat iubește doar două lucruri – pericolul și joaca. Din acest motiv își dorește să aibă aproape femeia, una dintre cele mai periculoase jucării. (Friedrich Nietzsche)

7 idei pentru un flirt de succes

√ Chiar dacă tu ai început (este stabilit deja științific, femeile sunt îndeobște cele care inițiază flirtul), nu te arunca și la propuneri. Bărbații sunt încă puțin conservatori și, dacă-i propui tu o întâlnire, s-ar putea să te țină de… „prea ușor de abordat“.

√ Aruncă-i priviri semnificative, apoi uită o vreme de el. Dacă simți că-și pierde atenția, reia contactul vizual cu subînțeles.

√ Zâmbește.

√ Aranjează-ți hainele cât mai încet, întârziind asupra zonelor pe care le consideri că te avantajează.

√ Aranjează-ți părul (știau ei, cei din vechime, când spuneau că părul este cea mai ispititoare parte a femeii).

√ Nu vorbi prea serios.

√ Nu sări calul – cu alte cuvinte, nu te arunca să fii prea directă în discuție, pomenind despre sex.

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
TAGS
Sharing is Caring 💕😘

postări relevante

sexul mai eficient decât cafeaua
Relații&cuplu
Mîndrilă Alina

Sexul de dimineaţă, mai eficient decât cafeaua

Mâncatul şi sexul sunt două dintre activităţile principale care ne fac ziua mai frumoasă. În urma unui studiu s-a descoperit că aceste activităţi pot reduce stresul şi îmbunătăţesc dispoziţia. În timpul sexului se elimină oxitocina, care are efecte incredibile asupra corpului şi, mai mult, ne face să ne apropiem mai mult de partener, iar după sex parcă radiezi.

Citește mai mult »

postări recente

Top citite

Scroll to Top

Comandați un Site Web sau un Blog Personal!

Lăsați o cerere

Completați formularul și revenim cu o ofertă individuală!

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6